NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
«« « ... 82 83 84 85 86 87 88 ... » »»
Fałszywa pandemia, Fałszywa pandemia
ff
Wysłany: 3 Gru 2021r. 14:36  
https://www.youtube.com/watch?v=sVcmnDH6QZM

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 3 Gru 2021r. 14:36  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2021r. 14:38  
Nie chcesz to się nie szczep ale po co krytykujesz ?? Czy ja wychwalam szczepionki ?? Nie, każdy ma wolną wolę, ty zrób tak a drugiemu daj zrobić inaczej. A co do segregacji ?? To w ogóle niezaszczepionych nie wpuszczają ??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 3 Gru 2021r. 19:06  
Jak tam @żartu2deco? Co nowego w temacie Amandaryny?
smiech2

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Gru 2021r. 23:46  
Jak to działa? Pytam wszystkich : łapię przeziębienie które jest wszechobecne i z racji sytuacji światowej muszę iść do lekarza aby podjąć kroki leczenia. Dawniej(3 lata temu!!!)lekarz mnie przyjmował w lecznicy ośrodku zdrowia itp. gdzie jeden koło drugiego człowieka stał siedział, kichał, kaszlał, się ocierał i czekał na swą kolej i po przebadaniu posłuchaniu i diagnozie dostawało się L4 bo faktycznie trzeba poleżeć, odpocząć aby choroba się nie rozwijała. A teraz? Są miejsca gdzie po telefonicznej poradzie od razu kierowany jest człowiek na,, test'' i taki chory idzie robić patyczki i co? Pozytywny?! Z przeziębieniem bez lekarza z bliżajacymi się dniami gorszego samopoczucia pozostaje sam sobie bo jest na kwarantannie nawet izolacji.
Jeśli organizm jest mocny przezwycięży wirusa jeśli nie? Wiadomo karetka i szukanie miejsca w szpitalu a to już może być za późno.
Jeśli ktoś tego nie rozumie to jest tępy i szkoda mi to tłumaczyć gdyż trzeba mieć coś w głowie żeby zrozumieć całą sytuację.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Gru 2021r. 22:26  
Kiedy teorie spiskowe stają się faktem

To ostatni moment, aby zbudować niezależny ruch oporu i przygotować się na moment, kiedy całkowicie pozbawią was praw publicznych.

Niemcy: bez paszportu nie wejdziesz do sklepu, ewentualnie po produkty niezbędne do przeżycia

https://www.dlaha(...)926.html

Tamte społeczeństwa są niezdolne do oporu. Czy my Polacy umiemy postawić opór nowemu okupantowi? Trzeba się organizować już dziś, bo jutro będzie za późno. Podziemny handel, podziemne usługi, szyfrowane kanały komunikacji, edukacja prawna i odważni przedsiębiorcy. To my utrzymujemy polityków.

Obrazek

Komentarz z Wykopu

CYTAT (costom)
Na razie kod QR, centralna baza danych, scalanie informacji. Przy następnej i kolejnej dawce ludzie pozwolą sobie świadomie wstrzyknąć prawdziwy, niespiskowy CHIP dla komfortu osobistego. Będą prosić o to i jeszcze płacić za to, gdy zwykłe "certyfikaty" staną się zbyt normalne. W chipie - cyfrowa waluta, informacje osobiste, pewnie jeszcze jakieś punkty dobrego obywatela.
To wszystko, jak widzicie, genialnie zaplanowane i się spełnia w czasie rzeczywistym, krok po kroku.

Obrazek

https://www.wykop(...)99374633

Technologia istnieje. Na razie nie będą nam na siłę wszczepiać chipów, chyba że sami tego będziemy chcieli. A będziemy chcieli, bo to postęp, bo łatwiej będzie pojechać za granicę, bo bezpieczeństwo dziecka (GPS). Kiedy zmanipulowane społeczeństwo przyjmie technologię z entuzjazmem, to wprowadzą obowiązek chipów albo pozbawienie praw publicznych. Brzmi znajomo? Na razie w USA obowiązuje zakaz zmuszania kogokolwiek do wszczepiania chipów, aczkolwiek planuje się czipowanie przestępców. Minie 10 lat i wszystko się zmieni.

