|
|
|
W ciągu ostatniej doby w Portugalii wykryto największą od lipca liczbę nowych infekcji - 3150. Zmarło 15 osób chorych na Covid-19. To wciąż znacznie niższe wskaźniki niż podczas zimowej fali pod koniec zeszłego roku. Pełną dawką jest zaszczepionych 86 proc. mieszkańców.
To jest info sprzed 3 dni. Poprostu chyba dmuchają na zimne, bo z takimi liczbami, to jakby nic się nie działo. A co do siedzenia bez maseczek to zakładam że są szczepieni lub po testach, bo raczej żadna z tv nie chce mieć pracowników na kwarantannie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ta choroba istnieje
Ta choroba jest groźna dla człowieka Pandemia jest faktem A wy zamiast sluchac ludzi którzy większość swojego zycia poświęcają medycynie, to słuchacie mitomanów z internetu. Polacy mądry naród. U nas w Monachium mimo niskiej liczby zakażeń wprowadziliśmy obostrzenia. Nie po to żeby ludzi jak wy to mówicie „Kontrolować” tylko po to żeby mogli zarabiac pieniadze w swoich firmach np gadtronomiach. W Niemczech zycie człowieka jest najważniejsze. Wy Polacy chcecie do nas przyjeżdżać bez szczepionki. Nie chcemy chorować przez waszą głupotę. Pozdrawiam Pana od wykresów. Tej ciemnocie ciężko coś przetłumaczyć. Jeżeli trxeba porównywać paski i coś przeczytać to już za dużo. Polecam wyslac filmik z napisami które ktoś czyta |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT W ciągu ostatniej doby w Portugalii wykryto największą od lipca liczbę nowych infekcji - 3150. Zmarło 15 osób chorych na Covid-19. To wciąż znacznie niższe wskaźniki niż podczas zimowej fali pod koniec zeszłego roku. Pełną dawką jest zaszczepionych 86 proc. mieszkańców. To jest info sprzed 3 dni. Poprostu chyba dmuchają na zimne, bo z takimi liczbami, to jakby nic się nie działo. A co do siedzenia bez maseczek to zakładam że są szczepieni lub po testach, bo raczej żadna z tv nie chce mieć pracowników na kwarantannie. Czyli zaszczepieni nie muszą nosić maseczek? Policjanci nie pytają moich klientów czy są zaszczepieni tylko nakazują założyć maseczkę, dają pouczenie lub mandat. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Muszą nosić, to widocznie może ich testują.
Nie oglądam wiadomości ani politycznych programów to nie wiem. Ale podejrzewam że jakaś luka musi być, jakiś przepis, który na to pozwala. |
|
|
|
|
CYTAT Muszą nosić, to widocznie może ich testują. Nie oglądam wiadomości ani politycznych programów to nie wiem. Ale podejrzewam że jakaś luka musi być, jakiś przepis, który na to pozwala. Policjanci o testy też nie pytają. wg. mnie to hipokryci. W sejmie awantura o maseczki, a w studio siedzą obok siebie bez. Kuna dobrze powiedział, maseczki to symbol, żeby ludzie nie zapomnieli o pandemii. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Ta choroba istnieje Ta choroba jest groźna dla człowieka Pandemia jest faktem A wy zamiast sluchac ludzi którzy większość swojego zycia poświęcają medycynie, to słuchacie mitomanów z internetu. Polacy mądry naród. U nas w Monachium mimo niskiej liczby zakażeń wprowadziliśmy obostrzenia. Nie po to żeby ludzi jak wy to mówicie „Kontrolować” tylko po to żeby mogli zarabiac pieniadze w swoich firmach np gadtronomiach. W Niemczech zycie człowieka jest najważniejsze. Wy Polacy chcecie do nas przyjeżdżać bez szczepionki. Nie chcemy chorować przez waszą głupotę. Pozdrawiam Pana od wykresów. Tej ciemnocie ciężko coś przetłumaczyć. Jeżeli trxeba porównywać paski i coś przeczytać to już za dużo. Polecam wyslac filmik z napisami które ktoś czyta Niemiaszku ,nazywasz nas "ciemnotą " ? Pouczasz , nakazujesz i co jeszcze ? Jak chcesz to popisz sobie na niemieckim forum, a nie tu z butami wchodzisz. Jeszcze możesz ? Czy już nie , bo poprawność polityczna was zabiła. W lecie Twoi pobratyńcy walili dzwiami i oknami na wakacje do Polski ,bez szmatek na twarzach . Dobrze było ? Ja zacytuję tylko naszą Rotę " Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz .... ". |
