|
|
|
Dzisiaj MULTIMEDIA zmieniała ilość I częstotliwość kanałów. Ja po ich modernizacji mam może 5 kanałów reszty nie ma.I do tego popieprzyli numeracja kanałów tak że to jest nie do ogarnięcia.Osiedle PORĘBY. A u Was jak to działa po modernizacji???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aż sie boję odpalać pudło. Pewnie trzeba będzie skoczyć po czteropak bo trochę zejdzie
|
|
|
|
|
Wszędzie zmienili, dostałem przed chwilą smsa. Co jakiś czas zmieniają te kanały, a przecież przeprogramowanie kanałów dużo czasu zajmuje.
|
|
|
|
|
Od dzis zmiana ukladu kanalow telewizji. Mozesz zobaczyc czarny ekran. Zalecamy ponowne wyszukanie kanalow od nr 101. Instrukcja na multimedia.pl/dekodery
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Już wyszukalem I właśnie po tym mam może kilka kilkanaście kanałów. Reszta zakodowane.A mam pakiet SUPER BOX.Nie idzie się do nich dodzwonić czas oczekiwania 50 MINUT.A ta nowa numeracja kanałów to jakaś kpina,totalną porażka ni ladu ni składu!!!
|
|
|
|
|
ja mam MaxBox i wszystkie kanały się dały ustawić, przynajmniej te co kojarze, internet wciąz pozostawia wiele do zyczenia, kazdego dnia mam przerwy... porażka... a dogadac sie z nimi nie idzie
|
|
|
|
|
U mnie pomieszanie z poplataniem
Na 1 zamiast TVP 1 jest radio |
|
|
|
|
To jest poniżej poziomu krytyki.
Pozmieniali numery TV i teraz cała stalowa ma przestawiać kanały? nie mogą oni tego u siebie przestawić? DRAMAT i brak kompetencji w tej pseudo telewizji. Co pół roku lub rok trzeba programować na nowo. Tak jak pisał "vixi" czteropak + tabletki na nerwice.... |
|
|
|
|
Bardzo nieodpowiedzialna siec kablowa, co mają zrobic starsi ludzie. Jedynym sensownym rozwiazaniem jest, rezygnacja z usług takiego molocha jak Multimedia. Lepiej korzystać z usług lokalnych dostawców takich uslug przynajmniej kontakt jest bezproblemowy.
|
|
|
|
|
Tak samo popieprzyli te programy że teraz mam od 101 do 1000 i nie wiadomo gdzie szukać i co oglądać zrezygnuję z ich usług bo to wkurwia jak co rok lub pól przestawiają co na to maja powiedzieć starsi ludzie którzy tylko potrafią właczyc telewizor i program jak mają ustawione po kolei.
|
|
|
|
|
Piszcie maile z reklamacją, w mailu wnosząc o przywrócenie starego układu programowy, ja już napisałem, może coś pomoże.
|
|
|
|
|
No, proszę, nic nie wiedziałam o zmianach. A całe popołudnie się wściekałam, klęłam i od nowa programowałam tv, a programy ciągle od 101. Teraz już wiem dlaczego.
Rzeczywiście, czas pożegnać się z tym operatorem. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Ustawione zgodnie z zaleceniem ale nie wszystkie kanały są....wypiszemy sie z multimediów !Zakodowane...dlaczego? Kto poradzi? Odpisali ze w ciągu 2 dni załatwią.
|
|
|
|
|
Vectra kupiła MM, stąd te zmiany w układzie kanałów. Roboty na 1h, nie narzekajcie. Fakt seniorom zrobili kuku. Dzisiaj było programowane już u taty i teściowej.
Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|
|
|
|
Dokładnie. Zmiany są wynikiem przejęcia Multimediów przez Vectrę. Dotychczas Vectra była droższa i mieli uboższą ofertę zwłaszcza internetu. Teraz wszystko czas pokaże...
|
|
|
|
|
Może w dekoderze nie ma problemu, ale nowe tv mają moduł cam,i niestety jest problem z ustawieniem kolejnosci bo yo pracochłonne.
