|
|
|
Czytałem ostatnio artykuł na wyborczej odnośnie tego jak nasze kochane miasto wydaje publiczne pieniądze.... szkoda gadać
Banda świrów... a wy jakie macie opinie na ten temat ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
że bardzo dobrze wydaje nasze pieniądze miasto
|
|
|
|
|
No dobrze, a co ze sprawą zakupu limuzyny zamiast nowych karetek? To też są dobrze wydane pieniądze?
|
|
|
|
|
A czy szpital przypadkiem nie dostał nowej karetki w zeszłym roku? (i to nie od wosp)
https://www.radio.rzeszow.pl/wiadomosci/27442/nowa-karetka-w-powiatowym-szpitalu-w-stalowej-woli Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Owszem, dostał, ale co z resztą pieniedzy ? I dlaczego miasto tak bardzo sie boi udostepnienia informacji publicznej? dlaczego odrzucają wszelkie wnioski wysylane przez Obywateli? Nie jest to podejrzane ?
|
|
|
|
|
Dla mnie nie.
Mam zaufanie do L. Nadbereżnego. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
ja też mam
|
|
|
|
|
Ej to artykuł w gazecie wyborczej o pisowskim miescie, pytam sie czego to cie dziwi??? To tak jakbym napisal co mowili o czaskoskim w tvpis. Litości ...
|
|
|
|
|
haha, fakt. Nie wiem, bo niby człowiek wie o co chodzi ale kiedy widzi to na własne oczy to jednak się dziwi
Tak samo jak nasze kochane starostwo i podwyższone diety.. |
|
|
|
|
CYTAT Dla mnie nie. Mam zaufanie do L. Nadbereżnego. ale info publiczne to publiczne i koniec po drugie nie podaje tego bo w takim mieście jak stalowa to za duża suma wydana na zabawe tak jak nagrody w urzędzie miasta i kasowanie kilkunastu tematów tu na forum o tym, nawet prywatne portale .... |
|
|
|
|
CYTAT No dobrze, a co ze sprawą zakupu limuzyny zamiast nowych karetek? To też są dobrze wydane pieniądze? nie uważasz że furmanką będą jeździć w dobie komputerów i cnc. Na pewno jest coś do poprawy ale chyba nie wierzysz że jak przyjdą nowi to zacisną pasa i będą pracować pro publico bono. Nie wierzę też że prezydent wydaje pieniążki lekką ręką bo zdaje sobie sprawę że po zakończeniu kadencji jakiś paragraf na niego by znaleźli. |
|
|
|
|
CYTAT Owszem, dostał, ale co z resztą pieniedzy ? I dlaczego miasto tak bardzo sie boi udostepnienia informacji publicznej? dlaczego odrzucają wszelkie wnioski wysylane przez Obywateli? Nie jest to podejrzane ? Jacy to Obywatele, pieniacze. Natworzyło się jakichś organizacji jedynie po to żeby jątrzyć i przeszkadzać w pracy. Jest od tego prokuratura - na pewno Nadbereżny nie ma nad nią władzy - i można zgłaszać swoje obawy czy podejrzenia. Jest NIK, RIO więc jest kontrola zawodowa a nie szczyle będą grzebać w dokumentach i czepiać się przecinków. |
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
,,Czytałem ostatnio artykuł na wyborczej'' - Mam pytanie: Gdzie jest w Stalowej ulica Wyborcza? Czy moze w innym miescie?
|
|
|
|
|
Nie zesraj sie po tym artykule.
|
|
|
|
|
Wyborcza to najlepszy papier toaletowy, no jeszcze Gazeta Polska może się równać.