|
|
|
|
CYTAT Ta choroba istnieje Ta choroba jest groźna dla człowieka Pandemia jest faktem A wy zamiast sluchac ludzi którzy większość swojego zycia poświęcają medycynie, to słuchacie mitomanów z internetu. Polacy mądry naród. U nas w Monachium mimo niskiej liczby zakażeń wprowadziliśmy obostrzenia. Nie po to żeby ludzi jak wy to mówicie „Kontrolować” tylko po to żeby mogli zarabiac pieniadze w swoich firmach np gadtronomiach. W Niemczech zycie człowieka jest najważniejsze. Wy Polacy chcecie do nas przyjeżdżać bez szczepionki. Nie chcemy chorować przez waszą głupotę. Pozdrawiam Pana od wykresów. Tej ciemnocie ciężko coś przetłumaczyć. Jeżeli trxeba porównywać paski i coś przeczytać to już za dużo. Polecam wyslac filmik z napisami które ktoś czyta Niemiaszku ,nazywasz nas "ciemnotą " ? Pouczasz , nakazujesz i co jeszcze ? Jak chcesz to popisz sobie na niemieckim forum, a nie tu z butami wchodzisz. Jeszcze możesz ? Czy już nie , bo poprawność polityczna was zabiła. W lecie Twoi pobratyńcy walili dzwiami i oknami na wakacje do Polski ,bez szmatek na twarzach . Dobrze było? Z dobrobytu powywracało się wam w tyłkach . Skończ pitolić o słupkach które nie mają poparcia w realu. Nie ma to jak zaszczepiony boi się niezaszczepionego . |
|
|
|
|
Jak to jest? W tv jak pobierają próbkę to są w kombinezonie, rękawiczki, maski i przyłbice. Ja będąc na pogotowiu zostałem najpierw przebadany przez lekarza, a dopiero po badaniu pielęgniarka pobrała mi próbkę w samych rękawiczkach. Bez maski, bez kombinezonu i bez przyłbicy? To w końcu tak łatwo się tym zarazić czy nie? Ale cyrki z tym są.
|
|
|
|
|
takie to groźne....
|
|
|
|
|
Może inaczej , kto za to płaci ?
|
|
|
|
|
CYTAT Może inaczej , kto za to płaci ? Ty, jako podatnik. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
a tu nowość:
https://porta(...)kuteczne szykujcie się na prototyp tzn nie tak....na testowanie na własnych organizmach |
|
|
|
|
rodzynek... Mogę ponieważ jestem Polakiem i sam przyleciałem na wakacje do dawnego niemieckiego miasta czyli Gdańska. Bylem pierwszy raz. Ciągle w maseczkach. Zdziwiłem się ponieważ każdy je tam nosił. Tu w stalowej cięzko było spotkać kogoś zabezpieczonego w taki sposób. Nawet opowiem Ci pewną sytuację która się wydarzyła. Otóż troszkę sie zgubiłem i podszedłem do dobrze zabezpieczonych ludzi. Rękawiczki lateksowe, płyny do dezynfekcji na smyczkach i maseczki FFP 2 okazało się, że to niemiecka grupa. Pokierowali mnie w miejsce którego szukałem. Tam jakbym wszedł do innego świata, dawnego pięknego bez COVID. Wszyscy bez maseczek, dotykają się, obściskują. Zdziwiłem się ponieważ cieszyli się z czegoś, zerknąłem na telewizor i okazało się, że to miejscowi kibicują biało-czerwonym podczas Euro czyli chyba jednak nie przyjeżdzamy bez zabeczpieczenia i bez poszanowania waszych żyć. Pozdrawiam...
|
|
|
|
|
A to trzeba było być tego roku lipiec-sierpień w Świnoujściu , Kołobrzegu , spotkałbyś Niemców bez maseczek . Wracajac do Stalowej woli, to nie jest stare masto niemieckie , a czysto Polskie. Żyją tu ludzie którzy nie popadają w paranoje kowidową. Jak bedziesz nastepnym razem w Stalowej zapraszam do naszego szpitala powiatowego , zrozumiesz wtedy dlaczego wiekszość obywateli ma złe skojarzenia ze służbą zdrwia i medycyną. Dlatego straszenie że umrzemy przez wirus grypy jest mniej reaklne , niż po dłuższym pobycie w miejscowym szpitalu.
