|
|
|
Gdzie kupię w Stalowej maseczki ochronne???Tak na już od ręki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W aptece na centrum 4 można dziś kupić bez problemu . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Siostra kupiła na "piaskach" w sklepie społem ale czy jeszcze są nie wiem.
Na stronie społem stalowa Wola jest nr telefonu do sklepu można zapytać aby nie jechać na "darmo" Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669 |
|
|
|
|
W biurze plus.
bawełniane białe i czarne w cenie 6,90 - 7,90 zł z włókniny od 4,50 zł przyłbice od 17,50 zł |
|
|
|
|
intermarche
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, gdzie w Stalowej moznablupic jeszcze przylbice?
|
|
|
|
|
A gdzieś kupię wiązane za głowę (nie za uszy)? Klasa FPP2 lub FPP3.
|
|
|
|
|
CYTAT A gdzieś kupię wiązane za głowę (nie za uszy)? Klasa FPP2 lub FPP3. Obawiam się, że obecnie w sklepach stacjonarnych tego nie kupisz |
|
|
|
|
Przylbice jeszcze wczoraj były w BIURO PLUS na ul.HANDLOWEJ
|
|
|
|
|
CYTAT Przylbice jeszcze wczoraj były w BIURO PLUS na ul.HANDLOWEJ Te przyłbice to największy przekręt propagandowy. Przed wirusem to na pewno nie chronią. |
|
|
|
|
Dużo osób szyje w Stalowej Woli np.tu
Salonik krawiecki Navel & Pasmanteria |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Przylbice jeszcze wczoraj były w BIURO PLUS na ul.HANDLOWEJ Te przyłbice to największy przekręt propagandowy. Przed wirusem to na pewno nie chronią. A słyszałeś o tym, że przez spojówki też można się zarazić? A co z sytuacją, gdy ktoś niechcący kichnie w twoim kierunku? Na pewno nic nie dają? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mirku. Ty żeś inżynier. Probabilistyka się kłania.
Wszystko zabezpiecza, ale nie można każdego na ulicy ubrać w kombinezon - no w zasadzie to można ... Podobnie tutaj. Trzeba przyjąć jakąś granicę absurdu. Lub mówiąc inaczej, jakąś granicę, powyżej której środki zabezpieczające będzie można uznać za wystarczająco skuteczne. Nie można zadawać pytań "Na pewno nic nie dają?". Coś dają. Pomijalnie mało. Znasz np. normową definicję wytrzymałości betonu? Przyjmujemy tam, aż 5% przedział niepewności. No i co, na pewno ten beton ma taką wytrzymałość .... ? Zupełnie inna kwestia to czy ta cała nakręcana pandemia istnieje ... Dla mnie nie. I jest to jeden wielki przekręt. Wykorzystujący wirusa do celów politycznych ... Polska nie jest tutaj żadnym wyjątkiem. P.S. Jednak kościoły z tego betonu stoją ;) |
|
|
|
|
W której żabce są te maseczki? Byłam w 3 i nie było...
|
|