|
|
|
@cdn..
"narracje o krytym przez wpływowe osoby biznesie stręczycielstwa nieletnich, w ekskluzywnych lokalach w mateczniku PO?" Uważny czytelnik może prześledzić jak zmieniała się twoja narracja w tym temacie. Film był o "pedofilii wśród celebrytów". "Pojedynek" na filmy o pedofilii wygrany. Trochę dziwi mnie, że w twoim cytacie zabrakło informacji o "pedofilii wśród celebrytów". Czyżbyś ich bronił? Wcześniej pisałeś: "dokument był o seksualnym wykorzystywaniu nieletnich oraz wciąganiu w prostytucje przez polskich celebrytów i elity" I nagle okazuje się, że o celebrytach ani słowa? Zmieniłeś narrację? Wiesz kogo mi przypominasz? Ziobrę i tvp.info. "Największe zło jakie miało miejsce w Sopocie od czasu wojny" a tvp.info i Ziobro MILCZĄ. "narracje o krytym przez wpływowe osoby biznesie stręczycielstwa nieletnich, w ekskluzywnych lokalach w mateczniku PO?" Powiedz mi cdn.. kim są te "wpływowe osoby", które to kryją? Kto 5 lat temu wsadził "kozła ofiarnego" do więzienia? Kto przez 5 lat nie potrafił wsadzić do więzienia Turczyńskiego? Kto milczy w tej sprawie? P.S. Wspomniałeś o Sumlińskim u Roli, zapomniałeś podać link. https://www.youtu(...)63CxOVyg Tutaj drugi link. Te same kwestie są poruszane, ale całość krótsza. https://www.youtu(...)0p_CD8dg Sumliński dużo mówi o Ikonie Prawdy, Sylwestrze Latkowskim. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
wracamy do istoty sprawy:
W godzinę po premierze filmu "Tylko nie mów nikomu" Sekielscy zostali okrzyknięci "Ikoną Prawdy" przez celebrytów z TVN-u i od Urbana, a w godzinę po premierze "Nic się nie stało", Latkowski został przez to samo środowisko pozwany za apel o mówienie prawdy przez stałych bywalców lokalu i okrzyknięty "Wrogiem Prawdy #1" Pytanie wiec za należne 30 sztuk srebra; Sutenerstwo czy Prostytucja jest tym elitom III RP, bliższe z osobistej autopsji? chyba że... nic się nie stało. Jedrek poszerzył pole do penetracji ludzkich przekonań CYTAT Jedynymi obrońcami pedofilów to władza kościelna wespół z rządem i prokuraturą która jest w rękach Ziobry.
|
|
|
|
|
@cdn..
Wracamy do istoty sprawy. Czyli przygłupów wypisujących głupoty i/lub kłamstwa. Cdn.. 6 albo 7 razy napisałeś w tym temacie. "został przez to samo środowisko pozwany" Mam kilka pytań: Czy środowisko może kogokolwiek pozwać czy to tylko element twojej durnej narracji? Czy Latkowski został przez KOGOKOLWIEK pozwany za ten film? I jeśli nie, to DLACZEGO NIE ZOSTAŁ POZWANY? Ile ci płacą za powtarzanie kłamstw? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
okazało się ze środowisko PO/PSL/SLD to jedność
|
|
|
|
|
@cdn..
Nic się nie OKAZAŁO. Co najwyżej POTWIERDZIŁO, że jesteś KŁAMCĄ. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
oczywiscie, nic się nie stało a winni byli nieobecni
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT oczywiscie, nic się nie stało a winni byli nieobecni A co się wydarzyło po filmie Latkowskiego? Konkretnie cdn... nie obawiaj się prawdy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
prawda nie jest łatwym wyborem ale jedynie prawda nas uratuje,
niech mówią ci których oko patrzyło z lubością, bo lepiej by dla nich było wyłupać to oko,,, w tym sensie obaw to pełna zgoda |
|
|
|
|
@cdn..
"niech mówią ci których oko patrzyło z lubością," Czy w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze mówi w ten sposób? Czy już tylko księża? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
zaczęło być nudno a to dopiero 7 strona o mówieniu prawdy
|
|
|
|
|
@cdn..
Nudzisz się? Wklej sobie KŁAMSTWO o tym, jak to Latkowski został pozwany przez środowisko za apel. Albo poczytaj sobie co o "największej tragedii w Sopocie od czasów wojny" pisze tvp.info. A nie, zapomniałem, w tvp.info ZMOWA MILCZENIA. Który to już dzień nic nie piszą? Ale są jeszcze media, które o tym piszą. https://wiado(...)/lk3c6tj "Mam nadzieję, że komisji uda się wyjaśnić na przykład to, dlaczego po napisaniu przeze mnie jednego z artykułów na temat tej seksafery, awansowani za czasów Zbigniewa Ziobry wysocy rangą sędziowie i prokuratorzy zaczęli mnie ścigać." "Wyczytałem w nich, że nie poskarżył się na mnie nikt zamieszany w seksaferę "Krystka", tylko Joanna Łaguna-Popieniuk, wiceprezes Sądu Okręgowego w Gdańsku, jedna z najważniejszych sędzi na Pomorzu. Stanowisko to zajmuje od 2017 r. Gdy ją powoływano razem z prezesem tego sądu Rafałem Terleckim, do Gdańska przyjechał wiceminister Łukasz Piebiak, wówczas prawa ręka ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobry." P.S. A ty dalej nie rozumiesz cdn.. dlaczego w tvp.info cisza. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
prawda zawsze leży po środku
|
|
|
|
|
TVN jest aktywny, to wystarczy obrońcom
|
|
|
|
|
@cdn..
"TVN jest aktywny, to wystarczy obrońcom" Regresujesz cdn.. To już wystarczy sam TVN? Nic się nie stało? Dlaczego TVN miałby bronić działania Ziobry et consortes? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
TVN broni prawdy całą dobę...
|
|
|
|
|
@cdn..
" TVN broni prawdy całą dobę... " Nieee. Tvp.info broni prawdy całą dobę. I akurat w tym przypadku uznali, że najlepiej NIC NIE PISAĆ. NIC SIĘ NIE STAŁO. Brawo TVPis. Zrobić film, który wygrał "pojedynek na pedofilię" i udawać, że go nie ma. Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
na 8 stronie ci powiem
|
|
|
|
|
CYTAT prawda nie jest łatwym wyborem ale jedynie prawda nas uratuje, niech mówią ci których oko patrzyło z lubością, bo lepiej by dla nich było wyłupać to oko,,, w tym sensie obaw to pełna zgoda Tylko nie wykol oka biskupowi bo kto ci potem przelew na wypłatę podpisze. |
|