|
|
|
Czy ktos moze wziac sie za ludzi ktorzy siedza na osiedlach bez masek na lawce i gadaja jakby nic sie nie dzialo; dzieciaki to samo....przeciez to jest karalne.Na siedlanowskiego juz zostsla sprawa zgloszona wczoraj ale na kena wcale nie jest lepiej. Jak wyglada sytuacja na waszych osiedlach moi drodzy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U mnie na osiedlu bachory siedzą po czterech na ławce, bez masek. Jeżdżą po ulicy na deskorolkach. Tylko podejść i przywalić. Policji nie widać.
|
|
|
|
|
To samo rzecz sie tyczy na Bloniach, ludzie myślą, ze" poza miastem" moze nie trzeba!! A policja sie zapewne boi, maja gdzies wysiadac z auta i dawac mandaty ile wlezie!! Szkoda ze ja nie mam takiej mocy, byla by rzeznia z mandatami!! Az ludzie zaczeli by w koncu sluchac ze zrozumieniem, bo czytanie pewnie ich wogole przerasta!!
|
|
|
|
|
CYTAT U mnie na osiedlu bachory siedzą po czterech na ławce, bez masek. Jeżdżą po ulicy na deskorolkach. Tylko podejść i przywalić. Policji nie widać. Ludzie czuja sie bezkarni.tylko Sprobuje napisac dzisiaj do prezydenta miasta na facebooku moze on cos doradzi |
|
|
|
|
Jesteście żałości. Pokolenie pobieraczy 500+ Daliście się spacyfikować i zostaliście strażnikami obecnej władzy.
|
|
|
|
|
Co ma 500 plus do tego? Dlaczego cokolwiek sie nie napisze to wplatujecie polityke do tego. Akurat jestem przeciwna 500plus ale to tylko moje zdanie. Uwazasz ze na calym swiecie nie ma wirusa? Hehehe
|
|
|
|
|
A co was kurła obchodzi czy ktoś nosi maseczkę czy nie. Znalazli się nadgorliwcy. Jeszcze trochę będzie strach z domu wyjść bo jakiś "wzorowy" obywatel doniesie, że śmiałem wyjść bez maski.
|
|
|
|
|
Bo bez maski nie masz prawa w tym momencie, to co tdtza donos, to normalna rzecz. Egzekwowac prawo i kropka!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Co ma 500 plus do tego? Dlaczego cokolwiek sie nie napisze to wplatujecie polityke do tego. Akurat jestem przeciwna 500plus ale to tylko moje zdanie. Uwazasz ze na calym swiecie nie ma wirusa? Hehehe Uważam, że daliście się spacyfikować władzy, do tego stopnia, że doniesiecie policji, na obywatela, bo ma nie zasłoniętą twarz. To jest straszne Stęskniliście się za komuną? |
|
|
|
|
Mnie wk....wia ze siedza na lawkach w 4 5 osob a my sie kr..wa musimy stosowac do wszystkiego.. Na siedlanowskiego trwa to juz od kilku dni.. caly dzien siedza dlatego pytam czy na innych osiedlach tez tak jest.
|
|
|
|
|
Straszne to jest jak wy wkrecacie sobie ze wirusa nie ma na calym swiecie albo wzial sie z 5g. Przeciez to jest science fiction lol
|
|
|
|
|
Mamy w Polsce pokolenie ludzi, którym propaganda wyprała mózgi, oglądają info, TVN, Polsat i łykają tą papkę, która robi im papkę z mózgu. Maseczki są przydatne w sklepie, na poczcie ale nie na błoniach. Maseczki są obowiązkowe wszędzie tylko dlatego, że ktoś chce na tym kasę zarobić na maseczkach. No wystarczy trochę pomyśleć to nie boli.
|
|
|
|
|
Koles ale nam chodzi o to ze siedza na lawkach w kilka osob i plotkuja a przeciez to jest zabronione na dzisiejszy dzien.
|
|
|
|
|
A u mnie nawet "klatkowy" pijaczek zawsze na ławce siedzi z maseczką
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Jak im zazdrościcie, że się wykazali odwagą bo usiedli pod blokiem bez maski to sami wyjdźcie na zewnątrz bez maski. Zobaczycie jakie to fajne uczucie. Jak się boicie innych donosicieli to na początek proponuję wyjść w nocy.
|
|
|
|
|
CYTAT U mnie na osiedlu bachory siedzą po czterech na ławce, bez masek. Jeżdżą po ulicy na deskorolkach. Tylko podejść i przywalić. Policji nie widać. Jesli sie boisz to nie wychodz ,czekaj na szczepionke i siedz w domu. Wirus ten bedzie powracal i nieda sie go unicestwic . Koronowirus stanie sie jak grypa choroba sezonowa , bedzie powracac i mutowac. Zaszczepisz sie i juz nigdy nie bedziesz chorowac hahahah . |
|
|
|
|
CYTAT Jak im zazdrościcie, że się wykazali odwagą bo usiedli pod blokiem bez maski to sami wyjdźcie na zewnątrz bez maski. Zobaczycie jakie to fajne uczucie. Jak się boicie innych donosicieli to na początek proponuję wyjść w nocy. Wykazali chyba glupota.... |
|
|
|
|
W Warszawie jak jest 3 osoby blisko siebie to mandcat 500 złotych https://tinyurl.com/tzlj37l
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Takie pytanie do tych gorliwych noszących maseczki. W domu też siedzicie w maseczkach?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Kiedyś to się nazywało ORMO , widać niewiele potrzeba żeby obudzić w ludziach najlepsze cechy
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Ja tam spaceruję bez maseczki i nikt mi uwagi nie zwraca. Po za tym nie jestem wyjatkiem. Wielu ludzi nie nosi maseczek. Ci ormowcy tacy hardzi tylko w necie.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Koles ale nam chodzi o to ze siedza na lawkach w kilka osob i plotkuja a przeciez to jest zabronione na dzisiejszy dzien. Zajmij się własnym życiem. Widzę, że masz wyjątkowo mało ciekawego do robienia. Idź może do lasu, pobiegaj? Wyładuj gdzieś swoją frustrację. |
|
|
|
|
CYTAT Czy ktos moze wziac sie za ludzi ktorzy siedza na osiedlach bez masek na lawce i gadaja jakby nic sie nie dzialo; dzieciaki to samo....przeciez to jest karalne.Na siedlanowskiego juz zostsla sprawa zgloszona wczoraj ale na kena wcale nie jest lepiej. Jak wyglada sytuacja na waszych osiedlach moi drodzy? To mnom fszczonsło |
|
|
|
|
Maseczki powinni mieć, bo są konieczne do walki z koronawirusem.
Przynajmniej na stan obecnej wiedzy Ale sytuacja jest dynamiczna https://vm.tiktok.com/7pxndm/ |
|
|
|
|
W innym temacie dotyczącym koronawirusa pisałem że znaczna część naszego społeczeństwa to kiepy bo mają zrytą głowę od telewizji. Nie wyjdzie taki z chałupy tylko ogląda cały czas szklany ekran, ciekawe czy w maseczce? Po raz kolejny potwierdza się również że sporo wśród nich zwykłych kabli, konfidentów i kapusiów.
|
|