Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zresztą osoby te (kibice) nie pierwszy raz rzucali takimi racami. Wiedza dobrze jaka taka raca ma trajektorię lotu. Tu ewidentnie było rzucane na ten dolny balkon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Zresztą osoby te (kibice) nie pierwszy raz rzucali takimi racami. Wiedza dobrze jaka taka raca ma trajektorię lotu. Tu ewidentnie było rzucane na ten dolny balkon |
|
|
|
|
@bzk
"Ale nie można wykluczyć że rzucali to osoby a antify. Lub przynajmniej zaczęli a reszta dołączyła." Tak, tak. Bo Obrońcy Kościołów i Prawdziwy Patrioci to takie przygłupy, że jak widzą, że ktoś próbuje coś podpalić to niestety muszą mu pomóc. A jak widzą, że kopie się kobietę to też dają się sprowokować i zaczynają kopać? "Zresztą osoby te (kibice) nie pierwszy raz rzucali takimi racami. Wiedza dobrze jaka taka raca ma trajektorię lotu. Tu ewidentnie było rzucane na ten dolny balkon " Powinieneś tytułować jakoś takie wpisy. Na przykład: OD IDIOTY DLA IDIOTÓW. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Tylko jak po ciebie Szwabie przyjadą ratownicy medyczni z dużymi strzykawkami , to nikogo nie wyzywaj od idiotów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzbanie foliarzu amebo
to mówisz, że jak ktoś broni kościoła przed profanacją to jest przygłupem aha ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
"OD IDIOTY DLA IDIOTÓW."
Hehe. Ale z ciebie mózg. Skoro odpowiadasz to znaczy że jesteś tym "IDIOTÓW". Brawo baranie. Sam siebie nazywasz idiota. Brawo brawo brawo. Czapki z głów. Haha Wiesz co. Twój ojciec chyba się spuścił na czubek buta i kopną twoją matkę w c..e. I tak cie zapłodnił. Nie ma możliwości żeby w inny sposób powstał taki baran |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grubo.
art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Fejknius jednak: podobno to była flaga Maroko, tylko niesiona na odwrót.
|
|
|
|
|
dzbana foliarza znowu przytkało
ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
@bzk
"Hehe. Ale z ciebie mózg. Skoro odpowiadasz to znaczy że jesteś tym "IDIOTÓW"." "Od idioty dla idiotów" OZNACZA, że IDIOTA to napisał i tylko IDIOTA uwierzy w to co napisałeś. Nie oznacza, że nie można na to odpowiedzieć. Bo wtedy nikt by z tobą nie rozmawiał. Ponieważ tego nie zrozumiałeś, to przypomnij sobie skąd się biorą takie barany jak ty. Odpowiedziałeś sobie w poście wyżej. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Samozwańczy IDIOTO miałeś pisać o córce i matce. Kto ci teraz przeszkadza? A może jeszcze szukasz informacji na Google?
|
|
|
|
|
@bzk
Nie denerwuj się hipotetyczny poj...e. Przepraszam za opóźnienie. Już wracam do sprawy Andrzeja Dudy i pedofila. "Jakie powody podawała córka/pasierbica, kiedy zwracała się z prośbą o ułaskawienie?" I drugie pytanie: "Czy Andrzej Duda kłamał mówiąc, że nie było gwałtu?" art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Napisałem do samozwanczego IDIOTY. Odpowiedziałeś ty. Drugi raz w przeciągu kilku minut przyznałeś się do tego że jesteś idiotą. GRATULUJE
|
|
|
|
|
@bzk
"Napisałem do samozwanczego IDIOTY. Odpowiedziałeś ty. Drugi raz w przeciągu kilku minut przyznałeś się do tego że jesteś idiotą. GRATULUJE" bzk Geniusz intelektu. I koleś, który nalegałby na kontakty gwałciciela z własną córką, gdyby ta córka była gwałcona. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
PolakzPolski20
Samozwańczy idiota |
|
|
|
|
jak geniusz intelektu, to na pewno nie dzban foliarz
to jest najwyżej geniusz samozaorania albo pytań z dupy geniusz trybu przypuszczającego no i podróżnik w czasie - niewidzialny - był przy JPII i tu jest geniuszem zdań twierdzących ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
CYTAT @bzk "Napisałem do samozwanczego IDIOTY. Odpowiedziałeś ty. Drugi raz w przeciągu kilku minut przyznałeś się do tego że jesteś idiotą. GRATULUJE" bzk Geniusz intelektu. I koleś, który nalegałby na kontakty gwałciciela z własną córką, gdyby ta córka była gwałcona. Piana z dzbana Obecna terapia nie przynosi żadnych efektów... |
|
|
|
|
"I koleś, który nalegałby na kontakty gwałciciela z własną córką, gdyby ta córka była gwałcona."
Pokaż mi samozwańczy tępy idioto chociaż jeden wpis gdzie napisałem żebym nalegał |
|
|
|
|
@bzk
https://stalo(...)str=12#k Napisałem: "Możesz powtórzyć? Czy gdyby ktoś z rodziny molestował twoje niepełnosprawne dziecko, został skazany, odsiedział wyrok i miał zakaz zbliżania się do twojego dziecka, to ty pisałbyś do Dudy, żeby go ułaskawił, bo rodzina jest najważniejsza i nie chcesz rozdzielać swojego dziecka i pedofila na zawsze? Dobrze zrozumiałem?" Ty odpisałeś: "Tak" I wcześniej pisałeś: "Tak. Właśnie tak bym napisał." Brawo poje..e. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Tego słowa na p. , też nie używaj Szwabie , kiedy przyjdą z dużą strzykawką. Mogą ci zaaplikować dubeltową porcję...
|
|
|
|
|
Nie dość że idiota to jeszcze ślepy. Pokaz mi słowo nalegać. (w tym co Przytoczyłeś)
|
|
|
|
|
Jeszcze jedno samozwańczy idioto
Molestowanie (łac. molestare, fr. molester drażnić, naprzykrzać się) – zachowanie naruszające godność osobistą poprzez natrętne i uporczywe naprzykrzanie się, najczęściej bliskie napastowaniu i nieakceptowane przez społeczeństwo Gwałt – zakazana przez prawo przemoc fizyczna. Słowo to często, choć niekoniecznie, jest także używane na określenie zgwałcenia, czyli przemocy na tle seksualnym. Teraz mi jeszcze raz Zacytuj do którego z powyższych napisałem tak |
|
|
|
|
@bzk
"Nie dość że idiota to jeszcze ślepy. Pokaz mi słowo nalegać." Tego słowa tam nie znajdziesz, ale widać w tobie DETERMINACJĘ, żeby dochodziło do kontaktów między twoim hipotetycznie gwałconym dzieckiem, a hipotetycznym pedofilem-krewniakiem. Chyba nie po to byś pisał do prezydenta, żeby tych kontaktów nie było poj...e? W końcu rodzina najważniejsza, prawda bzk? "Teraz mi jeszcze raz Zacytuj do którego z powyższych napisałem tak" Brawo bzk. To może ty nam bzk napisz tutaj co hipotetyczny pedofil-krewniak mógłby zrobić z twoim dzieckiem zanim ty pogroziłbyś paluszkiem i powiedziałbyś: Oj, bo nie będę pisał do prezydenta! art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|