Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Czy ma ktoś jakieś info jak się zamawia książki w bibliotece i skąd wiedzieć które mają na stanie ? W katalogu wszystko po blokowane, nie widać którą książkę można pożyczyć a które są wypożyczone. Wie ktoś jak to ma się odbywać? Zależy mi na kilku książkach przed weekendem. Niby pisze że można zamawiać mailowo, ale katalogu nie odblokowali :-/
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest info na SpAm.SpAm@SpAm
|
|
|
|
|
Na konkurencyjnym portalu
|
|
|
|
|
No dzięki , ale tam to dosłownie skopiowane i wklejone ze strony biblioteki, więc pisze to samo. Nie wiadomo dalej jak mam się dowiedzieć które książki są na półkach a które nie. Zamawiać na maila i stać w kolejce żeby się dowiedzieć że : NIEMA akurat tych książek ? :-/
|
|
|
|
Myślę, że nie będzie łatwo coś sensownego pożyczyć. Ja planuję poszukać w internecie interesujących tytułów, sprawdzić czy są dostępne i liczyć , że coś uda się zdobyć po tylu tygodniach bez książek dobre i to no i są też jakieś nowości w ich katalogu, może coś się uda złapać.
|
|
|
|
|
CYTAT Myślę, że nie będzie łatwo coś sensownego pożyczyć. Ja planuję poszukać w internecie interesujących tytułów, sprawdzić czy są dostępne i liczyć , że coś uda się zdobyć po tylu tygodniach bez książek dobre i to no i są też jakieś nowości w ich katalogu, może coś się uda złapać. Jakie książki są w bibliotece to można zobaczyć na ich stronie internetowej. Tam można sobie wybrać książki które chce się wypożyczyć. Problem tylko w tym, że zablokowali informacje czy dana książka jest dostępna czy akurat jest wypożyczona :-/
|
|
|
|
Więc będzie loteria. Kiepsko. Pewnie odblokują w momencie otwarcia filii. Zapewne większe prawdopodobieństwo, że uda się wypożyczyć jakieś starsze egzemplarze. Szkoda.
|
|
|
|
|
Myślę, że w pierwszy dzień otwarcia to nie ma się co wybierać, bo na pewno będzie masa ludzi i trzeba będzie czekać na zewnątrz bo wpuszczają tylko 6 osób. Bieda z tymi rezerwacjami, ale ja nie liczę na nowości,jest masa książek do których się zabierałam całymi latami i nic z tego nie wyszło. Może właśnie teraz je przeczytam.
|
|
|
|
|
W Rzeszowie można wypożyczać książki, tylko niestety trzeba podjechać
|
|
|
|
|
w stalowej tez mozna po co jechac do rzeszowa ?
|
|