|
|
|
CYTAT Ostatnio, jak ktoś pytał o dostawce - a ja odradzałem multimedie, to zostałem mocno skrytykowany. Gdzie są Ci obrońcy? Od kiedy Diana się tego "pozbyła" jest tylko gorzej. a teraz mm się pozbyła badziewia xD |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ostatnio, jak ktoś pytał o dostawce - a ja odradzałem multimedie, to zostałem mocno skrytykowany. Gdzie są Ci obrońcy? Od kiedy Diana się tego "pozbyła" jest tylko gorzej. A co Diana teraz oferuje skoro się tego "pozbyła"? Masz lepszą ofertę? |
|
|
|
|
rury,czasami jest brak wody bo muszą coś zrobi,naprawić,czasami wywali korki.Ogólnie internet chodzi dobrze,tv też...
|
|
|
|
|
He he.Skasowałem niechcący początek.Chodzi mi o to że awarie sie zdarzają...
|
|
|
|
|
Też się zastanawiam żeby z deszczu pod rynnę nie trafić. Może by i zmienił dostawcę ale nie ma pewności że ten nowy będzie lepszy.
|
|
|
|
|
Ja mam interblock światłowód i jest wszystko ok raz się zepsuł router ale został wymieniony na nowy i jest wszystko w porządku.
|
|
|
|
|
Diany już nie ma jako takiej. "sprzedano" się, póki jeszcze było co.
Co polecam? Covernet jeżeli chodzi o pakiety razem z tv. Mam od niedawna. Zadowolony. Mtm - bezawaryjność. Na przestrzeni kilku lat (8),jedna awaria - gdy piorun w czasie burzy trafił centralnie w blok. Tyle że ostatnio im cenniki się "zamroziły" i nie mają takiej atrakcyjnej oferty jak kiedyś. |
|
|
|
|
Dokładnie mam MTM od 3-4 i nigdy problemu nie miałem.
Ale fakt ceny szału na obecną chwilę nie robią w porównaniu z innymi. |
|
|
|
|
CYTAT ... Mtm - bezawaryjność. Na przestrzeni kilku lat (8),jedna awaria - gdy piorun w czasie burzy trafił centralnie w blok. Tyle że ostatnio im cenniki się "zamroziły" i nie mają takiej atrakcyjnej oferty jak kiedyś. Polisowy, ostatnio kończyła mi się umowa z MTM i zapytałem w biurze o nową ofertę i Pani wyczarowała 300 Mega za 50 zł. Do wyboru były jeszcze inne pakiety, ale ja zostałem przy obecnym abonamencie. |
|
|
|
|
No to fajnie. Ja takiej oferty nie otrzymałem. Trudno. Od 4 lat cennik na stronce ani dygną a konkurencja nie śpi.
Takie oferty jak piszesz powinny być z automatu dla wszystkich - bez proszenia. |
|
Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Czy u Was też nie działa internet od multimedia/vectra? Od wczoraj wieczorem. Konsultant twierdzi, że to lokalny problem w Stalowej. Chciałem się dowiedzieć jak u innych.
|
|
|
|
|
u mnie działa normalnie
|
|
|
|
|
Poniatowskiego 88. Też nie działa od wczoraj.
|
|
|
|
|
Internet rwie co chwila ale jeszcze gorsza tv, klatkuje delikatnie przez cały dzień a od 20 nie da się normalnie oglądać już od tygodnia. Aleje JP
|
|
Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Poniatowskiego 88. Też nie działa od wczoraj. No właśnie mam informację, że to problem na Poniatowskiego. Była godzina 13, a teraz już jest 16. Jeśli chodzi o usunięcie awarii. |
|
|
|
|
Z internetem w multimedii od dłuższego czasu ciągłe problemy. Zrywanie połączenia lub całkowity brak internetu, skoki pingu. Aleje Jana Pawła. Nie polecam.
|
|
|
|
|
A mi dziś w nocy całkowicie zanikł Internet w telefonie na jakieś pół godziny. Orange. Około godziny 2. W żadnej technologii nie było. Ani 2G, ani 3G, ani LTE. 5G nie posiadam. Połączenia działały normalnie.
|
|
|
|
|
Teraz to już jest VECTRA. Jakość - wiele do życzenia......
|
|