|
|
|
Jak funkcjonują przychodnie specjalistyczne w żółtej strefie A jak w czerwonej ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie funkcjonuja wogole. Tylko prywatnie.
|
|
|
|
|
A wie ktoś jak działa przychodnia na edukacji?
|
|
|
|
|
Dziś miałam badania w medyk nr 6. Normalnie pan ochroniarz wpuszcza na godziny osoby, pomiar gorączki i ankieta tyle.
|
|
|
|
|
A jeśli ktoś nie ma na konkretną godzinę?
|
|
|
|
|
CYTAT A jeśli ktoś nie ma na konkretną godzinę? Teraz tam jest wszystko na konkretną godzinę. |
|
|
|
|
CYTAT Nie funkcjonuja wogole. Tylko prywatnie. nawet telefonów nie odbierają |
|
|
|
|
Wszystkich zapisują na godziny żeby się kolejka nie robiła. Zawsze można zadzwonić i zapytać są aż 4 nr tel na stronie podane.
|
|
|
|
|
A jak wygląda to przyjmowanie na godzinę? Przychodzę i o tej konkretnej godzinie jestem przyjmowana? Miesiąc temu byłam w przychodni w Nisku i tam był chaos. Dużo ludzi w kolejce, ale i tak każdy wchodził wg kolejności a nie konkretnej godziny.
|
|
|
|
|
Ja byłam na badaniach na edukacji dzwonisz wcześniej do laboratorium i podają ci określoną godzinę i wchodzisz raczej tak jak było umówione. Ostatnio nawet wcześniej bo ktoś co był przede mną się nie pojawił. Za to w przychodni u laryngologa Piłata niby na godz ale było małe opóźnienie. Na początku też był taki szał i zamieszanie teraz chyba już spokojniej.
|
|
|
|
|
Dzwoniłam dziś do przychodni na edukacji pierwszy termin na pobieranie krwi 28.11...takze to jakaś paranoja
|
|
|
|
|
Ja jak potrzebowałam badań do Endo to powiedziano mi że 2tyg przed tele poradą zadzwonić i umówić się na pobranie. Teraz może czeka się dłużej. Zawsze można by wydłużyć czas pobierania nie każdy ma badania na czczo A więcej osób by skorzystało.
|
|