|
|
|
Babyboy pasterzu, wyczytaj jeszcze na internecie jak mamy żyć ?które zasady ci pasują a które nie i oświeć nas. Wiemy że zapinanie pasów i noszenie maseczki jest nie dla ciebie, może jeszcze każesz mi omijać progi zwalniające bo po co je ktoś postawił ??Albo po miejscach parkingowych obok faktycznego pasa ruchu koło Leclerca mamy jeździć ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BLue wręcz przeciwnie. Jak zakazali wychodzić z domu siedziałem w piwnicy. Jak zakazali wchodzić do lasu to nawet mój pies tam nie wchodził. Jak otworzyli wreszcie cmentarze szybko pojechałem znaleźć miejsce na swój własny pochówek(wiadomo Kowid miliony zmarłych trzeba klepnąć miejsce). Teraz jednak jak się okazało, że tylko 292 osoby w PL zmarły na sam Kowid w pół roku , a maski GIS każe zakładać żebyśmy nie zapomnieli o "pandemii" zastanawiam się jako istota rozumna , czy ktoś tu mnie czasem nie "kołuje". I muszę się jeszcze przyznać do dwóch zachowań anty obywatelskich. Mianowicie zatrzymuję się przed wejściem na przejście dla pieszych (wiem , że to nie zgodnie z przepisami!!) i nie mam gaśnicy w samochodzie (już widzę Twoje przerażenie).
|
|
|
|
|
Ksiądz o koronawirusie część 1 i 2
https://vm.tiktok.com/ZSa5oG2V/ https://vm.tiktok.com/ZSaaYcRp/ I jako bonus najlepsza część 3 https://vm.tiktok.com/ZSaajYfn/ |
|
|
|
|
jusek to nie noś maseczki jedż do innego kraju w europie dostaniesz mandat i będziesz darł ryja że ciebie bezkarnie ukarali a po drugie prezydent ułaskawił pedofila który już karę odsiedział i ułaskawił go od zakazu zbliżania sie do rodziny na co wnioskowała sama rodzina ale skąd taki bałwan jak ty ma o tym wiedzieć czytając gówno wyborcze i fakt szczególnie fakty to są dla takich inteligentów jak ty dużo obrazków mało treści
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
A kto da mandat naszym debeściakom z Sejmu? [moderowano] tworzą prawo, którego sami nie mają zamiaru przestrzegać.
Moderowano przez: magpie Uważaj na słownictwo
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Widziałeś posła w sklepie bez maseczki ??
|
|
|
|
|
W sklepie nie ale w Sejmie widziałem. Czy prawo się zmieniło i będąc w pracy nie trzeba zasłaniać twarzy?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja jestem w pracy i nie zasłaniam twarzy i co? Nie na każdym stanowisku można stosować maseczkę. Trzeba trochę inteligencji której tutaj niektórym nie zbywa. Ot, malkontenctwo i roszczeniowość. Czemu jemu wolno a mnie nie.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja jestem w pracy i nie zasłaniam twarzy i co? Nie na każdym stanowisku można stosować maseczkę. Trzeba trochę inteligencji której tutaj niektórym nie zbywa. Ot, malkontenctwo i roszczeniowość. Czemu jemu wolno a mnie nie. To raczej pokazanie hipokryzji rządzących, którzy nakazują noszenie maseczek a sami tego nie robią. Sam osobiście nie jestem zwolennikiem zmuszania wszystkich do noszenia maseczek. Ja odwzajemniam szacunek i jeśli w sklepie obsługa nosi maseczki to ja również ją zakładam. Jeśli wchodzę, np do mrowki i tam nikt z obsługi nie zasłania ust i nosa to ja również nie zakrywam. No ale pamiętamy wszyscy słowa Szumowskiego o maseczkach, pamiętamy zmianę narracji. Teraz mamy widok z ostatnich obrad Sejmu. Nie jestem malkontentem, pokazuje hipokryzję. