~~ametyst | |
|
|
Co budują okok Centrum 4 ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ametyst | |
|
|
szalet miejski
|
|
|
|
|
|
Podobno Frac się stawia.
|
|
|
|
|
Na pewno Frac,wiem bo man nadzieje na zatrudnienie i "czuwam"!
|
|
|
|
|
co to Frac
ze co ? |
|
|
|
|
Sieć sklepów spożywczych nazywających się szumnie delikatesami. U was Krzyżaków chyba tego nie ma .
|
|
|
|
|
mialam cicha nadzieje ,ze moze to jakis sklep z art.przemyslowymi budowlanymi itepe ;-(
ale Stalowa obfituje w markety i salony samochodowe , a najwiekszym zakladem pracy jest -Rejonowy Urzad Pracy ( dane pochodza z nonsensopedii) delikatesy no no poprosze kawior ze co ? |
|
|
|
|
Wystaw sobie, że ostatnio nawet widziałem tam coś takiego .
|
|
|
|
|
Co widziales ?? gdzie nie kumam
co za dzien mam dzis zaklopotany: ze co ? |
|
|
|
|
No kawior chciałaś .
|
|
|
|
|
zmienilam zdanie
mam ochote na szampana i truskawki ze co ? |
|
|
|
|
"Rosyjskie" carskoje (ew. gristoje lub sierdecznoje) z wytwórni w Biłgoraju za ok. 6zł . Wiem bo 2 tygodnie temu piłem to w zastępstwie piwa co by sobie urozmaicić garnitur alkoholi. Łagodnie wchodzi do głowy jak i łagodniejsze (praktycznie żadne) są późniejsze skutki uboczne niespodziewanego przedawkowania (na jednym się nie skończyło, pije się na spokojnie jak oranżadkę) .
|
|
|
|
|
tos mnie na ziemie sprowadzil ;-(
ja oczyma wyobrazni widzialam sie w wannie pelnej szampana , a truskaweczki same spadaly mi do ust ze co ? |
|
|
|
|
No i w czym upatrujesz problemu ? Kupujesz dwie skrzynki carskojów, truskawki pewnie też mają i robisz sobie łazienkową rozpustę .
|
|
|
|
|
No rzeczywiscie proste tylko tylko ....nie widzisz innego niebezpieczenstwa , sama w wannie szampana .......
ze co ? |
|
|
|
|
No faktycznie, niebezpieczeństwo istnieje. I co tu robić? Samcza natura nakazuje mi zaoferować skuteczne rozwiązanie dla takiego bliźniego stającego w obliczu zagrożenia, ale powszechnie uznawany w naszym społeczeństwie system zasad moralnych każe upewnić się czy żona aby nie ma nic przeciwko zastosowaniu owego skutecznego rozwiązania. I tenże system zasad i norm praktycznie od razu odpowiada w sposób negatywny na, hipotetyczne na razie, zapytanie kierowane w stronę żony . I co tu teraz robić żeby bliźni nie zrobił sobie krzywdy w wannie carskoja ?
|
|
|
|
|
mam 3 wyjscia awaryjne :telefon do przyjaciela ,pol na pol czyli wejde do wanny lub nie ? oraz pytanie do publicznosci ?
chyba wybiore pol na pol i nie wejde .. ze co ? |
|
|
|
|
"mam 3 wyjscia awaryjne :telefon do przyjaciela ,pol na pol czyli wejde do wanny lub nie ? oraz pytanie do publicznosci ?
chyba wybiore pol na pol i nie wejde .. " jeszcze jedno masz !!!!!! IDZ NA CAŁOŚĆ !!!!!!!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|