Przyszłe zastosowania chipów (z anglojęzycznej Wikipedii):

- lokalizacja zagubionych osób
- monitorowanie interakcji między ludźmi do zwalczania pandemii (!!)
- lokalizowanie przestępców po ucieczce z miejsca zdarzenia
- represje polityczne (aktywiści praw człowieka, opozycja)
- płatności w sklepie po likwidacji gotówki (cyfrowa rządowa waluta)

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2021r. 01:04  
CYTAT
czipowanie przestępców. Minie 10 lat i wszystko się zmieni.

Przyszłe zastosowania chipów (z anglojęzycznej Wikipedii):

- lokalizacja zagubionych osób
- monitorowanie interakcji między ludźmi do zwalczania pandemii (!!)
- lokalizowanie przestępców po ucieczce z miejsca zdarzenia
- represje polityczne (aktywiści praw człowieka, opozycja)
- płatności w sklepie po likwidacji gotówki (cyfrowa rządowa waluta)

Każdy z nas posiada taki chip od dawna, jest nim smartfon. Wszystkie zastosowania które wymieniłeś powyżej posiada telefon komórkowy jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2021r. 01:14  
Jakby otworzyć księgę teorii spiskowych to byłaby to największa księga świata. Uogólniając niektóre fragmenty w poszczególnych teoriach można po jakimś czasie naciągnąć to na jakiś tok wydarzeń który jest faktem. To tak jakbym napisał wam wszstkim, że w związku ze wznoszącą liczbą zakażeń zostaną zamknięte usługi po to by ludzie nie mogli zarabać pieniędzy co ma sprawić większą dysproporcję majątkową w społeczeństwie względem władzy. Po jakimś czasie rząd zamyka kosmetyczki i fryzjerów. Potwierdziła się ma teoria. Usługi zostały zamknięte, a czy rząd robi to dla swoich niecnych planów, nie wiadomo, bo przecież mogę napisać, że robi ale nikt o tym glosno nie mówi bo im to nie na ręke. W skrócie ja nie mam nic do ludzi którzy szukają jakiegoś porządku, schematu lub sensu w życiu czytając lub słuchając o teoriach spiskowych, ale na Allaha, przestańcie nas do tego przekonywać na siłę wciskając bzdury z amatorskich stron internetowych...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2021r. 11:27  
Teorię spiskowe to powoli nasz sport narodowyumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 6 Gru 2021r. 17:38  
Fjutin weźmie sobie Ukrainę ? Bądźmy bardziej przyziemni.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2021r. 16:47  
[cytat]Kiedy teorie spiskowe stają się faktem

To ostatni moment, aby zbudować niezależny ruch oporu i przygotować się na moment, kiedy całkowicie pozbawią was praw publicznych.

Niemcy: bez paszportu nie wejdziesz do sklepu, ewentualnie po produkty niezbędne do przeżycia

https://www.dlaha(...)926.html

Tamte społeczeństwa są niezdolne do oporu. Czy my Polacy umiemy postawić opór nowemu okupantowi? Trzeba się organizować już dziś, bo jutro będzie za późno. Podziemny handel, podziemne usługi, szyfrowane kanały komunikacji, edukacja prawna i odważni przedsiębiorcy. To my utrzymujemy polityków.

Obrazek

proponuję jeszcze wkleić punkty szczepień kontra komory gazowe

PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2021r. 17:47  
Będziemy chcieli od 1 marca wprowadzić obowiązek zaszczepienia dla medyków, nauczycieli i służb mundurowych – ogłosił we wtorek minister zdrowia Adam Niedzielski.

