NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
«« « ... 77 78 79 80 81 82 83 ... » »»
Fałszywa pandemia, Fałszywa pandemia
ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 00:39  
Dzieje się. Wprowadzą przepustkę sanitarną tylnymi drzwiami. Oni tylko czekają, aż wybije graniczna liczba zakażeń, media napędzą strach i zmanipulowane społeczeństwo samo zacznie się domagać obostrzeń.

https://twitt(...)48428800

Teraz ważny jest społeczny opór i żeby organizować się na grupach na Facebooku. Miejcie też w pogotowiu szyfrowane komunikatory (zalecany Signal zamiast Whatsapp).

Jak zakażą chodzić do sklepu, to zorganizujemy handel bezpośredni.
Jak zakażą chodzić do centrów handlowych, to będziemy kupować online.
Jak zakażą chodzić do kina, to będziemy oglądać Netfliksa u znajomych.
Jak zakażą chodzić do teatru, to teatr zrobimy im na ulicach.
Jak zakażą chodzić do restauracji, to będziemy sami gotować.
Jak zakażą wychodzić z domu, to będziemy pracować z domu.
Jak zakażą wszystkiego, to nie będzie już niczego.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 00:39  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 06:23  
A jak będzie zakaz umierania,będzie super!!!potluczony
Covidzie-wypierdalaj!mlotek

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 10:29  
dziwne ze nie robią obostrzeń jak jest tyle zakażonych - tzn. dla mnie to dobrze ale zadziwia jednakowoż...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 10:58  
Bo musieliby robić dla swojego elektoratu, nie opłaca sie...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 11:18  
dwa lata trwa kowid, mam kontakt z dziesiątkami ludzi dziennie - sama praca siłownia - i można powiedzieć że ludzi znam, oni znają innych mają rodziny i kuzwa nikt nie miał tego kowida...jak to jest że w Tv go mają, politykigo mają, wipy tzn celebryci go mają a co najlepsze chwalą się tym ?!?!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 11:33  
Mark, koleś z innej planety. Dookołaa mnie, sąsiedzi, współpracownicy, koledzy, klienci chorowali czy choruja, opowiadają co się w szpitalach dzieje . Zdziwiony jesteś ze celebryta się czymś chwali ??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 11:46  
mi tez osoby pracujące w szpitalu opowiadają co się dzieje, jak fałszowane są statystyki, jak traktowani są pacjenci inni niż kowidowi oraz ci którzy zrobili zastrzyki na kowid...widać od czytania tych bredni popadasz w paranoje, rząd rozdawał maseczki za darmo które były bezwartościowe i jakoś nikt nie poniósł odpowiedzialności, ktoś wypuścił wirusa co w statystykach zabija miliony i nikt nie poniesie odpowiedzialności...

# zaszczep się 4 dawką...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 12:57  
prawda leży po środku. covid jest i nie można tego kwestionować. ludzie chorują. ale trzeba zachować zdrowy rozsadek.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 16:23  
Cowid jest. Ale zmuszanie do szczypawkowania nieznanym preraratem, za który producent nie ponosi odpowiedzialności nie jest łamaniem prawa? Co jest w tej nieskutecznej szczypawce ( bo już 4 dawka potrzebna ) że każdy ją musi mieć ? Myślałem że wojna i okupacja to najgorszy koszmar - ale dopiero teraz bez zadnego wystrzału zaczyna się nowa segregacja ludzi . Co następne ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 17:01  
Rodzynek za żaden lek czy jak to nazywasz preparat producent nie ponosi odpowiedzialności, tu nie ma nic nie zgodnego z prawem. Skład jest oficjalnie znany.
Mark ja ci opowiadam co się dzieje dookoła, fakty, a paranoje masz ty że ktoś cię w uja robi. Ciesz się że jesteś bezobjawowcem i jesteś przez to ingnorantem, ale ktoś obok ciebie może nie mieć tyle szczęścia. O posunięciach nie-rządu jest inny temat, wykorzystywanie pandemii dla wałków i zarobku to inna para kaloszy.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 17:49  
dobre.....to o co chodzi przedstawicielom szczepionek działa IDEALNIE czlowiek człowiekowi wilkiem umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Lis 2021r. 17:51  
i takimi idiotami co nie myślą lecz wykonują polecenia z telewizora radia łatwiej się steruje !!!!

niedługo złoty strzał umiech miłego wieczoru

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2021r. 11:38  
Już ci napisałem że w tv oglądam tylko seriale, ale jak mogę oczekiwać od ciebie czytania ze zrozumieniem. Ja proponuję żeby ci wyłączyli internet bo algorytm który ci podsyła te ukierunkowane pierdoły przyprawi cię o paranoje.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Lis 2021r. 18:04  
a tak z ciekawości jakie te seriale, może i ja coś obejrzę umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2021r. 09:16  
Polecam " Nocna msza " z horrorowatych lub polskie " The office" z komediowych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2021r. 15:36  
CYTAT
a tak z ciekawości jakie te seriale, może i ja coś obejrzę umiech

Obejrzyj "Trailer Park Boys" ("Chłopaki z baraków"). Można się na chwilę oderwać i odpocząć od tego polskiego szamba w polityce oraz mediach.

"Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2021r. 19:03  
A może Matrixa - aby przyzwyczajać się do nowego życia .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Lis 2021r. 23:27  
Nie przyzwyczaj się,nie uzależniaj się od życia.zdegustowany
To stan przejściowy.nie wiem

W szpitalu,dajesz lekarzowi łapówkę,abyś dłużej żył/żyła.zaklopotany
Księdzu łapówkę(msza),aby żyć wiecznie.good
W jednym i drugim przypadku,to nie działa na dłuższą metę.neutralny

Czy ktoś wykupił mszę za to, aby Jezus trafił do Nieba?chytry
Przecież umarł nie jako Bóg,ale człowiek!ok

Podobno bogowie są nieśmiertelni.co
Co z Zeusem,Posejdonem,egipskim Ra...itd:szok:
Niemal wszyscy Bogowie już nie żyją.placze

Prawie wszystkich szlag trafił,a i ja ostatnio, też trochę słabowity jestem...3m sie

PS.Jak pisałem-Jeśli picie wódki skraca życie-nie żyje od 1863r.placze
Jeżeli przedłuża,jestem qrva, nieśmiertelny.mlotek

Pora na eliksir 0,5 litra.jezyk

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2021r. 15:39  
czytałem projekt ustawy która zapewne nie wejdzie a mianowicie :

gdy wejdzie możliwość sprawdzenia przez pracodawcę pracownika czy się zaszczepił a ten powie że nie to taki pracownik ma być testowany co tydzień , pracodaawca będzie mógł bez zgody pracownika wysłać go na urlop bezpłatny ( zagrozenie dla innych ludzi sranie w banie ) no i najlepsze będzie mógł go zwolnić bez podawania przyczyny - faszyzm pełną gębą umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2021r. 16:37  
CYTAT
czytałem projekt ustawy która zapewne nie wejdzie a mianowicie :

gdy wejdzie możliwość sprawdzenia przez pracodawcę pracownika czy się zaszczepił a ten powie że nie to taki pracownik ma być testowany co tydzień , pracodaawca będzie mógł bez zgody pracownika wysłać go na urlop bezpłatny ( zagrozenie dla innych ludzi sranie w banie ) no i najlepsze będzie mógł go zwolnić bez podawania przyczyny - faszyzm pełną gębą umiech

I bardzo dobrze. W cywilizowanych krajach jak Niemcy, Włochy to już tak robią. Potem będziemy płakać, że nasza gospodarka odbiega od resztu członków UE... Użyj mózgu i sie zaszczep człowieku,,, oszczędzisz innym bólu i cierpienia.
Niech was Bóg błogosławi w imię Ojca i Syna...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2021r. 17:15  
Byłam jedną z osób, która jako jedna z niewielu odwlekała moment szczepienia p-ko Civic 19. Wiele przemawiało za, ale było też kilka kontrargumentów. Niestety moje rozmyślania niepostrzeżenie przerwało zakażenie covidem. Nie wiem ale najprawdopodobniej szybka i zdecydowana diagnoza lekarza. który zaaplikował mi antybiotyk pozwoliła na uniknięcie jak dotąd powikłań na płuca czy też układ pokarmowy jelitowy. Wracając do szczepień. Z chwilą pojawienia się covida na świecie pierwsze symptomy to było zapalenie płuc, w dalszej kolejności w Europie pojawił się wirus brytyjski, potem indyjski. Każdy działał w newralgiczne układy oddechowy, neurologiczny. żołądkowo-jelitowe. Szczepionka która aplikowana jest pacjentom ma zwalczać wszystkie typy wirusa. Czy nie jest to dziwne. W przypadku grypy bądż innych schorzeń aplikowany jest środek na konkretne schorzenie. Nie jest tak, że jeden specyfik działa na różne dolegliwości jak w przypadku szczepionek. Dalej więc mam wątpliwości co do konieczności szczepienia się. Znam osoby, które pomimo przyjęcia dwóch, a niektórzy trzeciej dawki przypominającej zachorował na covida. Dzisiaj wg mnie największą grupę zagrożenia stanowią osoby szczepione, to one nie będąc świadome transmisji wirusa / bo są szczepione/ rozsiewają i zarażają innych. Wprowadzenie obostrzeń dla osób nieszczepionych jest pogwałceniem Konstytucji. To lekarz nie ma prawa informować nawet rodzinę gdy nie ma zgody pacjenta a pracodawca ma mieć dostęp do tego czy jesteś szczepiona/y/ !?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2021r. 17:26  
A czy pracodawca ma prawo sprawdzać trzeźwość alkomatem?

A czy pracodawca ma prawo wymagać książeczki sanepidowskiej?

A czy pracodawca ma prawo wymagać badań okresowych?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2021r. 17:43  
Wszyscy zaszczypakowani , pamietajcie o szczypawce przypominającej ! I chyba się domyślacie że będziecie ją brali do końca życia . Po prostu daliście się zrobić w konia i zostaliście darmowymi "myszami laboratoryjnymi " .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2021r. 17:50  
CYTAT
A czy pracodawca ma prawo sprawdzać trzeźwość alkomatem?

A czy pracodawca ma prawo wymagać książeczki sanepidowskiej?

A czy pracodawca ma prawo wymagać badań okresowych?

To moze posuniemy sie dalej i pracodawca sie bedzie pytal czy spales dzis z zona ??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lis 2021r. 18:22  
A w jakim celu?

Prywatna wiadomość 

«« « ... 77 78 79 80 81 82 83 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »