|
|
|
Gdzie w Stalowej kupię ruki sklepowe Chromowane do wieszania towaru??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To zależy jaki towar, jak ubrania itp czyli rurki meblowe to kupisz w Pajtonie na Handlowej.
|
|
|
|
|
Pajton....
Ten sklep omijać szerokim łukiem. Owszem mają b.duży wybór , ale ceny z kosmosu, bynajmniej dla kogoś z ulicy , bo pewnie"fachowcy " od mebli i remontów mają , zniżki.. Wieczne kolejki , bo odbsługa mocno zajęta pogaduchami , wspomniane ceny kosmos , próba wymiany lub oddania czegokolwiek w stanie przed zakupowym nie możliwa. Nie polecam. |
|
|
|
|
zgadza się, obsługa bardzo nieprzyjemna, brak cen na towarach itp.
|
|
|
|
|
CYTAT Pajton.... Ten sklep omijać szerokim łukiem. Owszem mają b.duży wybór , ale ceny z kosmosu, bynajmniej dla kogoś z ulicy , bo pewnie"fachowcy " od mebli i remontów mają , zniżki.. Wieczne kolejki , bo odbsługa mocno zajęta pogaduchami , wspomniane ceny kosmos , próba wymiany lub oddania czegokolwiek w stanie przed zakupowym nie możliwa. Nie polecam. Jak za drogo możesz sobie taki detal dorobić w domu albo w garażu na kowadle albo w Majstrze kupić ("taniocha" i wybór mizerny) Ja tam często kupuję i nie rozumiem twojego komentarza. Trzeba i w kolejce postać jak są klienci, którym widocznie ceny odpowiadają. |
|
|
|
|
[/cytat]
Jak za drogo możesz sobie taki detal dorobić w domu albo w garażu na kowadle albo w Majstrze kupić ("taniocha" i wybór mizerny) Ja tam często kupuję i nie rozumiem twojego komentarza. Trzeba i w kolejce postać jak są klienci, którym widocznie ceny odpowiadają.[/cytat] Po pierwsze , wyraziłem swoją opinie, co Ty strażnik wolności słowa? Po drugie , tak kupuje w majstrach , mrówkach , lirojach itp , jest taniej za ten sam produkt. Po trzecie , spoko to Twoja opinia , masz do niej prawo. Po czwarte , Ty tam nie kupujesz , a pracujesz |
|
|
|
|
Nieprawda, wcale tam nie pracuję, pracuję w firmie budowlanej i nic mnie z nimi nie łączy. A kupuję u nich od lat. Co ty kupujesz w lirojach, majstrach chyba coś hurtowo i masz upust no ale liroja w Stalowej nie ma ani Obi. Mówię że wcale nie jest tam tak drogo jak piszesz. Ale masz prawo pisać swoją opinię. Dałem ci przykład zrób w tej cenie jakiś detal u siebie w garażu na kowadle dowiesz się ile to kosztuje pracy bo mniemam że raczej wymagasz taniochy a taniocha to póki co chińszczyzna ale i ona się skończy bo Kitajec za miskę ryżu nie będzie pracował.
|
|
|
|
|
Co za mindfuck
|
|
|
|
|
Mam rurki sklepowe odsprzedam.
|
|
|
|
|
Mam rownież złącza do rurek i tanio odsprzedam.
|
|
|
|
|
CYTAT Nieprawda, wcale tam nie pracuję, pracuję w firmie budowlanej i nic mnie z nimi nie łączy. A kupuję u nich od lat. Co ty kupujesz w lirojach, majstrach chyba coś hurtowo i masz upust no ale liroja w Stalowej nie ma ani Obi. Mówię że wcale nie jest tam tak drogo jak piszesz. Ale masz prawo pisać swoją opinię. Dałem ci przykład zrób w tej cenie jakiś detal u siebie w garażu na kowadle dowiesz się ile to kosztuje pracy bo mniemam że raczej wymagasz taniochy a taniocha to póki co chińszczyzna ale i ona się skończy bo Kitajec za miskę ryżu nie będzie pracował. Doczytałem do końca. Dlaczego mam coś produkować na kowadle? W garażu? Przecież ja chce kupić. W konkurencyjnej cenie. Przeciez Pajton tego nie produkuje , tylko sprzedaje, to sklep narzuca marże. Ja wymagam normalnej ceny. Przykład z Pajtona , blat kuchenny , popularny producent , chcieli mi sprzedać 30% , drożej niż konkurencja , a jeszcze więcej niż sklep internetowy. Panele , do małego mieszkania opylało mi sie jechać do Rz. To samo , a z paliwem i tak taniej. Dekory gipsowe , szyldy , klamki itp itd. Ten sam produkt... Ja tam nawet nie pojade po kołka rozporowego. Po nic. Ceny mają z kosmosu dla klienta indywidualnego.Podejście do kogoś kto nie bierze na codzień - parszywe. OBI ,LEROY, CASTORAMA? Jak to wejdzie na Nasz stalowolski rynek , to ten sklep yebnie. A skoro Ty wolisz kupowac drożej , adres sklepu znasz. I nie wyskakuj z "kitajcami", bo "kitajec" robi to samo dla Pajtona i innych. Bez odbioru P.s nic cie z nimi nie łączy , ale kupujesz od lat. No brawo ty |
|
|
|
|
masz racje lepiej dać zarobić Francuzowi czy jakiemuś Portugalowi polskich sprzedawców olewaj
|
|
|
|
|
CYTAT masz racje lepiej dać zarobić Francuzowi czy jakiemuś Portugalowi polskich sprzedawców olewaj Rozumiesz co ktos do Ciebie pisze? Wciąż podkreślam ze mówie o tych samych produktach. Dalszą dyskusje uważam za zbędną. Udanych zakupów . Pozdrawiam |
|
|
|
|
Teraz to i tak się nie dowiedziałem gdzie kupie
|
|
|
|
|
Jusek ci odpisał, jest w Rzeszowie pełno w marketach i tanio, opłaci się jechać autem nawet po kilka sztuk.
A tak po prawdzie zerknij do Pajtona i Mrówki. |
|
|
|
|
CYTAT masz racje lepiej dać zarobić Francuzowi czy jakiemuś Portugalowi polskich sprzedawców olewaj Ta dalej nie jest argument, dlaczego POLAK w POLSCE ma mnie bardziej skubać niż FRANCUZ/PORTUGAL w POLSCE!! Stalowa Wola zawsze we wszystkim jest droższa niż okolica. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT masz racje lepiej dać zarobić Francuzowi czy jakiemuś Portugalowi polskich sprzedawców olewaj Ta dalej nie jest argument, dlaczego POLAK w POLSCE ma mnie bardziej skubać niż FRANCUZ/PORTUGAL w POLSCE!! Stalowa Wola zawsze we wszystkim jest droższa niż okolica. uważaj żebyś po zakupach w polskich sklepach nie został w skarpetkach, może pomyśl czemu niektóre towary są droższe w polskim rodzinnym sklepiku niż w zagranicznym hipermarkecie |
|
|
|
|
Bo taki Jany jak ty kupują , wspierając polski produkt ,yhhh sorry polskich byznesmenów co wolą wg. starego żydowskiego przysłowia " gram handlu , niż kilo pracy"
|
|