|
|
|
mirek gdzie byles jak cie tyle nie bylo ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirek bo w tej kwestii słuchają ludzi bez pojęcia , głównie takich którym się wydaje.
|
|
|
|
|
a kto ma twoim zdaniem pojecie ??
|
|
|
|
|
CYTAT mirek gdzie byles jak cie tyle nie bylo ??? Pod respiratorem... |
|
|
|
|
blue a Ty komu ufasz idąc do lekarza? Doktorowi nauk medycznych czy jakiemuś ministrowi od finansów i innych nauk nie związanych z medycyną? Otrząśnij się i pomyśl trochę kto Ciebie wyleczy w sytuacji alarmowej!! Na pewno nie polityk i inny propagandzista tylko lekarz. Więc otwórz oczy nie na,, Mirosława ':tylko na swe przemyślenia które mam nadzieję jeszcze masz...
|
|
|
|
|
Właśnie to są ludzie których słucham, wiadomości w tv nie oglądam już dawno, więc mam gdzieś co gadają politycy. Ale przecież ja wiem że jak złapie covida i będą miał cięższe objawy to raczej pójdę do lekarza . Nie kumam o co się mnie czepiasz za bardzo. Przecież napisałem że politycy , celebryci i inne gówno gwiazdy z fb czy insta powinny mieć zakaz wypowiadania się na ten temat albo powinno być oznaczenie " opowiadam bajki" lub " wydaje mi się " .
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Właśnie to są ludzie których słucham, wiadomości w tv nie oglądam już dawno, więc mam gdzieś co gadają politycy. Ale przecież ja wiem że jak złapie covida i będą miał cięższe objawy to raczej pójdę do lekarza . Nie kumam o co się mnie czepiasz za bardzo. Przecież napisałem że politycy , celebryci i inne gówno gwiazdy z fb czy insta powinny mieć zakaz wypowiadania się na ten temat albo powinno być oznaczenie " opowiadam bajki" lub " wydaje mi się " . naukowvy z nasa obliczyli prawdopodobieństwo złapania kowida a trafieniem w łeb asteroidą czy innym odłamkiem z kosmosu....wyszło im że bezpieczniej chodzić w kaskach jak maskach |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Już już już prawie kupiłam na necie pastę do zębów po której odrastają zęby
PS. Tylko nie piszczcie ze byście nie chcieli. I cyk. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Taniej jest stracić zęby.
Wystarczy iść na demonstrację "prawdziwych polaków" w koszulce z logo TVN. Bezpłatna opieka stomatologiczna NFZ,jakoś ostatnio... podrożała. ------------- Tylko teraz! Lejdis und dżentelmens! Promocja szczepionki na Covida! Upychają w trzeciej dawce,coś za "free",bo się jakiemuś handlarzowi bronią się przeterminuje.Szybko,zanim Anżej pojedzie szusować na nartach i załatwi "Antonowa",z kolejnym chińskim badziewiem. PS.TVN ogladam.Do tego TVSzczujnię oraz Polsrat-dodatek do Kurvizji. Solorz skundlił się z Kacorem. Będzie za to elektrownia atomowa do 2035 r. Rozszczepią nieużywane "jądra" Jarka? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Cytat z przeszłości.
"Interia: >>Od 1 marca zdrożeje przejazd autostradą Katowice-Kraków SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
W Nebrasce lekarze mogą już legalnie przepisywac HCQ i Ivermectin na covid :
https://child(...)q-covid/ |
|
|
|
|
https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/2021/20210202150883/anx_150883_pl.pdf#page=10
tu takie małe zapytanie do ekspertów proszczepionkowych mianowicie w dzisiejszych czasach gdzie ludzie mądrze się nie szczepią "Nieotwarta fiolka 6 miesięcy w temperaturze od -90°C do -60°C. Po wyjęciu z zamrażarki nieotwartą szczepionkę można przechowywać przed użyciem przez okres do 5 dni w temperaturze od 2°C do 8°C i przez maksymalnie 2 godziny w temperaturze do 30°C " co się dzieje z fiolkami które leżą 6 dzień co z nimi się dzieje ? |
|
|
|
|
@mark30
"co się dzieje z fiolkami które leżą 6 dzień co z nimi się dzieje ?" Zakładam, że utylizacja. Część szczepionek jest utylizowana jeszcze zanim minie termin ważności ze względu na jakieś, nazwijmy to: wady fabryczne. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Miruś777 bez twoich wklejek znowu forum staje się nudne. Co się stało masz dzisiaj urlop, jesteś chory czy masz covida?
