|
|
|
Witam.Mialem telefon z Multimedii W sprawie wymiany dekodera na nowszy model.Jaki dekoder polecacie?? Chodzi mi przedewszystkim o nagrywanie na dysk zewnętrzny żeby nie było z tym problemów. Macie jakieś doświadczenia pod tym kątem???Proszę o opinię I poradę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a jest wybór? Zamiast dekodera jest karta do telewizora.
|
|
|
|
|
A czy ta karta CAM ma również funkcję nagrywania na dysk zewnętrzny???
|
|
|
|
|
Oczywiście. Ale po szczegóły możesz się zgłosić do BOK. Na pewno taką funkcję musi mieć telewizor.
|
|
|
|
|
wytacarz, jeśli funkcja nagrywania jest w telewizorze to wystarczy karta i nagrywanie cię nic nie kosztuje,jeśli nie to musi być dekoder z funkcją nagrywania, taka funkcja jest płatna.
|
|
|
|
|
wytacarz, telewizor wcale nie musi mieć takiej funkcji, co prawda większość ma, ale nie wszystkie, musisz sprawdzić.
|
|
|
|
|
Czy u Was też kilka razy na dzień włącza się na dekoderze multimedia skanowanie kanałów? U mnie potrafi i 10 razy na dzień.Tez ktoś tak ma???
|
|
|
|
|
Mam właśnie tak od wczoraj. Nie kilka razy ale co pół godziny. Już mnie wkurza.
|
|
|
|
|
Na infolinii BOA jest specjalny komunikat.Jezeli dzwonisz W sprawie powtarzania się komunikatu skanowanie kanałów informujemy że pracujemy nad problemem. Przepraszamy za niedogodności...Chyba ludzie w całej Polsce tak mają ,a NAPEWNO jakaś duża część osób. Skoro jest specjalny komunikat na infolinii
|
|
|
|
|
O, dzięki że napisałeś info. Miałem tam dzwonić.
|
|
|
|
|
Ja też dziękuję za informację. U mnie również skanuje co kilkadziesiąt minut :-(
|
|