|
|
|
|
|
CYTAT rodzynek... Mogę ponieważ jestem Polakiem i sam przyleciałem na wakacje do dawnego niemieckiego miasta czyli Gdańska. Bylem pierwszy raz. Ciągle w maseczkach. Zdziwiłem się ponieważ każdy je tam nosił. Tu w stalowej cięzko było spotkać kogoś zabezpieczonego w taki sposób. Nawet opowiem Ci pewną sytuację która się wydarzyła. Otóż troszkę sie zgubiłem i podszedłem do dobrze zabezpieczonych ludzi. Rękawiczki lateksowe, płyny do dezynfekcji na smyczkach i maseczki FFP 2 okazało się, że to niemiecka grupa. Pokierowali mnie w miejsce którego szukałem. Tam jakbym wszedł do innego świata, dawnego pięknego bez COVID. Wszyscy bez maseczek, dotykają się, obściskują. Zdziwiłem się ponieważ cieszyli się z czegoś, zerknąłem na telewizor i okazało się, że to miejscowi kibicują biało-czerwonym podczas Euro czyli chyba jednak nie przyjeżdzamy bez zabeczpieczenia i bez poszanowania waszych żyć. Pozdrawiam... Znajomość historii ma jednak znaczenie. Szczególnie jak taki polak jak ty pisze takie głupoty. Gdańsk był wolnym miastem, a nie niemieckim. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzej , niemcy tworzą nową historię , i co najgorsze czują się na pomorzu , prusach ,mazurach jak u siebie. Adolf wcielał co się da i szukał pretekstu do zajmowania co się da - tak popwstał mit aryjski. Jak widać po wpisach Muellera dalej się to ciągnie .
|
|
|
|
|
muler to ma kompleks niższości, albo ma małego... tacy jak on pierwsi volkslisty podpisywali i pierwsi kolaborowali z niemcami w 39. To tak jakbyś napisał w niemczech, że Berlin to rosyjskie miasto... Dziwi mnie tylko, że tacy jak on, tak uwielbiają tych niemców, a po niemiecku to butmorde nawet nie potrafią. Tak, że wniosek z tego: nie karmić trola!!
(PS: pisownia celowa, proszę nie poprawiać.) |
|
|
|
|
CYTAT muler to ma kompleks niższości, albo ma małego... tacy jak on pierwsi volkslisty podpisywali i pierwsi kolaborowali z niemcami w 39. To tak jakbyś napisał w niemczech, że Berlin to rosyjskie miasto... Dziwi mnie tylko, że tacy jak on, tak uwielbiają tych niemców, a po niemiecku to butmorde nawet nie potrafią. Tak, że wniosek z tego: nie karmić trola!! (PS: pisownia celowa, proszę nie poprawiać.) proszę mnie nie obrażać... troche kultury |
|
|
|
|
CYTAT proszę mnie nie obrażać... troche kultury Sam obrażasz i wyzywasz od ciemnoty, więc nie miej pretensji. Kultury warto wymagać najpierw od siebie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
@Muler:
CYTAT proszę mnie nie obrażać... troche kultury ale ja cię nie obrażałem, ja powiedziałem prawdę o tobie. |
|
|
|
|
CYTAT @Muler: CYTAT proszę mnie nie obrażać... troche kultury ale ja cię nie obrażałem, ja powiedziałem prawdę o tobie. Kolego,,, Ty mnie nie znasz |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tematem jest fałszywa pandemia ale chyba trafniejszym tytułem były by fałszywe szczepienia . Ciśnienie jest coraz wieksze i ludzie się poddają dobrowolnie temu "doświadczeniu ". Co bardzo smuci . A kraje w około
domagają się "szczepień " na siłę . Niewolnictwo w nowym wydaniu powraca ,a miało być tak pieknie w Unijnym raju . Jak dalej to się potoczy? O normalności z przed roku 2019 radzę zapomnieć . |
|
|
|
|
Jak wygląda segregacja sanitarna zapraszam na Basen MOSiRu.
|
|