|
|
|
Bylem ostatnio w 8 (a bywam tam czesto)i kolo godziny 21-szej odbyla sie degustacja nowego rodzaju ciasta,a mianowicie ciasta na mace razowej.Na poczatku brzmialo to dziwnie,ze ciasto do pizzy moze byc na mace razowej,ale okazalo sie,ze ten pomysl to strzal w 10!Ciasto razowe jest bardziej pulchniutkie i ma cos w sobie,ze bije na leb inne pizzerie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to czuc jakikolwiek smak w tym dymie ? :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
To Ty Szefuniu robisz sobie cudowna autoreklame ...
/--/ //kultura wypowiedzi |
|
|
|
|
super krypto reklama !!
|
|
|
|
|
Ciasto może i pycha ale ten kto je robi ........
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Ciasto może i pycha ale ten kto je robi ........ ... A co z nim /z nia |
|
|
|
|
wlasnie bo mi rozne mysli do glowy przychodza....
kto to to ?? ze co ? |
|
|
|
|
Polecam siasc w 8ce i popatrzec kto wychodzi z kuchni i zrozumiecie czemu nie chce sie jesc pizzy jego roboty. Rozumiem ze tam jest ciepło ale i tak koles wygladał mocno wczorajszo
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
no ja lubie 3dniowy zarost ;-)
ze co ? |
|
|
|
|
CYTAT Polecam siasc w 8ce i popatrzec kto wychodzi z kuchni i zrozumiecie czemu nie chce sie jesc pizzy jego roboty. Rozumiem ze tam jest ciepło ale i tak koles wygladał mocno wczorajszo Nie wiem o jakiej Ty tej 8-mce piszesz ale w chwili obecnej to tam w kuchni pracują same laski |
|
|
|
|
CYTAT Polecam siasc w 8ce i popatrzec kto wychodzi z kuchni i zrozumiecie czemu nie chce sie jesc pizzy jego roboty. Rozumiem ze tam jest ciepło ale i tak koles wygladał mocno wczorajszo nie jestem zadnym szefem!poprostu lubie ta pizze,a po za tym ,to krytykujesz,a nawet nie masz pojecia kto tam pracuje! Z tego,co sie zorientowalem,to pracuja dwie kobiety-mnie zarosniete i zadbane!! a wiem to z tad,ze czesto siedze do pozna i widze kto wychodzi!!! |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT no ja lubie 3dniowy zarost ;-) Oj Dorotka Ten materiał jest nagrany specjalnie dla Ciebie Tylko +18 Klik - klik |
|
|
|
|
Dorotka ty to jakas nimfomanka jestes
|
|
|
|
|
k-bix
"no bo tu brakuje takich pieknych slow " ze co ? |
|
|
|
|
wrog_publiczny
zaraz nimfomanka !! ?? ale tak, tak w Polsce ciagle trudno sie o TYM rozmawia, ale ciiiiiiii bo sie wyda O CZYM ze co ? |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT k-bix \"no bo tu brakuje takich pieknych slow \" Zdecydowanie |
|