|
|
|
Zamknieta chyba do odwołania wie ktos co i jak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Zamknieta chyba do odwołania wie ktos co i jak Koronawirus kwarantanna. |
|
|
|
|
Zamknęli przez kwarantanne. Patrz info o wczorajszych zarażonych.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miejmy nadzieję, że uda się to ognisko w zarodku zgasić, bo do tej pory jako miasto całkiem nieźle się trzymaliśmy.
|
|
|
|
|
CYTAT Zamknęli przez kwarantanne. Patrz info o wczorajszych zarażonych. Jaca uruchom swoje wtyki i daj znać ilu ludzi zainfekowanych srakawirusem walczy o życie... |
|
|
|
|
ciekawe jak z innymi pocztami. przecież pracownicy mają kontakt ze sobą np poprzez listonoszy
|
|
|
|
|
CYTAT ciekawe jak z innymi pocztami. przecież pracownicy mają kontakt ze sobą np poprzez listonoszy Przecież Poczta niewymienia się listonoszami. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ciekawe jak z innymi pocztami. przecież pracownicy mają kontakt ze sobą np poprzez listonoszy Masz rację. Przecież przez telefon rozmawiają ze sobą. Wirus rozniesie się na wszystkie poczty w Polsce. Tak samo jak jest wirus na węglu wydobytym na Śląsku. Nie kupujcie węgla. Macie ludzie szczęście że mieszkacie w Stalowej. Bo gdybyście mieszkali w jakimś mieście na Śląsku czy Warszawie i widzieli co tam się dzieje to 24 godziny na dobę mielibyście sraczke |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ciekawe jak z innymi pocztami. przecież pracownicy mają kontakt ze sobą np poprzez listonoszy Przecież Poczta niewymienia się listonoszami. Przecież listonosze wychodzą z poczty głównej gdzie biorą listy i roznosza A jak im zostają to zanoszą na daną pocztę gdzie jest rejon żeby ludzie mogli odbierać listy np z awiz. Ja zawsze odbieram listy np na poczcie w mostostalu A nie idę na główną na Popiełuszki. To tylko u mnie tak jest ? |
|
|
|
|
Żaden koronawirus tylko straszenie ludzi
|
|
|
|
|
CYTAT Żaden koronawirus tylko straszenie ludzi Kolejna ekspertka.... |
|
|
|
|
CYTAT Żaden koronawirus tylko straszenie ludzi Dowody? Realne argumenty? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Żaden koronawirus tylko straszenie ludzi Dowody? Realne argumenty? Ciekawym przykładem jest zachowanie Dudy na spotkaniach. Wie że zagrożenie jest niewielkie czy ryzykuje bo jest głupi? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dudaa wie że wirus jest niegroźny inaczej by nie ryzykowal
|
|
|
|
|
oczywiście, ze tak, ale Wy robaczki bójcie się,jesteście wtedy lepiej sterowni))
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Żaden koronawirus tylko straszenie ludzi Dowody? Realne argumenty? ja mam dowody jak tylko wyjdę z domu na kilku osiedlach gdzie bywam w sklepach ekspedientki te same, żadna pani nie chorowała a miała styczność z masą ludzi sąsiedzi kazdy zdrowy rodzina również w pracy zdrowi tylko ci bezobjawowi górnicy |
|
|
|
|
kurczę, ja mam tak samo))
|
|
|
|
|
To bezobjawowe zakażenie wirusem, to też bardzo ciekawe.
Znacie jakieś inne wirusy, które przechodzimy bezobjawowo? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
wirusy komputerowe.
|
|
|
|
|
Hahaha uśmiałam się.
|
|
|
|
|
CYTAT wirusy komputerowe. No tak Wszystko to bardzo dziwne. Testy przesiewowe na Śląsku to kpina. Najgorsze, że dziennikarze nie dociekają prawdy. Trochę zmniejszyli sianie paniki ale prawda ich nie interesuje. Może być ze Szumowski sprzedał sam sobie testy i trzeba je teraz gdzieś upłynnić. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
konkretnie to 200 osób zmarło na koronawirusa, bo innych przyczyn nie znaleziono, reszta to choroby współistniejące i wysoki wiek 80+ więc jak na razie to wirus grypy jest gorszy.. Zgadzam się trzeba izolować osoby z grupy ryzyka i dbać o procedury bardziej niż kiedy kolwiek w samych szpitalach i domach opieki, bo tam był jeden wielki burdel i brak higieny.
w sklepach maski jak kto lubi... może i pampersem się zasłaniać. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT wirusy komputerowe. Najgorsze, że dziennikarze nie dociekają prawdy. Trochę zmniejszyli sianie paniki ale prawda ich nie interesuje. Może być ze Szumowski sprzedał sam sobie testy i trzeba je teraz gdzieś upłynnić. Uważasz że pani Kopaczowa by sobie lepiej poradziła bo by wcale testów nie kupowała tak jak w Szwecji czy Holandii. Stary musi umrzeć a młody niech walczy z chorobą. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT wirusy komputerowe. Najgorsze, że dziennikarze nie dociekają prawdy. Trochę zmniejszyli sianie paniki ale prawda ich nie interesuje. Może być ze Szumowski sprzedał sam sobie testy i trzeba je teraz gdzieś upłynnić. Uważasz że pani Kopaczowa by sobie lepiej poradziła bo by wcale testów nie kupowała tak jak w Szwecji czy Holandii. Stary musi umrzeć a młody niech walczy z chorobą. Nie wiem czy Kopacz poradziłaby sobie lepiej. Wiem, za to że ty jesteś ograniczony do PO/PIS jakby świat się na nich zamykał. Dalsze dyskusja z tobą jest zbędna. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|