|
|
|
Mnie w nisku za dobra wole i kilkukrotna pomoc... a pozniej samemu bedacemu w potrzebie... praktycznie zrugano dlaczego nie pojechalem do szpitala w miejscu zamieszkania. Tylko co za roznica gdzie mieszkam? po pomoc jade tam gdzie na dana chwile najblizej. Jak szanuje personel medyczny to powinni sie troche ogarnac bo po 2 stronie sa tez ludzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jedziesz gdzie Ci wygodnie i nie musisz się tłumaczyć. Przychodnie pozamykane, szpitale świecą pustkami i pracują na pół gwizdka. Mówią o tym wszystkie raporty rządowe. Jak już wcześniej wspomniałem szpitale zakaźne mają teraz cieżki okres.
|
|
|
|
|
Idea fajna, ale na co my wszyscy płacimy podatki? Czy nie na to, by nie trzeba było się zrzucać na JEDZENIE dla LEKARZY?
|
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Teraz w UK malują tęcze na kartkach , szybach , ulicach jako podziękowanie dla służb zdrowia u nas teraz jak idę na prywatną wizytę za 200 pln do ginekologa to biorę też kebab jako jedzenie dla bohatera że w [moderowano] pozagląda. Takie czasy tera są! 23.06.2020
|
|
|
|
|
Byłem wczoraj w przychodni pod hutą.
Lekarz specjalista zdziwiony - oburzony, że przychodzi pacjent po coś innego (diagnozę po badaniach) niż recepty.... Są konowały i LEKARZE... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
W przychodni przy hucie nie mozna dostac sie do lekarza pierwszego kontaktu. Skandal
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Strajk? Czy rząd takie głupie przepisy wprowadził?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (mirek777) Byłem wczoraj w przychodni pod hutą. Lekarz specjalista zdziwiony - oburzony, że przychodzi pacjent po coś innego (diagnozę po badaniach) niż recepty.... Są konowały i LEKARZE... Dziwisz się? Tam na 100% cię znają. Tobie może pomóc już tylko poradnia z hotelem na ulicy Wyszyńskiego. Tam się nie zdziwią na twój widok. |
|