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja jestem w pracy i nie zasłaniam twarzy i co? Nie na każdym stanowisku można stosować maseczkę. Trzeba trochę inteligencji której tutaj niektórym nie zbywa. Ot, malkontenctwo i roszczeniowość. Czemu jemu wolno a mnie nie. To raczej pokazanie hipokryzji rządzących, którzy nakazują noszenie maseczek a sami tego nie robią. Sam osobiście nie jestem zwolennikiem zmuszania wszystkich do noszenia maseczek. Ja odwzajemniam szacunek i jeśli w sklepie obsługa nosi maseczki to ja również ją zakładam. Jeśli wchodzę, np. do Mrówki i tam nikt z obsługi nie zasłania ust i nosa to ja również nie zakrywam. No ale pamiętamy wszyscy słowa Szumowskiego o maseczkach, pamiętamy zmianę narracji. Teraz mamy widok z ostatnich obrad Sejmu. Nie jestem malkontentem, pokazuje hipokryzję. czym ty się przejmujesz bezpartyjny wolnościowcu, robta co chceta sam Korwin i Tałajno ogłosili ze wirusa niet, ale słyszałem ze różnie to może być byleby "wolności" były zachowane ulegasz własnej dyktaturze Jedrek ze zakładasz błotnik? czy innym przesłankom na przykład zmieniającej się sytuacji wirusologicznej |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ja jestem w pracy i nie zasłaniam twarzy i co? Nie na każdym stanowisku można stosować maseczkę. Trzeba trochę inteligencji której tutaj niektórym nie zbywa. Ot, malkontenctwo i roszczeniowość. Czemu jemu wolno a mnie nie. To raczej pokazanie hipokryzji rządzących, którzy nakazują noszenie maseczek a sami tego nie robią. Sam osobiście nie jestem zwolennikiem zmuszania wszystkich do noszenia maseczek. Ja odwzajemniam szacunek i jeśli w sklepie obsługa nosi maseczki to ja również ją zakładam. Jeśli wchodzę, np. do Mrówki i tam nikt z obsługi nie zasłania ust i nosa to ja również nie zakrywam. No ale pamiętamy wszyscy słowa Szumowskiego o maseczkach, pamiętamy zmianę narracji. Teraz mamy widok z ostatnich obrad Sejmu. Nie jestem malkontentem, pokazuje hipokryzję. czym ty się przejmujesz bezpartyjny wolnościowcu, robta co chceta sam Korwin i Tałajno ogłosili ze wirusa niet, ale słyszałem ze różnie to może być byleby "wolności" były zachowane ulegasz własnej dyktaturze Jedrek ze zakładasz błotnik? czy innym przesłankom na przykład zmieniającej się sytuacji Po czym stwierdziłeś że mnie to przejmuje. Pokazuje hipokryzję. Ty się przejmujesz bo głupio komentujesz. Przypominam, że to morawiecki pierwszy mówił, że wirus w odwrocie i nie należy się bać. Ulegam własnej dyktaturze? Naprawdę piszą ci takie rzeczy w instrukcjach? Czy te idiotyzmy to własna inwencja twórcza? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Sytuacja z tym świrusem się zmienia dynamicznie. Dawniej było kilkadziesiąt zakażeń dziennie a teraz oscyluje wokół tysiąca. Nikt z nas, was nie chciałby łyknąć tego świństwa dlatego trzeba stosować jakieś zabezpieczenia czy to dystans czy maseczkę szczególnie w obcym terenie. Jeżeli wchodzimy do sklepu maseczka na gębę z szacunku dla obsługi natomiast w mojej pracy zakładanie maseczki np w mojej pracy nie ma sensu.
