|
|
|
Witam, czy ktoś miał styczność z tą firmą z Rzeszowa oraz że stowarzyszeniem ekomonterzy? Możecie coś nr temat napisać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślę, że lepiej odpuścić sobie takie nieznane firmy oferujące najczęściej chińskie produkty i wybrać polskiego producenta paneli PV z Rzeszowa - ML System który również ma w swojej ofercie montaż. Oczywiście również ogarniają temat dotacji. Spółka notowana na GPW, więc wiarygodna iż nie zwinie się za miesiąc. Należy wspierać co nasze, podkarpackie.
|
|
|
|
|
Sugeruje montaż instalacji na panelach jednej z firmy w liście Tier 1. Oni produkują najwięcej dla farm fotowoltaicznych i nie są to garażowe wyczyny na podzespołach garażowych.
Tu jest lista od największych producentów tier 1: LONGi 23,000 Jinko 18,000 JA Solar 13,000 Canadian Solar 13,500 Trina 13,000 Risen 11,100 QCells 10,700 Suntech 9,500 GCL Systems 7,200 Talesun 7,000 First Solar 6,200 Seraphim 6,000 Eging 5,200 ZNShine 5,000 Astronergy 4,200 Jolywood 3,000 SunPower/ Maxeon 2,600 Jetion 2,500 LG 2,400 Kwestie firmy która montuje pozostawiam do wyboru, ale pod warunkiem że będzie to na panelach właśnie z tej listy. |
|
|
|
|
CYTAT Myślę, że lepiej odpuścić sobie takie nieznane firmy oferujące najczęściej chińskie produkty i wybrać polskiego producenta paneli PV z Rzeszowa - ML System który również ma w swojej ofercie montaż. Oczywiście również ogarniają temat dotacji. Spółka notowana na GPW, więc wiarygodna iż nie zwinie się za miesiąc. Należy wspierać co nasze, podkarpackie. Kolega nie ma pojęcia o czym pisze, Chińczycy robią bardzo dobre panele, z tej listy co podał Rafal81 większość to chińczyk. |
|
|
|
|
Niskowy ta firma właśnie ma mi zakładać panele Ml System z Rzeszowa także myślę, że nie będzie tragedii
|
|
|
|
|
CYTAT Niskowy ta firma właśnie ma mi zakładać panele Ml System z Rzeszowa także myślę, że nie będzie tragedii Możesz być spokojna. Ml System to jeden z 3 największych producentów paneli BIPV czyli transparentnych szyb z funkcją produkcji energii. A koledzy nie wspominają, że pełno szajsu chinskiego wciska się bo Tier to lista finansowa i z jakością nie ma nic wspólnego. Chcą aby Polska była potęgą gospodarczą a chińszczyznę promują |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Niskowy ta firma właśnie ma mi zakładać panele Ml System z Rzeszowa także myślę, że nie będzie tragedii Możesz być spokojna. Ml System to jeden z 3 największych producentów paneli BIPV czyli transparentnych szyb z funkcją produkcji energii, czyli produktów dużo bardziej skomplikowanych. Ba, uruchamiają produkcję na własnych patentach. Ogólnie firma bardzo rozwojowa jak na nasz kraj. A koledzy nie wspominają, że pełno szajsu chinskiego wciska się bo Tier to lista finansowa i z jakością nie ma nic wspólnego. Chcą aby Polska była potęgą gospodarczą a chińszczyznę promują |
|