|
|
|
|
|
Trudno teraz o obiektywne źródła informacji, wszystko zależy od tego kto finansuje.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dla mnie nie. Mam zaufanie do L. Nadbereżnego. ale info publiczne to publiczne i koniec po drugie nie podaje tego bo w takim mieście jak stalowa to za duża suma wydana na zabawe tak jak nagrody w urzędzie miasta i kasowanie kilkunastu tematów tu na forum o tym, nawet prywatne portale .... Ogólnie te pieniądze to znikają jakimś magicznym sposobem a potem błagają o pomoc i dofinansowania... |
|
|
|
|
CYTAT Trudno teraz o obiektywne źródła informacji, wszystko zależy od tego kto finansuje. Co racja, to racja mam Wrażenie że w SW coraz ciężej o obiektywne media i jakąś wolność słowa |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Owszem, dostał, ale co z resztą pieniedzy ? I dlaczego miasto tak bardzo sie boi udostepnienia informacji publicznej? dlaczego odrzucają wszelkie wnioski wysylane przez Obywateli? Nie jest to podejrzane ? Jacy to Obywatele, pieniacze. Natworzyło się jakichś organizacji jedynie po to żeby jątrzyć i przeszkadzać w pracy. Jest od tego prokuratura - na pewno Nadbereżny nie ma nad nią władzy - i można zgłaszać swoje obawy czy podejrzenia. Jest NIK, RIO więc jest kontrola zawodowa a nie szczyle będą grzebać w dokumentach i czepiać się przecinków. Masz rację, jest prokuratura i sądy. Niestety miasto jest pośrednikiem do składania skarg na bezczynność prezydenta. Znów niestety, lucek tych skarg nie przekazuje. Teraz są sprawy w sądzie. Jeśli mieszkańców nazywasz pieniaczami bo pytają na co idą publiczne pieniądze to problem jest w tobie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT [cytat][cytat]. Jeśli mieszkańców nazywasz pieniaczami bo pytają na co idą publiczne pieniądze to problem jest w tobie. Jak paru z opozycji się zbierze to nie pisz że to wszyscy mieszkańcy. Jakby tak każdemu kto sobie zażyczy informacji udzielać to tylko to trzeba by robić. Chyba nie podejrzewasz prezydenta że publiczne pieniądze przeznacza na prywatę. Do czego ci ta informacja potrzebna. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat][cytat]. Jeśli mieszkańców nazywasz pieniaczami bo pytają na co idą publiczne pieniądze to problem jest w tobie. Jak paru z opozycji się zbierze to nie pisz że to wszyscy mieszkańcy. Jakby tak każdemu kto sobie zażyczy informacji udzielać to tylko to trzeba by robić. Chyba nie podejrzewasz prezydenta że publiczne pieniądze przeznacza na prywatę. Do czego ci ta informacja potrzebna. co za beltok propagandowy , czemu do tej pory Lucek nie udostepnij ile kosztowaly imprezy z TVP2 , sprawe przegral. PS. @Mirek ufasz Luckowi!!! Ty jednak jestes na 200% trollem PISowskim . |
|
|
|
|
stowarzyszenie nasze miasto działa nie tylko na fb ;)
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat][cytat]. Jeśli mieszkańców nazywasz pieniaczami bo pytają na co idą publiczne pieniądze to problem jest w tobie. Jak paru z opozycji się zbierze to nie pisz że to wszyscy mieszkańcy. Jakby tak każdemu kto sobie zażyczy informacji udzielać to tylko to trzeba by robić. Chyba nie podejrzewasz prezydenta że publiczne pieniądze przeznacza na prywatę. Do czego ci ta informacja potrzebna. Ludzie mają prawo wiedzieć na co idą te wszystkie pieniądze publiczne i koniec. Nieważne czy opozycja czy nie Tym bardziej, że ile razy były afery z przeznaczaniem kasy na wątpliwe rzeczy, te wszystkie imprezy z TVP... najpierw wielce proszą i błagają o pomoc i dofinansowania, a później czytamy że pan Z i koledzy podnoszą sobie diety. a starostwo takie biedne . wiadomo, że zaufanie do władzy spada i ludzie chcą wiedzieć |
|
|
|
|
Specjalnie zakładałeś konta na tym i innych forach żeby o to zapytać ?? Czy masz w tym jakiś cel ??
|
|
|
|
|
Nie widzicie, że ktoś sypnął kasą na farmy trolli przed wyborami?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|