|
|
|
Przy przejściu puknęły się dwa auta.Stoją na jednym pasie jezdni a policja zablokowała całą drogę,oczywiście jadąc od Stalowej dowiadujesz się za światłami że nie ma przejazdu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oczywiście wina policji bo stosuje się do przepisów a tego palanta co się zagapił i nie dość że uszkodził auto to jeszcze spowodował obrażenia u kierowcy nie winujesz
|
|
|
|
|
Ale trochę racji w tym jest. Mogliby od razu stanąć, czy nawet zostawić radiowóz na światłach na górce i każdy by od razu wiedział, że droga jest zablokowana
|
|
|
|
|
CYTAT oczywiście wina policji bo stosuje się do przepisów a tego palanta co się zagapił i nie dość że uszkodził auto to jeszcze spowodował obrażenia u kierowcy nie winujesz Wskaż mi gdzie bronię sprawcę.Jeśli nie umiesz czytać to się nie udzielaj.Temat jest o czym innym.Ale widocznie ty widzisz w tym sens blokowania całej drogi na parę godzin.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT oczywiście wina policji bo stosuje się do przepisów a tego palanta co się zagapił i nie dość że uszkodził auto to jeszcze spowodował obrażenia u kierowcy nie winujesz Wskaż mi gdzie bronię sprawcę.Jeśli nie umiesz czytać to się nie udzielaj.Temat jest o czym innym.Ale widocznie ty widzisz w tym sens blokowania całej drogi na parę godzin.No nie, jedzie gościu z immunitetem i dla niego trzeba otwierać wszystkie bramy. Cały świat tak robi, jak są poszkodowani to zabezpiecza się miejsce wypadku. Z komentarza wynika że masz pretensję do policji zamiast do sprawcy. Więc o co kaman. |
|
|
|
|
No nie, jedzie gościu z immunitetem i dla niego trzeba otwierać wszystkie bramy.
Cały świat tak robi, jak są poszkodowani to zabezpiecza się miejsce wypadku. Z komentarza wynika że masz pretensję do policji zamiast do sprawcy. Więc o co kaman.[/cytat]Policja ma obowiązek nie tylko zabezpieczyć miejsce wypadku,ale także udrożnić ruch.Mogli zamknąć od świateł.No ale jak się patrzy zza kierownicy Tico to nie ma problemu tam nawrócić. |
|
|
|
|
Ile czekałeś, pół godziny? Kilka lat temu będąc w dojczlandzie wschodnim podczas przejazdu przez wieś trafiłem na wypadek polegający na tym że pijany rowerzysta przewrócił się z rowerem na jezdni i trochę się poturbował więc czekałem w korku ca trzy godziny. W obcym terenie nie byłem zorientowany gdzie jechać a policaje z fajermanami zajmowali się pomiarami na jezdni i rysowaniem strzałek zamiast kierowaniem ruchem. Sprzętu zjechało jak do czołowego zderzenia dwóch autobusów, brakowało tylko helikoptera. Myślę że u nas pod tym względem jest dużo, dużo przyzwoiciej.
|
|
|
|
|
CYTAT Ile czekałeś, pół godziny? Kilka lat temu będąc w dojczlandzie wschodnim podczas przejazdu przez wieś trafiłem na wypadek polegający na tym że pijany rowerzysta przewrócił się z rowerem na jezdni i trochę się poturbował więc czekałem w korku ca trzy godziny. W obcym terenie nie byłem zorientowany gdzie jechać a policaje z fajermanami zajmowali się pomiarami na jezdni i rysowaniem strzałek zamiast kierowaniem ruchem. Sprzętu zjechało jak do czołowego zderzenia dwóch autobusów, brakowało tylko helikoptera. Myślę że u nas pod tym względem jest dużo, dużo przyzwoiciej. Jeszcze raz ci mówię,że nie wiesz o czym piszesz.Jakie pół godziny?Wypadek był przed 11nastą a droga była zamknięta jeszcze po 14nastej.Tam nie tylko osobówki jeżdżą.
|
|