|
|
|
|
|
Mark bo sam sobie zaprzeczasz, od kiedy fizyk czy inżynier pracujący w NASA zna się na wirusach. A teraz najlepsze, dzisiaj tylko w Polsce zakażonych jest ponad 3000 ludzi a ile ludzi dostało odłamkiem w głowę? Gdzie jest większe prawdopodobieństwo sam sobie odpowiedź.Nie czytaj foljiarskich wiadomości.
|
|
|
|
|
CYTAT @mark30 "co się dzieje z fiolkami które leżą 6 dzień co z nimi się dzieje ?" Zakładam, że utylizacja. Część szczepionek jest utylizowana jeszcze zanim minie termin ważności ze względu na jakieś, nazwijmy to: wady fabryczne. jakieś dowody statystyki?? |
|
|
|
|
CYTAT Mark bo sam sobie zaprzeczasz, od kiedy fizyk czy inżynier pracujący w NASA zna się na wirusach. A teraz najlepsze, dzisiaj tylko w Polsce zakażonych jest ponad 3000 ludzi a ile ludzi dostało odłamkiem w głowę? Gdzie jest większe prawdopodobieństwo sam sobie odpowiedź.Nie czytaj foljiarskich wiadomości. foliarskie to są statystyki kowidowe szczepcie się na zdrowie |
|
|
|
|
@mark30
"jakieś dowody statystyki??" Dowód na co? Statystyka czego? https://rars.(...)doc=1450 "Kto jest odpowiedzialny za utylizację przeterminowanych/niewykorzystanych szczepionek? Szpital/punkt szczepień utylizuje szczepionki we własnym zakresie. Konieczne jest zarejestrowanie straty w systemie SDS https://sds.mz.gov.pl/, w którym składacie Państwo zamówienia." P.S. "naukowvy z nasa obliczyli prawdopodobieństwo złapania kowida a trafieniem w łeb asteroidą czy innym odłamkiem z kosmosu....wyszło im że bezpieczniej chodzić w kaskach jak maskach" Bajki dla przygłupów. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
przed szczepieniami jak dotarły do PL kowidowe zastrzyki minister odpowiedzialny za szczepionki powiedział " ze zadna fiolka nie będzie zmarnowana " Ostatnio jest ostra sprzedaż szczepionek pytanie : jakie są sprzedawane a jakie podawane Polakom.... u nas niestety ale jest blokada informacyjna, dowiesz się to co masz wiedzieć reszta cię nie interesuje
|
|
|
|
|
Kiedyś wierzyłeś ministrowi a teraz już nie wierzysz?
|
|
|
|
|
@mark30
"minister odpowiedzialny za szczepionki powiedział " ze zadna fiolka nie będzie zmarnowana "" A któryś minister w historii powiedział: zmarnujemy Wasze pieniądze? Przecież wiadomo, że to tylko takie pier...e rządzących. "Ostatnio jest ostra sprzedaż szczepionek pytanie : jakie są sprzedawane a jakie podawane Polakom...." Rząd PIS założył, że Polacy będą chcieli się szczepić. Nakupił szczepionek. W którymś momencie szczepienia praktycznie ustały. Co twoim zdaniem rząd ma zrobić ze szczepionkami, które zalegają w magazynach? Czekać aż się przeterminują i wydać dodatkową kasę na utylizację czy próbować to sprzedać tym, którzy chcą się szczepić i próbować odzyskać część kasy, którą wydano na zakup szczepionek? P.S. Przed chwilą opowiadałeś bajki o tym, że łatwiej dostać w łeb asteroidą niż zarazić się COVIDem. Po co powtarzasz takie durne fake newsy? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
wy łykacie wszystko co wam wmówią maski kremy dezynfekujące itp itd czekam aż w kaskach zaczniecie chodzić miłego dnia !!!!!
|
|
|
|
|
Spójrz w jakie ty brednie wierzysz jak w ten nie fakt o NASA.
|
|