|
|
|
|
|
CYTAT No, proszę, nic nie wiedziałam o zmianach. A całe popołudnie się wściekałam, klęłam i od nowa programowałam tv, a programy ciągle od 101. Teraz już wiem dlaczego. Rzeczywiście, czas pożegnać się z tym operatorem. Na pewno jest z czego wybierać. |
|
|
|
|
CYTAT Vectra kupiła MM, stąd te zmiany w układzie kanałów. Roboty na 1h, nie narzekajcie. Fakt seniorom zrobili kuku. Dzisiaj było programowane już u taty i teściowej. Wszystko zależy od tv, ja mam niestety philipsa i przeciągnięcie programów z pozycji powyżej 101 na miejsca od 1 do 40 zajęło mi jakąś godzinę. Ustawienie wszystkich kanałów zajmie parę godzin. Mi się umowa kończy gdzieś w marcu, jak nie dostanę konkretnej oferty to widzę czeka zmiana operatora. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Vectra kupiła MM, stąd te zmiany w układzie kanałów. Roboty na 1h, nie narzekajcie. Fakt seniorom zrobili kuku. Dzisiaj było programowane już u taty i teściowej. Wszystko zależy od tv, ja mam niestety philipsa i przeciągnięcie programów z pozycji powyżej 101 na miejsca od 1 do 40 zajęło mi jakąś godzinę. Ustawienie wszystkich kanałów zajmie parę godzin. Mi się umowa kończy gdzieś w marcu, jak nie dostanę konkretnej oferty to widzę czeka zmiana operatora. I ja mam Philipsa i nawet nie wiem jak się wziąć za to przeciąganie. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Vectra kupiła MM, stąd te zmiany w układzie kanałów. Roboty na 1h, nie narzekajcie. Fakt seniorom zrobili kuku. Dzisiaj było programowane już u taty i teściowej. Wszystko zależy od tv, ja mam niestety philipsa i przeciągnięcie programów z pozycji powyżej 101 na miejsca od 1 do 40 zajęło mi jakąś godzinę. Ustawienie wszystkich kanałów zajmie parę godzin. Mi się umowa kończy gdzieś w marcu, jak nie dostanę konkretnej oferty to widzę czeka zmiana operatora. I ja mam Philipsa i nawet nie wiem jak się wziąć za to przeciąganie. Wciskasz na pilocie"list", a potem "options" i tam powinno opcja przyporządkowania kanałów. A potem trzeba przeciągać kanały:(. Staraj się co jakiś czas zapisywać nowe ustawienie, żeby przez przypadek nie wyjść z tego trybu. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Vectra kupiła MM, stąd te zmiany w układzie kanałów. Roboty na 1h, nie narzekajcie. Fakt seniorom zrobili kuku. Dzisiaj było programowane już u taty i teściowej. Wszystko zależy od tv, ja mam niestety philipsa i przeciągnięcie programów z pozycji powyżej 101 na miejsca od 1 do 40 zajęło mi jakąś godzinę. Ustawienie wszystkich kanałów zajmie parę godzin. Mi się umowa kończy gdzieś w marcu, jak nie dostanę konkretnej oferty to widzę czeka zmiana operatora. I ja mam Philipsa i nawet nie wiem jak się wziąć za to przeciąganie. Wciskasz na pilocie"list", a potem "options" i tam powinno opcja przyporządkowania kanałów. A potem trzeba przeciągać kanały:(. Staraj się co jakiś czas zapisywać nowe ustawienie, żeby przez przypadek nie wyjść z tego trybu. Dzięki. Czyli mam zabawę na wieczór Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Dzisiaj rano o 9 przed BOA MULTIMEDIA było że 30 osób w większości starsi ludzie.Ja byłem 4 dostałem nowy dekoder,I już mam chociaż wszystkie kanały ale segregacja tych kanałów to jest jakaś masakra.Narazie nie doszedłem czy można to ,,po staremu" poustawiac...Te Panie które pracują w BOA musiały przeżywać katusze, choć to nie ich wina że tak wszystko spieprzyli tam w Gdyni.A może ktoś ma dekoder IPS 3000 I podzieli się wiedzą czy I jak przeprogramowac te kanały???
|
|
|
|
|
A macie TVN HD? Bo ja nie mogę znaleźć. Ogólnie mam wrażenie że mam mniej kanałów, a część zastąpiono innymi. Czy taka zmiana kwalifikuje się do rozwiązania umowy z operatorem?
|
|
|
|
|
TVN HD na kanale 104 jest przynajmniej u mnie.
|
|
|
|
|
CYTAT TVN HD na kanale 104 jest przynajmniej u mnie. U mnie też. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|