|
|
|
wczoraj wracając z pracy zauważyłam, ze w parku znów "lecą" drzewa,obok wodnego robi sie coraz wieksza pustynia, a tam i tak juz cieżko było wytrzymać w lecie, dlaczego nam to robicie??????, wszyscy pochłonięci wirusem więc mozna ciąć????Dość tego!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT wczoraj wracając z pracy zauważyłam, ze w parku znów "lecą" drzewa,obok wodnego robi sie coraz wieksza pustynia, a tam i tak juz cieżko było wytrzymać w lecie, dlaczego nam to robicie??????, wszyscy pochłonięci wirusem więc mozna ciąć????Dość tego! zajmij sią kobieto czymś pożytecznym, ugotuj coś, zrób zakupy starszej osobie jak Ci to tak przeszkadza idź do urzędu miasta i przedstaw swoje żale ! |
|
|
|
|
Mamy prawo do informacji. Też chcę wiedzieć, dlaczego tną drzewa. Może Stalowe Miasto nagłośni temat?
|
|
|
|
|
są ważniejsze rzeczy w tym momencie niż drzewka . . .
|
|
|
|
|
no są, ale jeśli sytuacja miejmy nadzieję minie, to drzewa się same nie odrodzą!!!, z reszta mam info, ze nie tylko w parku wycinają!
|
|
|
|
|
CYTAT no są, ale jeśli sytuacja miejmy nadzieję minie, to drzewa się same nie odrodzą!!!, z reszta mam info, ze nie tylko w parku wycinają! straszne!!! zgłoś na policję ino mig ! |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT no są, ale jeśli sytuacja miejmy nadzieję minie, to drzewa się same nie odrodzą!!!, z reszta mam info, ze nie tylko w parku wycinają! straszne!!! zgłoś na policję ino mig ! Sam sobie możesz nawet mózg zabetonować. Twoja sprawa. Dla mnie to dziwne że w parku wycinają drzewa. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT no są, ale jeśli sytuacja miejmy nadzieję minie, to drzewa się same nie odrodzą!!!, z reszta mam info, ze nie tylko w parku wycinają! straszne!!! zgłoś na policję ino mig ! Sam sobie możesz nawet mózg zabetonować. Twoja sprawa. Dla mnie to dziwne że w parku wycinają drzewa. no to zgłoście to na policję, niech się tym zajmą, co ludzie na forum mają na to poradzić niby?? |
|
|
|
|
To już ciężko nazwać parkiem . Drzew mało, zieleni mało a betonu i "mokrych snów" Lucka Drwala co raz więcej .
Człowiek z zazdrościa patrzy np na park w Nisku |
|
|
|
|
Teraz jest zakaz wycinki,ptaki juz zakładaja gniazda .Może to stare wiadomości?
|
|
|
|
|
nie stare,tylko widziane na własne oczy wczoraj!
|
|
|
|
|
Byłem sprawdzić i rzeczywiscie wycięli dwie duże sosny przy siłowni pod chmurką.Pieńków po drzewach w parku przybywa.
|
|
|
|
|
To w ramach profilaktyki zapobiegania udarom?
|
|
|
|
|
Akurat te dwie sosny były uschnięte. Korony były rudo-brązowe już od lata.
Człowiek lekko znudzony, uwolniony od tych wszystkich zajęć i obowiązków, które na co dzień zaprzątają jego umysł, potrafi być kopalnią pomysłów; albo tylko kopalnią. |
|
|
|
|
No i znowu to samo! Tną ten mały skwerek przy policji! Oczywiście zapewne w ramach wspaniałej,jak zwykle polegającej na wycince drzew rewitalizacji! Zacny Pan prezydent naprawdę musi mieć jakiś uraz do drzew! To miasto naprawdę jest już betonowo- aluminiowym miastem! Aż żal patrzeć na stare zdjęcia naszego niegdyś zielonego miasta~...;/ Teraz byle wyciąć i posadzić jakieś mikro drzewka, które zaraz usychają....
|
|
|
|
|
to jest straszne!,czy nie mozna tego jakos powstrzymac??
|
|
|
|
|
Zima wróciła i drewna na opał brakuje.
Czy redakcja Stalowego Miasta może poruszyć temat? Może stowarzyszenie Nasze Miasto? |
|
|
|
|
Jakas firma x /CH,D/ w tym czasie gdzie inni siedzą w domach chce zarobić.Aby zarobić musi mieć coś do wycięcia .I stąd te niszczenie drzew.Ciekawe czy sami z tej firmy chodzą po mieście i szukają co by tu jeszcze wyciąć czy jakiś urzędnik wskazuje jakiś rejon i tam wycinają?Teraz sezon lęgowy ptaków więc zakaz wycinki drzew.Jak ktoś zauważy gniazdo i leżące drzewo to może to zgłosić.Ale wątpię żeby ta firma nie ukryła tego gniazda i tak zostawiła na trawniku.
|
|
|
|
|
To śmieszne stowarzyszenie podstarzalych frustratów którym marzy się kariera polityczna takimi rzeczami się nie zajmuje bo na tym nic dla siebie nie ugra a SM "zajmie" się tematem jak już będzie wycięte co ma być wycięte ....tak aby Luckowi Drwalowi się nie narazić .
|
|
|
|
|
Redakcja Stalowego Miasta tematu nie poruszy ponieważ jest ona za Nadbereżnym. W co drugim artykule można dojść do takiego wniosku. Z resztą, każdy niepochlebny post na jego temat jej usuwany z forum. Ciekawe dlaczego
|
|
|
|
|
mało zieleni w mieście? To już nie puszcza, trzeba kontrolować w jakim stanie są drzewa w mieście. Ktoś kto się na tym zna podejmuje decyzję co i kiedy należy wycinać a nie jakiś samozwańczy ,,ekolog''.
|
|
|
|
|
Mała uwaga .Parę dni temu na terenie szkoły podstawowej 7 wycięto topole.Urzędnicy tłumaczą że to są chwasty dlatego wycinają.Tylko dlaczego pnie zostały tak wycięte żeby nie zmarnować ani kawałka topoli?Drzewo ładnie pocięte szybko gdzieś zostało wywiezione.Ciekawe czy trafiło na biomasę do elektrowni czy do prywatnego domu?Jak topola to chwast to powinna trafić na biomasę.
|
|
|
|
|
Chwasty w beton city to głównie biurwy które rozmnożyły się ponad miarę i pasożytują na społeczeństwie .
Za tego rządu mialo być inaczej a jest jak było . Biurwa na biurwie |
|
|
|
|
Nie tylko w parku. Teraz pod nóż poszedł rezerwat na Sochach.
Niech mi ktoś powie jak wrzucić tutaj zdjęcia to wkleje. |
|
|
|
|
Wrzuć na dysk Google (ze smartfona to najlepsza opcja) albo na jakiś darmowy hosting zdjęć:
https://googl(...)ng+zdjec |
|