|
|
|
co robic w stalowej jak wszystko prawie pozamykane?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pić i leżeć na kanapie
Kiedyś taka osoba to była obibokiem i alkoholikiem A dziś odpowiedzialnym obywatelem ! |
|
|
|
|
w kazdym mieście sa nudy teraz. Zabawiaj sie ze znajomymi o ile ich masz xd
|
|
|
|
|
Można zbierać,,kesze"w lasach są i w mieście.
|
|
|
|
|
CYTAT co robic w stalowej jak wszystko prawie pozamykane? Pozbierać śmiecie z chodników i trawników |
|
|
|
|
W stalowej nie ma co robić nawet jak jest otwarte wszystko. W tym mieście żyją tylko stare dziadki co in nic nie pasuje
|
|
|
|
|
Można gdzies np.pujsc na piwo ? w vivo widziałem niby "bary" otwarte ludzie siedzą więc??
|
|
|
|
|
Pić wino na ławce w parku.
|
|
|
|
|
CYTAT Można gdzies np.pujsc na piwo ? w vivo widziałem niby "bary" otwarte ludzie siedzą więc?? A ja bym ci radził pójść na korepetycje z języka polskiego. I ty zyskasz i nauczyciel. |
|
|
|
|
Można zbierać kesze i co kesz to wypić piwko .
|
|
|
|
|
z czym ty mi tu kabi wyjezdzasz to jest forum czy jakies dyktando z jezyka polskiego
|
|
|
|
|
ale forum czyta ktoś z zagranicy kto się uczy języka polskiego i ma wątpliwości czy to u czy ó, więc musimy się starać dawać dobry przykład
|
|
|
|
|
CYTAT z czym ty mi tu kabi wyjezdzasz to jest forum czy jakies dyktando z jezyka polskiego Gamoniu to nie chodzi o dyktando...jeżeli chcesz się wypowiedzieć na jakiś temat to naucz się podstaw języka w którym się wypowiadasz..a wypowiadasz się w stylu kali jeść kali pić..... |
|
|
|
|
To niech se wejdzie na wikipedie tam nie bedzie miał błędów,a ja sie chcialem tylko dowiedziec co mozna ciekawego robic w tym miescie(pomysły marne)
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
A można na rowerze pojeździć, mamy piękne ścieżki w lasach wokół Stalowej. Ale po co lepiej narzekać.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT W stalowej nie ma co robić nawet jak jest otwarte wszystko. W tym mieście żyją tylko stare dziadki co in nic nie pasuje Hario, jak ci się nie podoba droga wolna, świat jest wielki. |
|
|
|
|
CYTAT To niech se wejdzie na wikipedie tam nie bedzie miał błędów,a ja sie chcialem tylko dowiedziec co mozna ciekawego robic w tym miescie(pomysły marne) Zbieranie śmieci to nie jest marny pomysł. Nie dość że się gimnastykujesz, ćwiczysz spostrzegawczość a często przy wietrze i refleks no i miasto zrobi się piękniejsze. |
|
|
|
|
Jeśli ktoś jest inteligentny i kreatywny,z nikim,nigdy i nigdzie się nie nudzi.
Ja potrafię sobie wyobrazić pół litra wódki i jestem nawalony w pół godziny... Warunek -wcześniej było w 29 minut na łebka tzw. "0,7 litra -Borewicz zgłoś się". http://fifek.pl/tag/borewicz SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
A mozesz jezdzic rowerem po Stalowej i cykać fotki .
|
|
|
|
|
Np.napic sie lanego piwa na miescie jest taka mozliwośc?
|
|
|
|
|
Jest taka możliwość. Możesz sobie kupić antałek i nalewać do woli.
|
|
|
|
|
No niby tak ale to , jakoś tak głupio...
|
|