NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »
«« « ... 86 87 88 89 90 91 92 ... » »»
Fałszywa pandemia, Fałszywa pandemia
ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 14:37  
najważniejsze żeby szczepionki nie szkodziły a czy pomagają czy nie to już jest mniej istotne

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 14:37  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 14:44  
B.l.u.e - nie ma pytań idiotycznych i głupich . Są tylko idiotyczne głupie odpowiedzi . Pomyśl .
Czy ja atakuje zaszczepionych ? W jakim celu ? Już to zrobili , stało się ! Za to bedę piętnował zaszczepionych za ataki na nieaszczepionych, bo próbują wciskać kit o tym jakie to dobrodziejstwo te szczepionki . Wiekszośc osób które wierzą w szczepionki to lekomani , zapatrzonych ślepo w farmację , naukowców i rządzących którzy mówią co jest dobre. Nie myślą że oblicza kryzysu mogą być różne i można ją rozwiązać na wiele sposobów, nie zawsze etycznych , ale koniecznych w obecnej sytuacji jakiej znalazły się kraje wysokorozwinięte .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 16:06  
CYTAT
Nie myślą że oblicza kryzysu mogą być różne i można ją rozwiązać na wiele sposobów, nie zawsze etycznych , ale koniecznych w obecnej sytuacji jakiej znalazły się kraje wysokorozwinięte .

Kontynuuj wątek etyczny,,, biorąc pod rozważania "racjonalia" takiego oto zestawienia; Dlaczego istnieje obowiązkowe ubezpieczenie dla kierowców (nawet gdy auto stoi w garażu) a NFZ opłaca z podatków leczenie kolano-sceptyków. Szczepienie jest formą wielostronnego ubezpieczenia, nigdy na 100% ale jednak gdy pojawiają się koszty to pokrywają.

Obrazek
Wolność do wszystkiego czy wolność od wszystkiego czy ultra egoizm po trupach?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 17:36  
Szczepienie jest formą wielostronnego ubezpieczenia - wyjaśnij , kto kogo ubezpiecza ? Jakie są gwarancje na powikłania po tych szczepionkach .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 18:23  
Rodzynek, piszesz swoje zdanie tylko i powinno to być uwidocznione. Bo to są tylko twoje przemyślenie nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości. Jakoś nie widzę nikogo kto by namawiał do szczepionki na forum a za to widzę parę osób co lubię sobie pojeździć po innych. Kto cię pierwszy zaatakował ??

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 19:56  
A jakie zdanie mam pisać , jak nie swoje ? Tobie ktoś płaci za nakłanianie do szczepień i popieranie tego procederu ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 20:50  
Chodzi o to żeby nikt sobie nie pomyślał że piszesz prawdę, że to jest tylko twoje zdanie i tyle. Czy ja ci wyskakuje z gadka, kto ci płaci że te antyszczepionkowe brednie ?? Po prostu moje zdanie opieram na innych informacjach niż ty, i na całkiem innym rozumowaniu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 21:57  
Widzę że wierzysz ślepo propagandzie. No cóż mogę powiedzieć , trwaj w swojej wierze , oby okazała się słuszna .Pisanie z Tobą już nic nie wniesie do naszej dyskusji .Trwamy na swoich pozycjach na pod Verdun.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 21:59  
Wielostronne czyli wiele zainteresowanych stron, "szczepisz się" dla siebie i innych, działanie jednostki dla wielu zainteresowanych stron.
"Nie szczepisz" się ma takie same konotacje. Ale narracja o tym ze wolność od wszystkiego to prywatna sprawa, mija się oczywiście z rzeczywistością bo to anarchia.

Nie pociągnąłeś aspektu moralnego przymusowych ubezpieczeń. Rzucam koło ratunkowe:

Jak Kali ukraść krowę to dobrze, jak Kalemu ukraść krowę to źle.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 22:07  
Dla dobra społeczeństwa mam popełnić samobójstwo ? Co TY piszesz ! Chcesz ubezwłasnowolnić ludzi aby nie mogli decydować o sobie ? Kim Ty jesteś "Panem życia śmierci" czy "bogiem" . Zastanów się ! Tu wychodzi jak myślą "szczepionkowcy " .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Gru 2021r. 23:14  
A obowiązkowe szczepienia w dzieciństwie np.na ospę ,odrę itd?co
Teraz wolność wyboru?chytry
Nie chcecie szczepić się na cowvida,oddajcie tamte szczepionki.sciana
Jak ktoś brał przeciwko tężcowi,to też ma to oddać.potluczony