No i skończyło się rumakowanie good

Murem za polskim mundurem good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 7 Gru 2021r. 23:19  
Jest nawet gorzej. Rząd wprowadza oknem paszporty covidowe.

https://www.gov.p(...)niczenia

Mechanizm wygląda następująco - zaostrzamy limity miejsc, ale do limitu nie liczą się osoby zaszczepione. Jednocześnie straszymy przedsiębiorców gigantycznymi karami, jeśli nie będą tego sprawdzać.

Segregacja sanitarna w Polsce została wprowadzona rozporządzeniem jakiś czas temu. Przystanek Woodstock i kilka innych dużych imprez tylko dla zaszczepionych. Ewentualnie dla "foliarzy" robi się osobny sektor.

A jeśli zaszczepieni też roznoszą, to może imprezy masowe nie powinny się odbywać wcale?

Czy naprawdę chodzi o bezpieczeństwo i powstrzymanie wirusa???

Teraz uwaga. Pracodawcy zyskają uprawnienia do pozyskania od pracowników wyników testu na koronawirusa. W projekcie ustawy mają być zagwarantowane darmowe testy na obecność koronawirusa. W czym sęk? Pracodawcy już zaczynają udostępniać takie testy, więc albo codziennie będziesz się testować (test z krwi trwa pół godziny), albo weźmiesz szprycę dla świętego spokoju - co pół roku, by przedłużyć paszport.

Jednocześnie rząd ociąga się z wprowadzeniem pracy zdalnej do kodeksu. Otóż plan rządu jest taki, że mamy wszyscy wrócić do biur, bo niektóre branże na tym tracą, i albo się codziennie testować, albo szpryca.

Zaszczepieni domagają się paszportów covidowych, bo to dla nich rodzaj karty VIP. Czują się wyróżnieni. Wydaje im się, że należą do elity, bo rząd im na coś pozwoli. Tak zachowują się ludzie zniewoleni, poddani manipulacji.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2021r. 00:17  
CYTAT

Jusek ze specjalną dedykacją dla ciebie, nigga...umiech

Wujek Hans kocha nas wszystkich!umiech

Bolo 1331sciana

Odpowiadam teoretycznie człowiekowi,a wyjdzie że to jest do internetowego"Sus domestica".jezyk
PS."Sus domestica"-z łac.Swinia domowa.mlotek

Podobno ,te najbardziej inteligentne,dorównują tym najgłupszym z gatunku homo sapiens.zdegustowany
Łapiesz się na to!good
Nie chcę chodzić po sądach i weterynarzach,abym udowodnił Ci ten fakt.potluczony
Chrumkaj dalej klawiaturę.neutralny
Co do Hansa...chytry
Pozdrów swojego :szok:...stryja Adolfa.zaklopotany

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Gru 2021r. 09:10  
CYTAT

absolutny skandal. Jakim prawem oddziela się idiotów od myślących. To jawna dyskryminacja.

PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał!
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 8 Gru 2021r. 11:08  
CYTAT
CYTAT

absolutny skandal. Jakim prawem oddziela się idiotów od myślących. To jawna dyskryminacja.

Tylko kto idiota, a kto myślący?

"Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser"

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2021r. 15:42  
Bill przemówił i przepowiedział koniec pandemii w 2022 roku - połowa populacji mu widocznie wystarczy umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2021r. 16:08  
Połowa wystarczy. Dzięki Atlasom którzy dźwigają świat na swoich barkach musi nam wystarczyć. W Europie populacja systematycznie spada, czas na genderyzacje 3-go świata. I niech mi ktoś napisze ze genderyzm i aborcja nie ma zastosować praktycznych w socjotechnice Lempart.

Obrazek

PS.
Koronny dowód na to ze samodzielne myślenie bez obiektywnych danych nie gwarantuje obiektywnych wyników Anżej.
"Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser"

PS.
Ależ "oni" się spieszą,,,

PS.
Nie przejmujcie się w ogóle co Bill Gates czy Elon Musk powiadają w mediach. Liczy się to czego nie mówią.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2021r. 19:39  
CYTAT
Bill przemówił i przepowiedział koniec pandemii w 2022 roku - połowa populacji mu widocznie wystarczy umiech

Pandemia oficjalnie się skończy w 2022 roku, ale wirus pozostanie z nami na zawsze i paszporty sanitarne nadal będą obowiązywać w większości miejsc. Koncerny farmaceutyczne tak szybko nie odpuszczą.

Bill zapowiedział także pandemię ospy, a wcześniej pandemiczne igrzyska.

Breaking news: Green Pass oficjalnie w Polsce!

Poseł PiS zdradził, nad czym pracuje rząd. Niezaszczepieni nie wejdą do kin i centrów handlowych.

Dlaczego nic nie robimy??? Trzeba działać, stworzyć podziemie, zanim będzie za późno. Trzeba edukować społeczeństwo, jak walczyć z bezprawiem, nauczyć robić zakupy przez Internet, ściągać kupować filmy online, zainstalować Netfliksa. Wymiana informacji nie tylko na Facebooku (ten może zlikwidować grupę 1 kliknięciem), ale np. na Telegramie i Signalu. Gdzie jest Tanajno? Przedsiębiorcy właśnie dziś potrzebują silnego lidera.

https://www.wykop(...)ci-bata/

Polska była bastionem wolności i na zawsze tak po zostanie. My Polacy się nie damy.

Nie trzeba iść do kina, ale szkoły i firmy celowo będą organizować wyjścia do kin i miejsc z certyfikatem, aby stygmatyzować niezaszczepionych. Efekt będzie taki, że ludziska biegusiem polecą do przychodni. Koncerny wygrają, nie naród. Możemy temu zapobiec. Ostatnią bronią jest Konstytucja i groźba konsekwencji. Jak nawet to nie pomoże, to czarny marketing. Ważne, by nas popierało 30-40% społeczeństwa (reszta już po szczypawkach).

Obrazek

Naukowcy twierdzą, że amantadyna może hamować infekcję. Tymczasem badania na pacjentach trwają bardzo powoli (lobby blokuje?), a polski rząd mówi dość! Koniec z przepisywaniem amantadyny chorym na COVID-19.

https://www.medonet.pl/koronawirus-pytania-i-odpowiedzi/leczenie-koronawirusa,amantadyna-w-zwalczaniu-covid-19--jest-nowe-badanie-i-nowe-odkrycie,artykul,56851703.html

https://www.planeta.pl/Wiadomosci/Polska/AMANTADYNA-NIEDOSTEPNA!-Rzad-blokuje-popularny-lek-09-12-2021

APELUJEMY: Nie bierzcie z niego przykładu. Żadnych fałszywych certyfikatów, kłótni z ochroniarzami i sztuczek jak w artykule. Ma być twarda odmowa. Miejcie honor. Jest nas wiele - wolnych Polaków - i damy radę.

https://www.planeta.pl/Wiadomosci/Swiat/Przekret-podczas-szczepien.-57-latek-mial-sztuczna-reke-06-12-2021

Stolica UE też się budzi https://youtu.be/iZpK-35e_SA

W poprzednim poście przeczytaliście, że pracodawcy przygotowują się do nakazu testowania pracowników. Wiemy też, że wielu branżom praca zdalna jest nie na rękę, zwłaszcza firmie, której prezesem jest Obajtek, kolejno branży gastronomicznej i właścicielom nieruchomości. Wiemy więcej na ten temat: https://www.wykop(...)-platny/

I tu https://www.wykop(...)-pensji/

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2021r. 21:59  
W liceum mojego syna od początku roku szkolnego wiele klas trafiło na kwarantannę tylko ... przez zaszczepionych nauczycieli którzy zachorowali (zapewne na grypę czy przeziębienie) !