Nie piszcie o hipokryzji rządzących bo oni tez stosują ochronę a że nie w każdym miejscu to tak samo i my robimy. |
|
|
|
|
Maseczki nic nie dają.. nie ma badań, które udowadniają skuteczność maseczek, jest za to wiele badań, które udowadniają, że są szkodliwe dla zdrowia. Zwłaszcza, że ludzie noszą je wielokrotnie nie piorąc tylko nosząc po kieszeniach. Po za tym nawet te jednorazowe nie mają atestów, filtrów... To raz, dwa to sam wirus nie jest aż tak ciężki i aż tak zjadliwy jak to opisywano. Niestety zamknięto lasy, parki, firmy na darmo o czym świadczy polityka Szwecji w tym temacie. PS nagle w tym roku nie ma grypy a jest tylko covid.
|
|
|
|
|
CYTAT Sytuacja z tym świrusem się zmienia dynamicznie. Dawniej było kilkadziesiąt zakażeń dziennie a teraz oscyluje wokół tysiąca. Nikt z nas, was nie chciałby łyknąć tego świństwa dlatego trzeba stosować jakieś zabezpieczenia czy to dystans czy maseczkę szczególnie w obcym terenie. Jeżeli wchodzimy do sklepu maseczka na gębę z szacunku dla obsługi natomiast w mojej pracy zakładanie maseczki np w mojej pracy nie ma sensu. Nie piszcie o hipokryzji rządzących bo oni tez stosują ochronę a że nie w każdym miejscu to tak samo i my robimy. są sklepy gdzie pracownicy ich nie noszą i ja takich szanuję tzw ludzi myślących i tam robię z przyjemnością zakupy widząc uśmiechnięte buzie kobiet i klientów bo takich jest co raz więcej. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Sytuacja z tym świrusem się zmienia dynamicznie. Dawniej było kilkadziesiąt zakażeń dziennie a teraz oscyluje wokół tysiąca. Nikt z nas, was nie chciałby łyknąć tego świństwa dlatego trzeba stosować jakieś zabezpieczenia czy to dystans czy maseczkę szczególnie w obcym terenie. Jeżeli wchodzimy do sklepu maseczka na gębę z szacunku dla obsługi natomiast w mojej pracy zakładanie maseczki np w mojej pracy nie ma sensu. Nie piszcie o hipokryzji rządzących bo oni tez stosują ochronę a że nie w każdym miejscu to tak samo i my robimy. są sklepy gdzie pracownicy ich nie noszą i ja takich szanuję tzw ludzi myślących i tam robię z przyjemnością zakupy widząc uśmiechnięte buzie kobiet i klientów bo takich jest co raz więcej. mam tak samo, mam swoją listę robię tylko tam zakupy. Omijam covidowców i innych imbecyli. Jest taki sklep gdzie idiotka się rzuca, nie chodzę i nie będę tam wchodził. |
|
|
|
|
CYTAT Maseczki nic nie dają.. nie ma badań, które udowadniają skuteczność maseczek, jest za to wiele badań, które udowadniają, że są szkodliwe dla zdrowia. Zwłaszcza, że ludzie noszą je wielokrotnie nie piorąc tylko nosząc po kieszeniach. Po za tym nawet te jednorazowe nie mają atestów, filtrów... To raz, dwa to sam wirus nie jest aż tak ciężki i aż tak zjadliwy jak to opisywano. Niestety zamknięto lasy, parki, firmy na darmo o czym świadczy polityka Szwecji w tym temacie. PS nagle w tym roku nie ma grypy a jest tylko covid. są setki badań które badają wydobywający się "areozol" z ust podczas kichania i mówienia. Doucz się. Maska powoduje że nie zostawiasz komuś na twarzy virusa lub bakterii nie plujesz też po blacie czy innych elementach. Wystarczy popatrzeć jak splute są pleksy w sklepach, każdy powie "ale ja nie pluję jak mówię" g0wno prawda - po prostu tego nie widać, to nie musi być od razu splunięcie komuś w twarz. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
CYTAT a maski GIS każe zakładać żebyśmy nie zapomnieli o "pandemii" zastanawiam się jako istota rozumna a to ciekawe pokaż cytat istota rozumna na poparcie tej tezy PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
kwestionowanie wirusa, który szaleje w europie i USA jest jak bycie płaskoziemcem - ludzie się po prostu nabijają z takich idiotów którzy zamiast słuchać wirusologów, naukowców, czerpią wiedzę z pejsbuka i od celebrytów.