PS.Nie wiem jak to z "syfilisem".Mnie to nie dotyczy.Nie pracuję w NieRządzieok

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 06:40  
Obrazek

Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 07:18  
CYTAT
Obrazek

Obrazek

Miriam, pomyśl że ty tez nikomu nie jesteś potrzebny. Można by powiedzieć, że jesteś zbędny.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 07:40  
Z tonącego okrętu zawsze wyszuca się na począku zbędny balast. Przypominam że te szczepionki są PREPARATAMI . A Preparat – termin prawny oznaczający mieszaninę bądź roztwór składający się z co najmniej dwóch substancji. Pojęcie to funkcjonowało w prawodawstwie Unii Europejskiej związanym z substancjami niebezpiecznymi, m.in. w dyrektywie 67/548/EWG[1]. Powodzenia w dalszych doświadczeniach przy kolejnej dawce .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 09:09  
mirek777 ale ty masz kiepski humor a miało być wesoło. Te wklejki do niczego, popraw się albo spadaj na drzewo liście pompować.
Wziąłbyś się za uczciwą robotę i opróżnił byś kosze na śmieci w mieście bo MZK nie ma czasu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 09:43  
oni są już po im wszystko jedno nam nie....mirek konfidencie gdzie byłes?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 10:20  
Zaskoczę cię bo ja się nie szczepilem, ale wkurza mnie jak ktoś jawnie gada takie pierdoły, myśli że zjadł wszystkie rozumy i swoje rozumowanie uznaje za pewnik.
Program szczepień nie jest nawet dobry bo ozdrowieńców słabo lub bezobjawowych nie ma sensu szczepić, bo po co ?? Tak samo przenoszą jak zaszczepieni. Grupę ryzyka i ktoś kto przeszedł ciężko jak najbardziej.
Nie krytykujcie ludzi którzy się szczepią, tylko posunięcia rządu,bo tam tkwi problem. Oni ustalają bezsensowne zasady

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 16:26  
Niech tylko była PO , a obecna KO złapie ster władzy - unijne dyrektywy bedą wykonywane bez mrugnięcia okiem . Przymusowe szczepienia w pierwszej kolejności

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 16:28  
CYTAT
Wielostronne czyli wiele zainteresowanych stron, "szczepisz się" dla siebie i innych, działanie jednostki dla wielu zainteresowanych stron.
"Nie szczepisz" się ma takie same konotacje. Ale narracja o tym ze wolność od wszystkiego to prywatna sprawa, mija się oczywiście z rzeczywistością bo to anarchia.

Nie pociągnąłeś aspektu moralnego przymusowych ubezpieczeń. Rzucam koło ratunkowe:

Jak Kali ukraść krowę to dobrze, jak Kalemu ukraść krowę to źle.

CYTAT
Dla dobra społeczeństwa mam popełnić samobójstwo ? Co TY piszesz ! Chcesz ubezwłasnowolnić ludzi aby nie mogli decydować o sobie ? Kim Ty jesteś "Panem życia śmierci" czy "bogiem" . Zastanów się ! Tu wychodzi jak myślą "szczepionkowcy " .

Rodzynku wzbudzasz poważne troski. Za OC tez nie płacisz bo obowiązkowe?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 16:30  
CYTAT
CYTAT
Nie myślą że oblicza kryzysu mogą być różne i można ją rozwiązać na wiele sposobów, nie zawsze etycznych , ale koniecznych w obecnej sytuacji jakiej znalazły się kraje wysokorozwinięte .

Liczymy na rozwiniecie twojej propozycji,,,

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 16:43  
Korepetycji nie udzielam .

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 17:10  
CYTAT

Korepetycji nie udzielam .

CYTAT

Przypominam że te szczepionki są PREPARATAMI

Chciałbyś ale nie możesz przestać cool girl

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 18:22  
Art2deco , a Ty możesz przestać ? Zmiany zaczynamy od Siebie. Dasz przykład ?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Gru 2021r. 20:04  
Ja przybliżam tylko rzeczywistość zaciemnianą przez innych.

Społecznie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Gru 2021r. 07:30  
CYTAT
Ja przybliżam tylko rzeczywistość zaciemnianą przez innych.

Społecznie

To dasz ten przykład i przestaniesz pisać ? Ja widzę że raczej nie , bo żyjesz tym forum . Tu czujesz że jesteś kimś, typowy forumoholik .

Prywatna wiadomość 

«« « ... 86 87 88 89 90 91 92 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Opinie »