To jest po prostu cyrk a nie szkoła ! Ale tępymi ludźmi łatwiej się steruje !

Najlepszego dowiedziałam się dzisiaj od rodziców kolegów i koleżanek mojego syna uczącego się w Liceum Samorządowym w Stalowej Woli:
- że jakaś psychopatka z grona rodziców odpowiedzialnych za przygotowanie studniówki - chce... aby przed wejściem na studniówkę robić wszystkim testy !!!!
W sklepach, kościołach, w zakładach pracy, w restauracjach, w szkołach nie robią nikomu testów, a ta psychopatka chce robić dzieciom na studniówce i tym samym psuć im taką ważną dla nich imprezę, dodatkowo ich stresując, nie wspominając już o tym że są to poniesione koszty dla każdego dziecka i ich rodziców, a po drugie jakby któremuś wyszedł ten "loteryjny teścik" pozytywny - to mogłoby się to zakończyć dla jakiś dzieci tragedią (załamanie nerwowe, zawał, a nawet śmierć) !
I co ? - Wtedy do statystyk zmarłych na srowid dołączyły by kolejne osoby ... chore na Srowida !!

Więc tutaj tej psychopatce ja i już spore grono rodziców oznajmiamy, że na najbliższym spotkaniu odnośnie studniówki zjawiamy się i ją "przetestujemy" !!

Psychopatko: jak się boisz srowida to się wyprowadź do bunkru kilkadziesiąt km w środek lasu i tam przeczekuj kolejne "fale" srowida, a swojego dziecka nie posyłaj do szkoły, a tym bardziej na studniówkę !

Do zobaczenia już niedługo !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2021r. 22:13  
Pandemia jest przykrywką do ograniczania ludziom wolności, pod płaszczykiem dbania o ich zdrowie na siłę. Nasza służba zdrowia niewydolna zamkneła się na dobre . Zajmują się tylko przypadkami "cowidowymi" , a reszta jak coś to tylko teleporada. Zapowiadany kryzys gospodarczy jest tłumiony właśnie ograniczeniami dla obywateli i przedsiębiorców . Jak to się skończy ? Czy damy się zamknąć w domach ? Bo do tego to dąży. Media są opłacane i pokazują wszystko, abyśmi się bali i władzy słuchali. Osobną sprawą są preparaty na cowida , jescze nie wiadomo jak bedą działały na dłuższą metę na ludzi . Współczuję ludziom którzy się wystraszyli i się poddali temu zbiorowemu szaleństwu medycznemu - obym się mylił .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2021r. 22:40  
CYTAT
Naukowcy twierdzą, że amantadyna może hamować infekcję. Tymczasem badania na pacjentach trwają bardzo powoli (lobby blokuje?), a polski rząd mówi dość! Koniec z przepisywaniem amantadyny chorym na COVID-19.

Anżej wczytaj się na tym ultra foliarskim przykładzie jak źle zinterpretowane dane wejściowe, powodują złe wnioski samodzielnego myślenia,,, wnioski o rządzie.

nie wiem zaklopotany jezyk

Ile razy napisaliście ze szczepionki nie miały wystarczającego czasu na badania, od kiedy powtarzacie ze każdy lek wymaga badan a badania wymagają czasu, od kiedy powtarzacie ze Amantadyna jest lepsza od szczepionki? Na jakiej podstawie.

Okazuje się ze nie zawsze, gdyż każdy wiedział od Korwina na wRealu24 już dawno ze to dobry lek, tylko nikt nie przeprowadził badan klinicznych aby stwierdzić czy pomaga na Kolano-wirusa. A wiec nikt nie poniesie odpowiedzialności za przypisywanie placebo?

