|
|
|
Witam, proszę o polecenie firmy gdzie fachowo poradzą mi w wyborze parapetów wewnętrznych..czy możecie polecić jakąś konkretną firmę czy producenta ?
aneta87 |
|
|
|
|
aneta87 |
|
|
|
|
Na Agatówce Tokarscy. Piękne parapety z marmuru itp.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Najtaniej ci wyjdzie jeśli (chcesz z marmuru) u Szybiaka Nisko - warchoły. Tną na wymiar płyty z dużych bloków więc zaopatruje wszystkich w okolicy. Można podjechać wybrać podać wymiary i zrobią. Cena 60-70% w porównaniu z innymi sprzedawcami. Sam tam zamawiałem.
|
|
|
|
|
Dzięki za rady i czekam na kolejne a ma ktoś granitowe ? Jak się sprawują ?
aneta87 |
|
|
|
|
CYTAT Dzięki za rady i czekam na kolejne a ma ktoś granitowe ? Jak się sprawują ? Ja mam. Jak się sprawują? No cóż, nie bardzo wiem co mam napisać ;) No są, wyglądają ładnie, choć trochę żałuję że wybrałem białe - z daleka wyglądają jak plastikowe. Znam też bardzo fajną firmę która się tym zajmuje, ale nie w Stalowej, a to bez sensu kupować gdzieś daleko, bo ceny wszędzie takie same, a i parapety to przecież wycięty kawał kamienia, więc czym mogą się różnić? ;) W każdym razie wiem na pewno, że nie ma co się babrać w plastikowe - bez sensu, cenowo wychodzi naprawdę niewiele taniej, a jednak marmurowe ładniejsze. A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
My braliśmy granitowe na ul. Modrzewiowej w Charzewicach.
Wystarczą podjechać wybrać odcień, wzór grubość podać wymiary i wszystko ładnie wycięte na drugi dzień. Jesteśmy zadowoleni. Polecam. |
|