Załóżmy przez krótką chwilę że ten wirus nie jest aż tak śmiertelny. Nie narażajmy z tego powodu innych ludzi. To że sam januszu jesteś ignorantem i Wiola Kołakowska tudzież sławny serfer ci powiedział/a że wirusa nie ma to nie znaczy że masz narażać ludzi myślących, którzy zdają sobie sprawę z zagrożenia i starają się zachowywać takie podstawowe środki ostrożności. Uszanujmy ludzi myslących, to dzięki nim cywilizacja się rozwija to te myslące jednostki przeżywają w przyrodzie i przekaują geny dalej a imbecyle myslący że ziemia jest płaska a groźne virusy to wymysł PO - zdychają. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
spytam wprost widział ktoś bezobjawowca choergo na grypę który weźmy rok temu podczas sezonówki grypy zarażał innych?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to jest czysty biznes, wystarczy popatrzeć jak ludzie zarabiają na maści chroniącej przed 5G...
No bo chyba nie uważasz że firmy farmaceutyczne notowane na giełdach mające akcjonariuszy, pracowników, nakłady na badania itp. mają pracować "dla idei" jak poseł karczewski (celowo z małej litery bo to mały człowiek) To zawsze będzie biznes - nawet wojna to biznes. Zawsze się się znajdzie ktoś kto na CZYMKOLWIEK będzie się starał zarobic. Ale to nie oznacza że covida nie ma, to nie oznacza że nie jest groźny itp PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
CYTAT spytam wprost widział ktoś bezobjawowca choergo na grypę który weźmy rok temu podczas sezonówki grypy zarażał innych? wirus wywołujący zapalenie wątroby typu C jest bezobjawowy, można bo latami mieć i się nie ujawnia. Ludzie mający opryszczkę - wywołuje ją własnie wirus, który też nie daje innych objawów, opryszczka u niektórych którzy ją mają pojawia się i znika. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
ludzie mają jakąś potrzebę zaszufladkowania sobie różnych rzeczy żeby im się zwoje mózgowe nie poprzegrzewały. Dla przykładu PIS dobry więc to logiczne że PO złe lub odwrotnie, zamiast popatrzeć obiektywnie że obie te formacje to złodzieje tylko jedni wycierają sobie mordy patriotyzmem a drudzy czym innym.
Albo - covid to biznes a więc jak to biznes bo ktoś zarobił na maseczkach to się to równa temu że cały covid to ściema. Obezwaładniający wręcz, brak myślenia. Zero jedynkowe stanowiska, gwałt analny na faktach. To jest to co Polacy uprawiają najlepiej. Naprawdę szokujące jest to, że ktoś jest oburzony że firma która wyprodukuje szczepionkę na covida będzie miał "czelność" na niej zarabiać. No co za chamy hahahah nie wierze że linkujecie takie rzeczy. Maść na 5G to rozumiem, że ktoś zarabia na ludziach niewykształconych, ale szczepionka na covid? Co na odrę tez powinni byli zrobić w ramach wolontariatu? A inne choroby? Przecież z takimi debilnymi poglądami że "powinno być za darmo" nie było by medycyny gdzie jest dzisiaj. Skąd pieniądze na badania???? Pzecierz i tak medycyna jest niedofinansowana, wirusolodzy specjaliści zarabiają grosze w porównaniu do panów kopiących piłkę do bramki za grube miliony. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
"Z zakładu produkującego szczepionki w chińskim mieście Lanzhou wydostała się bakteria gorączki maltańskiej (brucelozy). Choroba rozprzestrzeniła się w bardzo szybkim tempie. Zaraziło się nią już co najmniej 3 tys. osób. Okazuje się jednak, że władze dopiero w tym miesiącu ujawniły skalę problemu. Do tej pory wszystko tuszowano, a prawdę o wydostaniu się groźnej bakterii ukrywano. Wielu zakażonych boryka się z poważnymi problemami zdrowotnymi, bo brak wczesnej diagnozy uniemożliwił skuteczne leczenie. Przez pewien czas bakteria była kandydatką na broń biologiczną. W latach 50. i 60. prowadzono w tej sprawie badania."
Co te Chiny kombinują? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Maciej1 popieram wszystko co napisałeś i zebrałem nawet to w całość
CYTAT Maska powoduje że nie zostawiasz komuś na twarzy virusa lub bakterii nie plujesz też po blacie czy innych elementach. Wystarczy popatrzeć jak splute są pleksy w sklepach, każdy powie "ale ja nie pluję jak mówię" g0wno prawda - po prostu tego nie widać, to nie musi być od razu splunięcie komuś w twarz.
Kwestionowanie wirusa, który szaleje w europie i USA jest jak bycie płaskoziemcem - ludzie się po prostu nabijają z takich idiotów którzy zamiast słuchać wirusologów, naukowców, czerpią wiedzę z pejsbuka i od celebrytów. Załóżmy przez krótką chwilę że ten wirus nie jest aż tak śmiertelny. Nie narażajmy z tego powodu innych ludzi. To że sam januszu jesteś ignorantem i Wiola Kołakowska tudzież sławny serfer ci powiedział/a że wirusa nie ma to nie znaczy że masz narażać ludzi myślących, którzy zdają sobie sprawę z zagrożenia i starają się zachowywać takie podstawowe środki ostrożności. Uszanujmy ludzi myslących, to dzięki nim cywilizacja się rozwija to te myslące jednostki przeżywają w przyrodzie i przekaują geny dalej a imbecyle myslący że ziemia jest płaska a groźne virusy to wymysł PO - zdychają. To jest czysty biznes, wystarczy popatrzeć jak ludzie zarabiają na maści chroniącej przed 5G... No bo chyba nie uważasz że firmy farmaceutyczne notowane na giełdach mające akcjonariuszy, pracowników, nakłady na badania itp. mają pracować "dla idei" jak poseł karczewski (celowo z małej litery bo to mały człowiek) To zawsze będzie biznes - nawet wojna to biznes. Zawsze się się znajdzie ktoś kto na CZYMKOLWIEK będzie się starał zarobic. Ale to nie oznacza że covida nie ma, to nie oznacza że nie jest groźny itp Wirus wywołujący zapalenie wątroby typu C jest bezobjawowy, można bo latami mieć i się nie ujawnia. Ludzie mający opryszczkę - wywołuje ją własnie wirus, który też nie daje innych objawów, opryszczka u niektórych którzy ją mają pojawia się i znika. Ludzie mają jakąś potrzebę zaszufladkowania sobie różnych rzeczy żeby im się zwoje mózgowe nie poprzegrzewały. Dla przykładu PIS dobry więc to logiczne że PO złe lub odwrotnie, zamiast popatrzeć obiektywnie że obie te formacje to złodzieje tylko jedni wycierają sobie mordy patriotyzmem a drudzy czym innym. Albo - covid to biznes a więc jak to biznes bo ktoś zarobił na maseczkach to się to równa temu że cały covid to ściema. Obezwaładniający wręcz, brak myślenia. Zero jedynkowe stanowiska, gwałt analny na faktach. To jest to co Polacy uprawiają najlepiej. Naprawdę szokujące jest to, że ktoś jest oburzony że firma która wyprodukuje szczepionkę na covida będzie miał "czelność" na niej zarabiać. No co za chamy hahahah nie wierze że linkujecie takie rzeczy. Maść na 5G to rozumiem, że ktoś zarabia na ludziach niewykształconych, ale szczepionka na covid? Co na odrę tez powinni byli zrobić w ramach wolontariatu? A inne choroby? Przecież z takimi debilnymi poglądami że "powinno być za darmo" nie było by medycyny gdzie jest dzisiaj. Skąd pieniądze na badania???? Pzecierz i tak medycyna jest niedofinansowana, wirusolodzy specjaliści zarabiają grosze w porównaniu do panów kopiących piłkę do bramki za grube miliony. |
|