|
|
|
to możliwe el.jusek ze sądy na Ukrainie takie jak u nas, taka sama selekcja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Za niewłaściwe maseczki i respiratory-a właściwie ich brak,nikt nie "beknie'.
Sejm przyjął tzw.ustawę"antycovidową",w której jest zapis,że nie odpowiadał będzie karnie za błędy ten,kto działał w stanie wyższej konieczności. Tak więc dupy będą całe i kieszenie pełne. PS.Jeśli już to nie "el.jusek" ,tylko Sir jusek. Mylisz mnie z kimś innym. PS2.Dalej uważam,że ten facet nie wydepcze odpuszczenia moich przewinień. Grzeszę szybciej niż od tupie. A grzechy odkupił Jezus. Za te(nie z mojej winy),a np. z ukradzionych respiratorów tez. https://demot(...)-Michala SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
wszystkie ślady prowadzą do soku el.jusek
|
|
|
|
|
CYTAT wszystkie ślady prowadzą do soku el.jusek @cdn Mój Ty kochany "buroku". Szukasz swoich,bidoku... https://demotywatory.pl/3982312 A że jesteś polskim "burokiem",pomimo że pastewnym, też i ćwikłowym.Pewnie biało-czerwonym. https://demot(...)-krzyzem SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
samotność długodystansowca na Farmie dogryza? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT samotność długodystansowca na Farmie dogryza? Jest coś o czym chciałbyś porozmawiać? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT samotność długodystansowca na Farmie dogryza? Mam rodzinę w Gdańsku - wg ich relacji, pani dulkiewicz chcąc być "godną" następczynią swojego poprzednika, jest 2x bardziej proniemiecka i bezczelna. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT samotność długodystansowca na Farmie dogryza? Mam rodzinę w Gdańsku - wg ich relacji, pani dulkiewicz chcąc być "godną" następczynią swojego poprzednika, jest 2x bardziej proniemiecka i bezczelna. A ludzie ją wybrali, tak samo jak jej poprzednika. To pewnie niemcy na nią glosowali. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (mirek777) Mam rodzinę w Gdańsku - wg ich relacji, pani dulkiewicz chcąc być "godną" następczynią swojego poprzednika, jest 2x bardziej proniemiecka i bezczelna. Ty jak zwykle łżesz jak pies. Co to znaczy "jest 2x bardziej proniemiecka i bezczelna."? Wygania Polaków z miasta i zasiedla Niemcami, a może zatrudnia tworzy nowe miejsca w urzędach tylko dla Niemców tak jak Nadbereżny robi to w Stalowej Woli dla kolesiostwa i pisowców? Znowu kłamstwo aby zaistnieć i utrzymać odsłony. W twoim przypadku faktycznie na leczenie za późno. Ps. Nie ma większej mendy niż ty inżynierze ortografisto. |
|
|
|
|
Lecz się frustracie.
Biednyś. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Biedny to ty jesteś, mi się bardzo dobrze powodzi. Leczyć też się nie muszę, bo jestem zdrowy, a że ciebie leczyć nie chcą to musisz widocznie beznadziejnym przypadkiem,ale mimo to fajnie, że jesteś bo niezłą z ciebie mamy beke. Tak trzymaj nie poddawaj się.
|
|
|
|
|
Tylko dla dorosłych.
Słuchasz na własną odpowiedzialność. https://demot(...)da-Falsz PS.Liczę na komentarze. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Lecz się frustracie. Biednyś. Mirek, może przestaniesz pajacować i zdradzisz jak ta twoja rodzina policzyła te 2x i na jakiej podstawie? Podziel się z nami szczegółami Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Tylko dla dorosłych. Słuchasz na własną odpowiedzialność. https://demot(...)da-Falsz PS.Liczę na komentarze. Bardzo dobre Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
feliksie - nie wiem, co tam bredzisz, tym bardziej nie interesuje mnie co piszą twoi "pomocnicy".
Szczerze mi ciebie żal. Zjadła cię twoja porażka i wynikająca z niej frustracja. Biedny, zaorany, załgany frustracik... Lecz się. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Siema bidulko mi ciebie wcale nie jest żal. Nie wiem o jaki pomocnikach piszesz ale pewnie pomocników z klonami kąt na tym forum masz ty, skoro takie myśli przychodzą ci do głowy. masz rację lecz się lecz może jeszcze coś z ciebie będzie, chociaż mocno w to wątpię.
|
|
|
|
|
Jak tam zaorany, rozwalcowany frustracie?
Dalej twierdzisz, że masz dowody, że współpracuję z sm? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
skończcie pier.... i do roboty, 70 baniek samo się nie spłaci , asasin na was liczy
|
|
|
|
|
Tak jest!!!
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT (mirek777) Jak tam zaorany, rozwalcowany frustracie? Dalej twierdzisz, że masz dowody, że współpracuję z sm? Ale ty masz zryty beret sflustrowany łgarzu. Co ja śledczy jestem aby zbierać dowody. Daj znać o jakiejś ustawce kiboli, przecież masz wiedzę bo jesteś jednym z nich. Chętne popatrze na tych twoich kumpli. |
|
|
|
|
Lecz się bidulku.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Sławek!!!
Co? PUDŁO!!! |
|
|
|
|
CYTAT (mirek777) Lecz się bidulku. miruś777 jak ci się płyta zacieła to zmień ją sflustrowany łgarzu ze zrytym beretem. |
|
|
|
|
Robisz z siebie żałosne pośmiewisko frustracie.
|