|
|
|
Fakt , dzisiaj patologia stała się normą, wały wszelkiego kalibru nikogo już nie ruszają, ba nawet nie muszą się z tym kryć, więc powodu do wstydu też nie ma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kosiniak obiecuje 30 tys a Trzask 10 tys. Ja się pytam czy tyle obiecać to taniej niż dać 500 bo zapewniali ze nawet na 500+ ni ma i nie będzie piniendzy.
Ja tego nie rozumiem, to było naprawdę tanio i tak skrewili żeby starczyło im na zwrot zasłużonego VAT... |
|
|
|
|
@cdn..
PIS pokazał, że jest jakaś część społeczeństwa, której głosy można kupić. To teraz Trzask i Kosiniak próbują przebić stawkę, żeby ci przekupni zagłosowali na nich, a nie na Dudę. Czego nie rozumiesz? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
tego ze mogli dalej dostawać zwrot zasłużonego VAT gdyby tak ciemnego ludu nie cisnęli głodem i wiekiem emerytalnym , obecnie czterech bandytów wspólnymi silami próbuje wrócić
|
|
|
|
|
@cdn..
"gdyby tak ciemnego ludu nie cisnęli głodem" Ale ci się we łbie pier...i. "mogli dalej dostawać zwrot zasłużonego VAT" Powiedz ile VATu ukradł PIS przez ostatnie 5 lat, bo to ciekawy wątek. W latach 2016-2018 było to 87 mld złotych. Ile jest teraz? Mirek777: "Myślę, że nie zabijałbym dzieci." |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT @cdn.. "gdyby tak ciemnego ludu nie cisnęli głodem" Ale ci się we łbie pier...i. "mogli dalej dostawać zwrot zasłużonego VAT" Powiedz ile VATu ukradł PIS przez ostatnie 5 lat, bo to ciekawy wątek. W latach 2016-2018 było to 87 mld złotych. Ile jest teraz? jak policzysz zgłoś się do odpowiedzi. Poprawki nie będzie. |
|
|
|
|
"Rafał Trzaskowski zdecydowanie wygrał głosowanie w wyborach prezydenckich w Areszcie Śledczym Warszawa- Białołęka przy ul. Ciupagi w stolicy kraju. Osadzeni zmobilizowali się i ponad dwie trzecie głosujących zaznaczyło znak "X" właśnie przy nazwisku kandydata Koalicji Obywatelskiej. "
Tam PO zawsze ma poparcie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT "Rafał Trzaskowski zdecydowanie wygrał głosowanie w wyborach prezydenckich w Areszcie Śledczym Warszawa- Białołęka przy ul. Ciupagi w stolicy kraju. Osadzeni zmobilizowali się i ponad dwie trzecie głosujących zaznaczyło znak "X" właśnie przy nazwisku kandydata Koalicji Obywatelskiej. " Tam PO zawsze ma poparcie. Bo tam są osadzeni wszyscy pełowcy za kradzież VAT'u. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku w Warszawie też PiS obciął fundusze na regulację rzek czy po prostu kolejny raz mieli pecha?
|
|
|
|
|
A co, Wisła wylała?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dzięki Bogu nie, chociaż nieczystości z oczyszczalni ścieków pewnie podnoszą stan wody...
Ale dlaczego Warszawa płynie? Ktoś coś zaniedbał , czy po prostu mają niefart? |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ja pamiętam takiego małego na barykadzie, który krzyczał że PO nie reguluje rzek w Polsce
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Przypomnij. To DonKurduplo?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Dzięki Bogu nie, chociaż nieczystości z oczyszczalni ścieków pewnie podnoszą stan wody... Niebywałe jest to jak pisiory troszczą się o środowisko. Czaskowski nasrał do wisły a wy macie biegunkę. Może powiedzcie lepiej ile ton śmieci importujemy więcej i jak to je utylizujemy i gdzie byliście jak drzewa wycinali na skarpie? |
|
|
|
|
byliśmy zajęci wycinaniem 30 ha lasu pod szwedzki tartak na hucie
|
|
|
|
|
A ile głosów dostał Tajano?
Tak pompowany przez media.... Teraz zapewne dostanie zawiasy za to naruszenie nietykalności policjanta na służbie (widziałem nagranie - zrobił to celowo, z rozmysłem, chcąc sprowokować ostrą reakcję policji). Mam nadzieję, że teraz spotka go odpowiednia kara. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT byliśmy zajęci wycinaniem 30 ha lasu pod szwedzki tartak na hucie Drzewa trzeba wyciąć. Wszystkie, jak leci. Tylko to spowoduje zagładę kornika. |
|
|
|
|
Idąc twoim tokiem rozumowania - żeby wyeliminować gwałty trzeba....
- żeby wyeliminować wypadki drogowe, trzeba... - żeby wyeliminować utonięcia trzeba... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Idąc twoim tokiem rozumowania - żeby wyeliminować gwałty trzeba.... - żeby wyeliminować wypadki drogowe, trzeba... - żeby wyeliminować utonięcia trzeba... Oj już nie bądź taki dosłowny. To był taki... żarcik... z lekkim podtekstem i aluzją dla Mariolki. Wątpię czy skuma, ale ... |
|
|
|
|
No wiesz.... mi się od razu przypomina Kononowicz z jego hasłem...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
niemieckojęzyczne Zielone skumały ze przegięli i teraz się domagają zdecydowanych działań
https://telewizjarepublika.pl/oto-hipokryzja-ekologow-zaszczuli-prof-jana-szyszko-teraz-domagaja-sie-ciecia-w-puszczy-bialowieskiej,95058.html |
|
|
|
|
Blamaż ekoterrorystów...
|
|
|
|
Też jestem za wycięciem wszystkich drzew. Woda wtedy bez przeszkód spokojnie by spłynęła.
No i Wańka ma rację, to jedyny sposób na wyeliminowanie kornika. Gdy nasza kochana, dana od Boga władza juz wszystko wytnie a potem zabetonuje bedzie pięknie i bezpiecznie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
kto by się domyślił Jedrek... uwierzyliście w wirusa?
https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,22181715,uwierzyliscie-w-kornika-w-puszczy-oto-dowod-o-co-tak-naprawde.html |
|