|
|
|
|
|
|
|
|
Kajkokosz , wiadomo , że jesteś amatorem satanistą ponieważ popisywałeś się już na forum podobnymi tekstami . Kogo chcesz zaszokować tymi bzdurami ? Dzieci z podstawówki ? ;)
|
|
|
|
|
Issi uderzyła w ton ewangelizacyjny to pewnie musiała liczyć się z jakąś reakcją, zwłaszcza jeśli proponuje światopoglądowe disco polo. Ma zamiar nawracać przez internet, to ja mam obowiązek odpowiedzieć na te jej bzdury i zaproponować jej coś bardziej sensownego , a może się uda i jednego katolika nawrócę . Każdy normalny człowiek uzna tezy satanizmu za godne rozważenia., filozofia życia uchwycona w tezach , których Szatan jest zwykłą przenośnią, bo każdy satanista z kościoła Laweya jest materialistą czyli ateistą.
A im mniej katolików tym lepiej dla miejscowej społeczności, bo jak nie okradanie miasta z jego własności to stwarzanie zagrożenia dla życia w ruchu drogowym przez zasłanianie widoczności na drodze ustawionymi przy niej sztandarami. Sataniści nie stwarzają żadnych problemów nikomu i z niczym się nie narzucają jak upierdliwi katolicy-akwizytorzy obłędu. |
|
~~Memory | |
|
|
Nie odrzuaj Miłości, póki żyjesz. Teraz jest czas nawrócenia, czas przemiany, święty czas nawiedzenia. On jest także dla ciebie. Nie marnuj szansy na przemianę. Ciebie także Bóg kocha, czeka twoje pójście za Jezusem Chrystusem, który jest jednynym Zbawicielem.
|
|
|
~~kajko | |
|
|
//moderowano
invx |
|
|
~~KAROL | |
|
|
Wiekszych bzdur dawno nieczytalem otrzymales wolna wole i dekalog a kiedy zakonczysz tu swoj zywot staniesz przed panem i zostaniesz rozliczony ze swego zycia polecam ksiazke pt PIEKLO CZY JEST?I CZYM JEST . polecam daje duzo do myslenia
|
|
|
|
|
|
Wiecie co - wstyd mi za Was. Dosłownie szkoda gadać. Slowa te kieruję oczywiście do tych wszystkich satanistów - diabeł w Was wstąpił czy co? Nie obrażajcie ludzi - naprawdę!!!, a jak macie jakiś problem, a myślę że macie - brak Wam miłości - to idźcie do psychologa, bo jesteście biedni.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
niestety u psychologa cały zarząd już w terminarz wpisany - jednym słowem - brak miejsc
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
..."Nie miłuję "dobra" bardziej od "zła".HITLER POSZEDŁ DO NIEBA. Gdy to zrozumiesz , wtedy pojmiesz Boga"...
Cytat z "Rozmowy z Bogiem" N.D Walscha/odpowiedz Boga na zadane pyt/ cris-cros |
|