|
|
|
Czy ktoś coś wie jak się mają przepisy... czy mozna spokojnie podjechac na bezdotykówke i umyć auto czy dalej tajniacy za blokami polują na nas ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mozna
|
|
|
|
|
przez całą tą pandemię myję auto na bezdotykowych, i nie spotkałem się z zasadzkami ze strony policji. Nie raz przejeżdżali i nic nie mówili jak myłem auto.
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś coś wie jak się mają przepisy... czy mozna spokojnie podjechac na bezdotykówke i umyć auto czy dalej tajniacy za blokami polują na nas ... co ty z choinki się urwałeś? |
|
|
|
|
CYTAT przez całą tą pandemię myję auto na bezdotykowych, i nie spotkałem się z zasadzkami ze strony policji. Nie raz przejeżdżali i nic nie mówili jak myłem auto. byl zakaz. nie jeden mandat za to dostal ale juz mozna myc bez obaw |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT przez całą tą pandemię myję auto na bezdotykowych, i nie spotkałem się z zasadzkami ze strony policji. Nie raz przejeżdżali i nic nie mówili jak myłem auto. byl zakaz. nie jeden mandat za to dostal ale juz mozna myc bez obaw Nie było żadnego zakazu korzystania z myjni samochodowych.Nie plec bzdur. Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
|
|
CYTAT przez całą tą pandemię myję auto na bezdotykowych, i nie spotkałem się z zasadzkami ze strony policji. Nie raz przejeżdżali i nic nie mówili jak myłem auto. Ja też myłem i nikt się nie czepiał.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT przez całą tą pandemię myję auto na bezdotykowych, i nie spotkałem się z zasadzkami ze strony policji. Nie raz przejeżdżali i nic nie mówili jak myłem auto. Ja też myłem i nikt się nie czepiał.mieliście szczęście |
|