|
|
|
Jakie ma ie opinie na temat tego lokalu? Bylem u nich ostatnio w tamtym tygodniu i wyjątkowo nie polecam. Obsługa jest nie miła a właściciele jeszcze gorsi. Myślą że jak sobie wezma Audi w lising to będą wielcy państwo. Słoma z butów wystaje i nic wiecej.
Nie popecam knajpy bo jedzenie równiwz nie jest dobre. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po tej personalnej wycieczce i tak nikt Ci nie wierzy, że założyłeś post bo Ci żarcie nie smakuje. Gula masz i tyle osobiście tam nie byłem nigdy i nie zamierzam ale twój post jest wyjątkowo żenujący
|
|
|
|
|
Osobiście nie lubię pizzy i nie lubię odgrzewania tego/tych tematów na Forum.
Czuj się zaposmutniony,ale po tym Twoim debilnym wpisie, zamówię. Założyłeś temat w sposób niezgodny z Regulaminem,tak wiec... Leć futrzasta istoto, z dzwoneczkiem u szyi(czyli-spadaj baranie). PS.I nie interesuj się nazwiskiem właścicielki i jej stanem cywilnym. Dla pewności sprawdź swoje buty,czy tam jest coś więcej,oprócz racic. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jadłem 1/10 nie polecam
|
|
|
|
|
Również nie polecam zarcia tam. I tak najlepszy jest ten ich łysy szofer hehheheheh gość przyjeżdża po chrabinę pod blok a ona z dzieciakiem do audiczki sru. Nie raz widziałem z balkonu. Prima donna myśli że jest ważna bo znaleźli osła który ja wozi jak Mierdo kebsa kręci heheheeh
|
|
|
|
|
Jak jesteś taki mądry to przyjedź i prosto w twarz powiedz a nie piszesz anonimowo leszczu. Zazdrość wam dupe zżera dlatego piszecie takie głupoty. Ale jak to mówią cwaniak w necie pizda w świecie. Bez pozdrowien
|
|
|
|
|
Jeżeli jesteś taki cwany to przyjdź i powiedz w twarz a nie za ekranem piszesz i nawet nie umiesz podpisać się swoim imieniem i nazwiskiem. Żal dupe Ci ściska audi ?
|
|
|
|
|
Ojjj powiało normalnie grożą. Odezwał się Bzc heheheheh Słoniku, taki ostry jesteś? Korucekkkk
Imieniem i nazwiskiem to się podpisujesz na posterunku policji codziennie pod protokołem. |
|
|
|
|
Jebac cię kurwo policyjna. Twoje dni są policzone
|
|
|
|
|
Teraz się śmiejesz a zaniedlugo Cie ku*wo trafie
|
|
|
|
|
CYTAT policjant nie będzie ci pieluchy zmieniać Dobre kino się szykuje |
|
|
|
|
[Dodaj do znajomych]
Wysłano: 13 Kwietnia 2020 22:50:05 Parowo jebana Jesteś szmato pojechana za to co wypisujesz przyjdą dni i będziesz jebany obiecuje ci to. twoj czas jest policzony kurwo jebana . Zajebie cię jak psa frajerze jebany To jest treść wiadomości do mnie wysłanej. Zastanawiam się czy nie zgłosić tutaj w woadpsci i w tym poście gróźb karalnych na policję. Mam rozumieć że mam się bać o zdrowie w tym momencie? Sami widzicie z jakimi ludźmi współpracują właściciele Torosa o ile to nie oni sami kryją się pod tymi nickami. Brawo. |
|