Po pierwszym miliardzie dawek, to chyba największe badanie w historii umiech
Jeżeli nie zabija słabeuszy wirusy to na pewno wykończą szczepionki i fale radiowe.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2021r. 22:44  
rodzynek - zgadzam się z tobą tak jest.
Małymi krokami, a teraz już co raz większymi chcą ograniczają nam wolność.
Ja się nie dałam i wszystkie te ich zakazy i nakazy mam daleko w 4 literach.
Cały czas dokładnie wszędzie (na ulicy, w sklepach, galeriach, w urzędach, u lekarza, w szpitalu na pogotowiu) nie używam kagańca - ani ja, ani mój mąż ani moje dzieci. Przez te 2 lata policja wylegitymowała mnie jeden raz - a że wiem jak sobie radzić z takimi bezprawnymi nakazami/zakazami - to po wylegitymowaniu mnie nawet nie próbowali mi "proponować" mandatu.
W szpitalu na pogotowiu też ostatnimi czasy byłam z córeczką 3 razy i sama 2 razy - i nikt nie zwrócił mi nawet uwagi że nie mam kagańca, nikt nie chciał mi robić żadnych testów, zbadali i wypisali recepty.
Zapewne nie chcieli mi robić testów bo widzieli że nie należę do grona niewolników, którzy dostają stanu przed zawałowego na samą myśl o wyjściu do sklepu.

Tak po za tym personel szpitala też w większości zawsze jak tam byłam nie miał założonych kagańców - i tu wskazówka dla covidian: oni wiedzą najlepiej o tym cyrku zwanym srowid i nie boją się być na pierwszej linii frontu bez masek (które wiadomo że i tak nic nie dają).
Bo wiedzą też na co tak na prawdę umierają ludzie:
(na grypę, zapalenia płuc, oskrzeli, na inne choroby, których lekarze nie zdiagnozowali u pacjentów, bo ważniejszy był test i zamknięcie ich w domu na kwarantannie, gdzie choroba się rozwinęła i już za późno było na ratunek - ważne że test pozytywny to wpisane w akt zgonu - covid.

Pozdrawiam wszystkich co mają trochę rozumu w głowie, a także tych którzy go nie mają bo informacje czerpią tylko z propagandowych mediów jak TVP, Polsat, TVN, onetów, wp i innych zdradzieckich portali zamiast samemu trochę poczytać książek i innych informacji z niezależnych źródeł - aby wreszcie zrozumieli o co w tym wszystkim chodzi !

Ostatnimi czasy jest ogrom zgonów młodych ludzi chociaż nie tylko młodych - gdzie przyczyna śmierci jest nieznana - jedynie mówi się "zmarł nagle".

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2021r. 22:57  
Następny przykład zlej interpretacji danych wejściowych.

Komu zabierają wolność? Wszystkim?

Wow, wyjdź na spacer na Trafalgar Square z plakatem:
"Strefa wolna od indoktrynacji ideologią LPG+" spi
Skoro domagasz się strefy wolności, to zamkną cię na dołku z jakiego powodu?

Wiec zachęcam do przespanie się z myślą, czy wszystkim i co?
A potem, może w poniedziałek, gdy znowu jakaś ofiara zakazu łykania Amantadyny (bo w wRealu24 Korwin orzekł ze nada) będzie nadinterpretowywać rzeczywistość pod instygatora intencje, to zapytam się kto zabiera.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Gru 2021r. 23:27  
Dokładnie zabierają wolność wszystkim ! m.in ci zaszprycowani aby wjechać do jakiegoś kraju pomimo że są |naznaczeni" kodem QR - musz robić testy.
I zaszprycowani aby pójść do szpitala muszą robić testy.

Zamykanie ludziom biznesów czy też ograniczanie im liczby klientów to co to jest ?
Zmuszani ludzie do chodzenia w kagańcach które nic nie dają po za możliwością nabawienia się grzybicy płuc - to co to jest ?

