|
![]() |
|
A podzielę się fajną grą na przeglądarkę którą ostatnio znalazłem
![]() Może komuś się spodoba - jest to gra OperatorRatunkowy.pl: https://www.operatorratunkowy.pl/ Gra ma miejsce na prawdziwej mapie Polski. Możecie wybrać dowolną okolicę, zarówno Stalową Wolę, Nisko, Tarnobrzeg, Krzeszów, Ulanów, a nawet Rzeszów i Warszawę ![]() ![]() Co chwilę rodzą się nowe misje, typu pożar stodoły, pożar kosza na śmieci, bójka w centrum miasta, wypadek drogowy, zawały serca... Bez przerwy się coś dzieje, a Wasze pojazdy widzicie jadące na mapie, razem z miejscami nowych zgłoszeń ratunkowych ![]() Musicie przyjąć zgłoszenie i skierować na miejsce odpowiednie jednostki. W wymaganiach zgłoszenia napisane jest jakie jednostki i w jakiej liczbie trzeba ![]() Kierujecie jednostki z najbliższych miejsc, aby dojechały jak najszybciej. Za pomyślne zrealizowanie zgłoszenia dostajecie wirtualne pieniądze... Można grać w wiele osób! Można do wielkich wypadków, typu katastrofy kolejowe jechać w kilku znajomych i wspomagać się swoim sprzętem ![]() Za wirtualne pieniądze budujecie kolejne stacje pogotowia, komisariaty policji, remizy strażackie ![]() Na początek gry otrzymujecie 170 000 tysięcy kredytów ![]() Wystarczy to na budowę 3 remiz strażackich, lub 1 remizy, 1 stacji pogotowia i 1 komisariatu policji. Nie budujcie drogich budynków po 100 000 tysięcy kredytów, tylko te tańsze po 50 000 ![]() Najlepiej też na początek stawiać same remizy strażackie. Te akcje przynoszą najwięcej pieniędzy i będziecie się najszybciej rozwijać. Budynki możecie stawiać w miejscu prawdziwych jednostek, albo w pobliżu... albo tworzyć całkiem fikcyjne. Możecie postawić komisariat Policji w miejscu nawet własnego domu ![]() Możesz też stworzyć remizy w małej miejscowości, nie muszą być w mieście. Oczywiście im więcej dróg, tym szybszy czas dojazdu. Ja gram od paru tygodni i gra mnie wciągnęła. Nie musisz mieć ją otwartą bez przerwy... Jak zamkniesz, to nic się nie stanie ![]() ![]() Zapraszam zarówno do gry, jak i do naszego Sojuszu na Podparpacie: Podkarpackie Służby Mundurowe Jesteśmy 7. najsilniejszym sojuszem w Polsce! ![]() Ja mam jednostki ratunkowe zarówno w Stalowej Woli jak i w Nisku ![]() Zapraszam do gry i sojuszu podkarpackiego ![]() ![]() Aaaa, i tak wygląda gra: ![]() http://net.co.pl/screen2.png (pełny obrazek) |
|