|
|
|
Zawsze kupowałam pieczywo z Rostka, a tu dziś się dowiaduje, że od 3 dni do sklepu nie przychodzi dostawa od nich. Ktoś coś wie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
do mojego sklepu dostawa jest normalnie z tej piekarni. wczoraj chleb był, dziś się jeszcze nie wybieram po pieczywo, więc nie wiem jak jest
|
|
|
|
|
ja bym za darmo stamtąd nie wzięła
|
|
|
|
|
CYTAT ja bym za darmo stamtąd nie wzięła dlaczego ? drzewa wycinają ? |
|
|
|
|
Kolejna sprawa zwiazana z wielkością pieczywa. Od dawna kupuje od nich bułki śniadaniowe. Ostatnio pieczywo to straciło na swojej gramaturze, zauważalnie jest znacznie mniejsze przy utrzymującej sie cenie. Troche slabe jest tak robienie w ch klientów. Piekarnia "Rostek" zastanówcie się nad swoją polityką !!!!!
|
|
|
|
|
Rostek zawsze robił klientów w bambuko i dalej bedzie to robił bo ma z tego zyski .Bułki czy drożdżówki są wagowo dużo mniejsze ,ale cena nie zmalała nie każdy klient zwróci uwagę na to ,że drożdżówka jest 10 czy 20 gram mniejsza .Przykładowo chleb żytni kiedyś kilogramowy dziś waży 900 gram ale cena poszła w górę o 50 groszy.Na chlebach czy drożdżówkach nie ma etykiety więc klient nie wie ile co waży ,a przecież nie będzie kazał ekspedientce ważyć każdej bułki.
|
|
|
|
|
z jakiej piekarni polecacie pieczywo
|
|
|
|
|
Najlepsze pieczywo od ,,DZIUBEK"
|
|
|
|
|
Nie wiem jak chleb ale mi bardzo smakują bułki dostępne w sklepiku w budynku zajadu Sezam
|
|
|
|
|
czy piekarnia Dziubek jest czysta pod względem szkodników nie uśmiecha mi się kupować kolejny raz pieczywa gdzie coś się znajdzie.Myślałam o pieczeniu w domu, ale dla jednej osoby to bez sensu
|
|
|
|
|
CYTAT Myślałam o pieczeniu w domu, ale dla jednej osoby to bez sensu Dlaczego bez sensu ? Chleb domowy na zakwasie nadaje się do zjedzenia nawet po kilku dniach. Naddatek można zamrozić. |
|
|
|
|
Z tego co 2 dni temu widziałam to skrócili godziny pracy bodajże do 16 otwarte
|
|
|
|
|
U Rostka 80% pieczywa mrozonego! Kiedys kupowalam tylko u Rostka teraz bardzo sie popsulo.Buly dmuchane na dtugi dzien twarde kamienie jak mrozonki.
Obecnie kupuje u Pyzary chleb zwykly nie kruszy sie,nawet na 3 dzien mozna zjesc i jest ok.Bulki zytnie i zwykle MEGA,drożdżówki male ale dobre. Chleb na jogurcie rewelacja przynajmniej wiem za co place i nie wyrzucam chleba. Godziny tez skrocone ,ale nie ma sie co dziwic i narazac ludzi za lada. |
|
|
|
|
Bułki śniadaniowe od rostka rewelacja
|
|
|
|
|
CYTAT Bułki śniadaniowe od rostka rewelacja Nie kazdy lubi mrozonki! Ja wole dozyc 20 gr i zjesc porządna bułke i chleb na zakwasie a nie dmuchance po ktorych brzuch jak balon. Mrozone pieczywo sprowadzane jest z Rumunii i Chin sa opoznienia dlatego u Rostka brakuje pieczywka |
|
|
|
|
Kupowałem ostatnio wafle jak wróciłem już do domu otwarłem je zjadłem jednego po jakimś czasie biorąc drugiego prawie wszystkie były spleśniałe nie polecam budka k na wojska polskiego
|
|
|
|
|
Wracając do tematu ponawiam pytania gdzie mogę kupić chleb razowy od Rostka?
|
|