Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Jeszcze jedno. Dlaczego do tematu ułaskawienia przez Dudę pedofila wtrącasz dziecko skoro ta sprawa żadnego dziecka nie dotyczy? Wtrącasz też ojca, a o żadnym ojcu nic tam nie ma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@bzk
"Jeszcze jedno. Dlaczego do tematu ułaskawienia przez Dudę pedofila wtrącasz dziecko skoro ta sprawa żadnego dziecka nie dotyczy?" bzk - po co robisz z siebie większego debila niż już udowodniłeś na forum? Powiedz mi bzk, jak ty rozumiesz słowo pedofil? Co oznacza to PED w słowie pedofil? Nie to samo przypadkiem co w słowie PEDagog albo PEDiatra? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
W trakcie przestępstwa dziecko. Nie pisaliśmy o przestępstwie. Pisaliśmy o ułaskawieniu. W czasie ułaskawienia - osoba dorosła.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT W trakcie przestępstwa dziecko. Nie pisaliśmy o przestępstwie. Pisaliśmy o ułaskawieniu. W czasie ułaskawienia - osoba dorosła. Gdyby Polański był skazany w Polsce to tez byłbyś za jego ułaskawieniem? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Co oznacza to PED w słowie pedofil? Nie to samo przypadkiem co w słowie PEDagog albo PEDiatra? "wat"? PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
Andrzej_2.0
Jeżeli odbył by wyrok więzienia (nie aresztu domowego, bo dla mnie to nie kara), jeżeli prosiła by o to ta dziewczynka która była by już kobietą w pełni świadomą swoich czynów - to tak naprawdę by mi to zwisało czy ulaskawiliby go od zakazu kontaktowania sie |
|
|
|
|
nowe pytanie z dupy:
"co oznacza PED w słowie pedofil?" dzban foliarz i jego rozterki piana z dzbana! |
|
|
|
|
@Maciej1
"wat"? Czegoś nie rozumiesz? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Anżej się znalazł. Siedział u Szwaba pod biurkiem...
Gdzie jest regres? |
|
|
|
|
dzbanie foliarzu
"Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
|
|
CYTAT Andrzej_2.0 Jeżeli odbył by wyrok więzienia (nie aresztu domowego, bo dla mnie to nie kara), jeżeli prosiła by o to ta dziewczynka która była by już kobietą w pełni świadomą swoich czynów - to tak naprawdę by mi to zwisało czy ulaskawiliby go od zakazu kontaktowania sie Czyli wg ciebie wyrok sądu w sprawie winy, która nie budzi żadnych wątpliwości jest bez znaczenia? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
kici kici klakierku
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Andrzej_2.0 Jeżeli odbył by wyrok więzienia (nie aresztu domowego, bo dla mnie to nie kara), jeżeli prosiła by o to ta dziewczynka która była by już kobietą w pełni świadomą swoich czynów - to tak naprawdę by mi to zwisało czy ulaskawiliby go od zakazu kontaktowania sie Czyli wg ciebie wyrok sądu w sprawie winy, która nie budzi żadnych wątpliwości jest bez znaczenia? Jest winny i poniósł karę. Pokrzywdzona chce się z nim kontaktować. Prezydent ma prawo łaski. On nie ułaskawia zwykłych ludzi tylko przestępców. Nie rozumie dlaczego miałby go nie ułaskawiac, (jeżeli chodzi o kontakty) , skoro pokrzywdzona sama tego chce |
|
|
|
|
...to co oznacza?
PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
CYTAT Jest winny i poniósł karę. Pokrzywdzona chce się z nim kontaktować. Prezydent ma prawo łaski. On nie ułaskawia zwykłych ludzi tylko przestępców. Nie rozumie dlaczego miałby go nie ułaskawiac, (jeżeli chodzi o kontakty) , skoro pokrzywdzona sama tego chce może był księdzem Jak był pedofilem i księdzem to nie było by go w rejestrze pedofili, dobrze mówię? Pytanie jak pan pedofil się zwie pewnie w internetach by było PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
@Maciej1
"...to co oznacza?" No jak to co? PEDofil. PEDiatra. PEDagog. Co mają wspólnego te osoby? P.S. Podobno koleś nadal jest w rejestrze, ale nie mam czasu tego sprawdzać. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jest winny i poniósł karę. Pokrzywdzona chce się z nim kontaktować. Prezydent ma prawo łaski. On nie ułaskawia zwykłych ludzi tylko przestępców. Nie rozumie dlaczego miałby go nie ułaskawiac, (jeżeli chodzi o kontakty) , skoro pokrzywdzona sama tego chce może był księdzem Musisz popytać PzP20. On lepiej zna temat. Chociaż dziwię się że ten ksiądz w tym wątku jeszcze się nie pojawił. Bo PzP20 lubi koloryzować wydazenia |
|
|
|
|
pomyłka, sprawdziłem sobie etymologię angielską.
PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
@Maciej1
"dziwna etymologia. Pedofil jest z angielskiego." Jest w angielskim. Ale jest z greckiego, czy raczej jakiegoś starogreckiego. Jak mnóstwo określeń dotyczących psychologii, medycyny czy filozofii. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
CYTAT @Maciej1 "...to co oznacza?" No jak to co? PEDofil. PEDiatra. PEDagog. Co mają wspólnego te osoby? P.S. Podobno koleś nadal jest w rejestrze, ale nie mam czasu tego sprawdzać. Bo został ułaskawiony z części wyroku a nie z winy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Andrzej_2.0 Jeżeli odbył by wyrok więzienia (nie aresztu domowego, bo dla mnie to nie kara), jeżeli prosiła by o to ta dziewczynka która była by już kobietą w pełni świadomą swoich czynów - to tak naprawdę by mi to zwisało czy ulaskawiliby go od zakazu kontaktowania sie Czyli wg ciebie wyrok sądu w sprawie winy, która nie budzi żadnych wątpliwości jest bez znaczenia? Jest winny i poniósł karę. Pokrzywdzona chce się z nim kontaktować. Prezydent ma prawo łaski. On nie ułaskawia zwykłych ludzi tylko przestępców. Nie rozumie dlaczego miałby go nie ułaskawiac, (jeżeli chodzi o kontakty) , skoro pokrzywdzona sama tego chce Ze względu na zwykłą przyzwoitość. Pokrzywdzona mogła zwrócić się do sądu z taką prośbą. Ja nie mówię, że prezydent nie miał prawa go ułaskawić. Pisze o ludzkiej przyzwoitości. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Andrzej_2.0 Jeżeli odbył by wyrok więzienia (nie aresztu domowego, bo dla mnie to nie kara), jeżeli prosiła by o to ta dziewczynka która była by już kobietą w pełni świadomą swoich czynów - to tak naprawdę by mi to zwisało czy ulaskawiliby go od zakazu kontaktowania sie Czyli wg ciebie wyrok sądu w sprawie winy, która nie budzi żadnych wątpliwości jest bez znaczenia? Jest winny i poniósł karę. Pokrzywdzona chce się z nim kontaktować. Prezydent ma prawo łaski. On nie ułaskawia zwykłych ludzi tylko przestępców. Nie rozumie dlaczego miałby go nie ułaskawiac, (jeżeli chodzi o kontakty) , skoro pokrzywdzona sama tego chce Ze względu na zwykłą przyzwoitość. Pokrzywdzona mogła zwrócić się do sądu z taką prośbą. Ja nie mówię, że prezydent nie miał prawa go ułaskawić. Pisze o ludzkiej przyzwoitości. Nie wiem czy sąd ma taką kompetencje aby anulować prawomocny wyrok. Zrobiła jak zrobila |
|
|
|
|
CYTAT Nazwa syndromu wiąże się z napadem na Kreditbanken przy placu Norrmalmstorg w Sztokholmie z 23 sierpnia 1973, podczas którego napastnicy przez kilka dni (między 23 a 28 sierpnia 1973) przetrzymywali zakładników. Po złapaniu napastników i uwolnieniu przetrzymywanych przez nich osób, te ostatnie broniły przestępców pomimo sześciodniowego uwięzienia. W czasie przesłuchań odmawiały współpracy z policją. Termin został użyty przez szwedzkiego kryminologa i psychologa, Nilsa Bejerota, który współpracował z policją podczas tego napadu i który przedstawił swoje obserwacje dziennikarzom. Pojęcie wkrótce przyjęło się wśród psychologów na całym świecie.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
I w tym momencie wracamy do pytania:
"Jakie powody podawała córka/pasierbica, kiedy zwracała się z prośbą o ułaskawienie?" art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Dawaj. Tylko nie wiem po co ta córka
|
|