Zamykanie lasów - to jest już jeden z lepszych numerów - to co to jest ?

To wszystko to jest ograniczanie wolności - a jak się ludzie nie obudzą to będzie jeszcze gorzej.

Męża kolega parę tygodni temu miast stwierdzony przez lekarza srowid - oczywiście po teście skończyła sie wizyta - i wylądował na kwarantannie, gdzie z dnia na dzień jego stan się pogarszał - po kilku dniach wreszcie przyjechało pogotowie dało zastrzyk i pojechało. Na drugi dzień pod ostrym uporem rodziny przyjechało pogotowie i zabrało go na szpital - oczywiście zakaźny - trafił tam prawie po tygodniu - a do lekarza przyszedł już z takim mocniejszym kaszlem.
W szpitalu zrobili prześwietlenie, zbadali i co .... okazało się że ma już ostre zapalenie płuc !
Jakby lekarz go zbadał i wysłał na RTG zamiast robić test i zacząć leczenie na prawdziwą chorobę - to nie doszło by do takiego ogromnego pogorszenia się stanu zdrowia !

Teraz leży w szpitalu dalej w ciężkim stanie - przez mordercę w białych rękawiczkach który zapomniał jaką przysięgę składał !

W taki o to sposób umierają ludzie na "srowid" - w skrócie:
1. idą albo dzwonią do lekarza, a ten cymbał każe im robić test i wysyła na kwarantannę, na kwarantannie z reguły bez odpowiednich leków (bo przecież lekarz nie zbadał pacjenta i nie zrobił mu w razie czego jakiś badań) stan zdrowia pacjenta się pogarsza
2. pacjent prosi o pomoc, ale na pogotowiu mają opory z przyjazdem i każą czekać i dzwonić jak stan się jeszcze pogorszy
3.1 - pacjent umiera w domu na "srowid"
lub
3.2 - pacjent wreszcie trafia do szpitala ale już w bardzo ciężkim stanie i tam umiera
lub
3.3 - pacjent wreszcie trafia do szpitala ale już w bardzo ciężkim stanie i tam dzięki temu że ma silny organizm i dzięki prawdziwej diagnozie postawionej po kilku dniach albo tygodniu czy dwóch (od kontaktu z lekarzem) - i po odpowiednim leczeniu prawdziwej choroby - dochodzi do siebie i wraca do życia !

PS. Oczywiście są jeszcze prawdziwi lekarze jest już ich co raza mniej - lekarze z powołania i ich nie chciałabym tutaj obrażać !
Niestety ale ta większość to już nie są prawdziwi lekarze !

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 10 Gru 2021r. 07:50  
Tak jak w przypadku ostrego przeziębienia nie mówiąc już o grypie czy zapaleniu płuc(i powikłań) starsza osoba,chora może tego nie przejść.Znam młode osoby co się zaszczepiły,zachorowały na covid i ciężko go przeszły.Ja się ukłułem dla rodziców(w innym przypadku bym tego nie robił) a czuje się bardzo dobrze uprawiając amatorsko sport.Ciekaw jestem stanowiska osób a jest Ich mnóstwo takze w moim otoczeniu i pytając dlaczego się szczepiły na grypę co roku a na covid już nie następuje konsternacja a póżniej już teorie spiskowe. Znasz swój organizm to wiesz na czym stoisz.Jest to wirus jak każdy inny ale ma inne powikłania siadając na układ oddechowy i płuca wypuszczony po to by jedna z dwóch największych mafii na świecie(druga to kler) biła na tym kasę i jak ktoś napisał o chipach wstrzykiwanych to my je już mamy w postaci smartfonów i sami się poddajemy inwigilacji.Z drugiej strony patrzę jak Zachód łatwo poddaje się restrykcjom a z drugiej na sytuacje w naszym kraju to chyba Nas po prostu nie stać na kolejną falę,tarcze itp.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 82 83 84 85 86 87 88 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »