|
|
|
@art2deco
"To trzeba udowodnić. Ty to Przodownik prokurator również jesteś." Co chcesz udowadniać przy 30 zeznaniach? "Dzbanstwo w twoim przypadku udowodnić łatwo " Próbuj. Może ci się kiedyś uda. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Chcesz żebym zrobiła sondę na forum? Poznałabym całą Farmę
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@art2deco
"Chcesz żebym zrobiła sondę na forum? Poznałabym całą Farmę " Brawo. Powiedz Macierewiczowi, żeby zrobił sondę czy był zamach i niech to opublikuje jako dowód w raporcie. Skąd się biorą takie tępe dzidy jak ty? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Boisz się Dzbanie
Spróbuj tego, to dyskretniejsze rozpoznanie schizofrenii: https://tvrepublika.pl/Chcesz-zarobic-na-niechcianych-myslach-Naukowcy-z-Bialegostoku-chetnie-zaplaca,116268.html Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@art2deco
"Boisz się Dzbanie " Dawno temu ktoś mądrzejszy niż tysiąc art2deco powiedział mi: "Ludzie będą próbowali cię przestraszyć tym czego sami się boją." art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
bredzisz dzbanie foliarzu
nawet nie rozumiesz co piszesz przygłupie "ale to te maseczki latem nosił?" "czy plemnik jest żywy?" "kto te sztuki walki trenował?" oto klasyki twoich pytań z dupy ***** dzbana foliarza piana z dzbana! |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Anżej, a ty czego tu szukasz? Zajęła się ale nikt nie potwierdził zeznań 30 ofiar. Podobna palili ale się nie zaciągali. To miejsce przyciąga szlam jak Palermo: https://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/wlasciciel-bylej-zatoki-sztuki-w-sopocie-wyszedl-na-wolnosc/10tv8rf Marcin T. oczywiście bryluje. Czyli film latkowskiego to ściema i jedno wielkie kłamstwo? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Polisywo jak tam !??
Dalej masowo szczepimy ??? https://healt(...)accines/ https://www.nejm.(...)e2106315 |
|
|
|
|
Po Dani która już wycofała się będą kolejne kraje które nie będą szczepić AZ
https://www.i24ne(...)-vaccine |
|
|
|
|
@art2deco
"Znowu zapomniałeś ze wirus idzie falami" Wklejam klasyk art2deco. Nie miałem czasu napisać o "falowości" wirusa, a nie chcę o tym zapomnieć, bo obiecałem przygłupowi napisać, dlaczego wirus nie chodzi falami. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
O, fajnie, Heniek się dawno nie kompromitował.
Super. To jedziemy. 1. Nawet nie potrafisz się odpowiednio odnieść do mojego nicka. Świadczy to tylko o ułomnej polszczyźnie. 2. Wklejasz link do jakiegoś wywodu. Danych z d**y. Gościa, jakbyś skrzyżował Ziębę z "Sandżają" i podlał to skrajnym katolicyzmem. Chcesz żeby ludzie to traktowali poważnie? Na co Ty liczysz? Że ktoś się złapie i nabierze "bo w internetach napisali"? 3. Wklejasz link "naukowy". Którego język i ogrom Cię najwidoczniej przerósł. Bowiem jest w nim napisane (już Ci nawet przez translator przerzucę żebyś nie pobłądził): "Należy podkreślić bardzo niską częstość występowania tego powikłania szczepienia, jakkolwiek ciężkiego, w porównaniu z korzyściami wynikającymi z zapobiegania Covid-19 (schorzeniu o 1 do 2% śmiertelności i potencjalnych długoterminowych następstwach)". Czekam na kolejne Twoje" wys**wy". Myślę że jest już tu pewnie jakieś grono, które tylko na to czeka. Do reszty ciemnoty się nawet nie odnoszę, z szacunku do swojego czasu. CyYa. |
|
|
|
|
Używanie przez katolików szczepionki AstraZeneca i Johnson&Johnson budzi wątpliwości w Kościele.
"Godzą w sferę moralną,albowiem produkowane są na ludzkim materiale genetycznym". Rzecznik episkopatu dodał,(i tu szczęście przeogromne dopadło mnie) że ci, którzy nie mają możliwości pobrania z innej szczepionki, mogą z nich skorzystać bez winy. Jak mi się nie chce szukać innej szczepionki to popełniam grzech lenistwa? Lekarze od siedmiu boleści... W związku z pandemią abp Ryś,do 3 maja przedłużył dyspensę dotyczącą obowiązku uczestnictwa w Mszy świętej w niedziele i święta,wszystkim wiernym archidiecezji łódzkiej, a także osobom przebywającym w tym czasie ,na jej terenie. Czyli jak wyjadę do Łodzi nie zgrzeszę! "Skorzystanie z dyspensy oznacza, że nieobecność w te dni na Mszy świętej nie jest obciążona grzechem" - napisał abp Ryś. Tak,tak.Facet w kiecce będzie mi mówił co było grzechem wczoraj,nie jest nim dziś,ale będzie znów jutro. Paranoja. https://demot(...)cie-moga SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Używanie przez katolików szczepionki AstraZeneca i Johnson&Johnson budzi wątpliwości w Kościele. nie doczytałeś, albo źle skopiowałeś, chodzi o Johnson&Johnson tak się roznoszą faki, jeden nie dosłyszy, drugi nie dowidzi a trzeci doda swoje |
|
|
|
|
jusek nie omieszka żadnej okazji żeby opluć Boga, ja mu powiem żeby wybierał i jemu podobni te szczepionki które nam nie odpowiadają, w końcu J&J sprowadzono w bardzo małych ilościach
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Cdn, coś ci się w głowie nie poukładało. Episkopat to nie Bóg.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Czyli już wiemy ze amantadyna nie działa bo za tania, bezpieczna , a biznes szczepionkowy się musi kręcić..:
https://plus.(...)15561840 |
|
|
|
|
amantadyna dziala ale na samym początku choroby pozniej juz nie ma sensu jej podawac bo nie zadziala pozniej nalezy brac antybiotyk zeby nie rozwinęło sie covidowe zapalenie pluc
|
|
|
|
|
Jest coraz lepiej !!! Jak tylko się skończy pandemia co roczna szczepionka będzie kosztowała 3 razy drożej, docelowa cena będzie w granicach 150$:
https://www.forbe(...)8d982dfd |
|
|
|
|
CYTAT amantadyna dziala ale na samym początku choroby pozniej juz nie ma sensu jej podawac bo nie zadziala pozniej nalezy brac antybiotyk zeby nie rozwinęło sie covidowe zapalenie pluc 100% racji zapalenie pluć to już skutki po Covidowe, tylko przypomnę ze od ponad poł roku proszą się o kasę na badania, Z Bodnara zrobili szarlatana, a ministerstwo zakazuje przepisywać amantadyne lekarzom... |
|
|
|
|
Dzisiaj byłem w Dilabie na "białych domach". W jednym pomieszczeniu ci co na normalne badania i ci co na test na antygeny (wymazy z nosogardzieli). Bez jakiegokolwiek dystansu no i pani co pobierała wymazy w samej maseczce i rękawiczkach. Po pobraniu wymazów w tym samym pomieszczeniu kolejna pani pobierała krew
Śmiech na sali... |
|
|
|
|
znowu gigantyczna kolejka pod szpitalem zeby sie zaszczepic... u nas w kraju nigdy nie bedzie dobrze i nigdy tego wirusa nie pokonamy z takim podejsciem...
|
|
|
|
|
O matko, Heniek, wracaj do podstawówki.
Naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem. Gdzie tam masz napisane na pewniaka że będzie to 150$? To same przypuszczenia i domysły, których genezą jest wypowiedź że "ceny szczepionek po pandemii ulegną korekcie i to głównie rynek o tym zadecyduje". Wyznacznikiem będzie skuteczność, łatwość podania, rzadsze i słabsze nop'y itd. Reszta to wymysł redaktora - że mogą zdrożeć dwu czy nawet trzy krotnie. Ty jak widać, łykasz wszystko jak pelikan - a chcesz zaliczać się niby do tych z "otwartym umysłem" co "wyłączyli tv". Co do dilabu i tego "o rety". Ludzie idą zrobić tam test aby potwierdzić że są zdrowi - w wielu przypadkach i zawodach jest potrzebny kwit i to często pracodawca na to kieruje. Nie bada się tam osób "z podejrzeniem". Osoby z podejrzeniem bada się przy szpitalu, za free. Tylko tam do czasu wyniku jesteś na kwarantannie. Chcąc wyjechać za granicę czy z potrzebą gdzieś do pracy, nie robisz badania "z podejrzeniem". Co do dystansu, to wina ludzi że się nie dystansują. Co do środków ochrony - a jakie miała mieć? |
|
|
|
|
A jakie powinna mieć podczas pobierania wymazu na antygeny?
Maluch i TIR to też samochody a różnica w obsłudze i przeznaczeniu jest? Wymazy powinny być pobierane w oddzielnym miejscu przy zalecanych środkach ostrożności a nie jak za dawnych czasów. Widziałeś jak są zabezpieczony personel pobierający wymazy? A co jak się trafi osoba z wynikiem pozytywnym? To jest zwykłe nabijanie kasy |
|
|
|
|
CYTAT jusek nie omieszka żadnej okazji żeby opluć Boga, ja mu powiem żeby wybierał i jemu podobni te szczepionki które nam nie odpowiadają, w końcu J&J sprowadzono w bardzo małych ilościach Nie "opluwam Boga", jak też wierzących. Po prostu pokazuję jakimi kłamcami są w większości ci, którzy niby głoszą "Słowo Boże". Bóg nie potrzebuje żołnierzy ani domorosłych,religijnych prawników. Fanatyków zresztą też. Doskonale ,a nawet jeszcze lepiej(jak będzie chciał),sam da radę w każdej kwestii. PS.Boga nie da się opluć. Taka małą dygresja do Ciebie,Mam nadzieje,że zrozumiesz-"Wiara łączy,to religia dzieli". https://demot(...)ca-wiary PS.@kabi Dobrze"doczytałem".Jak coś piszę,wcześniej sprawdzam w kilku źródłach. Taki wredny jestem... Sprawdzaj... https://wydar(...)=special SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT O matko, Heniek, wracaj do podstawówki. Naucz się w końcu czytać ze zrozumieniem. Gdzie tam masz napisane na pewniaka że będzie to 150$? To same przypuszczenia i domysły, których genezą jest wypowiedź że "ceny szczepionek po pandemii ulegną korekcie i to głównie rynek o tym zadecyduje". Wyznacznikiem będzie skuteczność, łatwość podania, rzadsze i słabsze nop'y itd. Reszta to wymysł redaktora - że mogą zdrożeć dwu czy nawet trzy krotnie. Ty jak widać, łykasz wszystko jak pelikan - a chcesz zaliczać się niby do tych z "otwartym umysłem" co "wyłączyli tv". Co do dilabu i tego "o rety". Ludzie idą zrobić tam test aby potwierdzić że są zdrowi - w wielu przypadkach i zawodach jest potrzebny kwit i to często pracodawca na to kieruje. Nie bada się tam osób "z podejrzeniem". Osoby z podejrzeniem bada się przy szpitalu, za free. Tylko tam do czasu wyniku jesteś na kwarantannie. Chcąc wyjechać za granicę czy z potrzebą gdzieś do pracy, nie robisz badania "z podejrzeniem". Co do dystansu, to wina ludzi że się nie dystansują. Co do środków ochrony - a jakie miała mieć? Polisowy, szczepionka kosztowała 12$ już jest 20$ sam prezes zapowiedział ze będzie 2-3 razy krotnie drożej. Koszt R&D Pfitzer Biontech na szczepionkę to 1 milliard $ w tym ze Biontech dostał od państw 500 milionów $... Ty chyba lubisz być ruc...y bez mydła. FDA zablokowało kolejne gówno od Lilly: https://trial(...)ariants/ |
|