|
|
|
Od dwóch dni słychać strzelające fajerwerki. W sklepach i na bazarze pełno tego badziewia i ludzie to kupują. Pytam po co? Nie szkoda wam pieniędzy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie szkoda i strzelac będziemy
|
|
|
|
|
lubie straszyc pchlarzy
|
|
|
|
|
Wole nie kupić % ale fajerwerki w Sylwestra musza być
|
|
|
|
|
Nie szkoda.
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
CYTAT Od dwóch dni słychać strzelające fajerwerki. W sklepach i na bazarze pełno tego badziewia i ludzie to kupują. Pytam po co? Nie szkoda wam pieniędzy? Posłuchałeś Pana Trzaskowskiego że tak się martwisz zwierzątkami? A może Pani Spurek? Tyle lat strzelają i jakoś nie było problemów ze zwierzętami a teraz zwierzak ważniejszy jak człowiek. A, to nie jest badziewie bo ma certyfikaty. Tradycja musi być zachowana, wnet przez te zakazy głośniej się odezwać nie będzie wolno, jak sobie pozwolimy. |
|
|
|
|
Jak owsiak strzela to jesteście zadowoleni. Co za hiPOkryci! Pierwsza hiPOkrytka spurek - pusty kompletnie łeb.
|
|
|
|
|
Debile, czy ja pisałem coś o zwierzątkach?
Mnie to strzelanie wk!#&€!a osobiście! |
|
|
|
|
A mnie nie. Strzelać i to jak najwięcej. Pięknie wygląda. Bardzo lubię patrzeć na fajerwerki. Sama zakupiłam 2 duże opakowania i będę strzelać!!!
|
|
|
|
|
Moja kasa,moje bum!
Przy okazji zemsta na obesrańcach chodnikowych. Walą"klocki"przez cały rok,chodnik trawnik...to przynajmniej raz w roku, zrobią to w chałupie. https://demot(...)ym-znany SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Od dwóch dni słychać strzelające fajerwerki. W sklepach i na bazarze pełno tego badziewia i ludzie to kupują. Pytam po co? Nie szkoda wam pieniędzy? A po co kupujesz karpia na wigilię... Po cóż znicze 1 listopada... W tych okresach pełno tego badziewia... Ludzie kupują... Specyfika dnia |
|
|
|
|
[cytat]Moja kasa,moje bum!
Przy okazji zemsta na obesrańcach chodnikowych. Walą"klocki"przez cały rok,chodnik trawnik...to przynajmniej raz w roku, zrobią to w chałupie. Jesteś bardziej pierdo****ty niż lato z radiem i może to ustawa przewidzieć. Piszesz o zaśmiecaniu. Pozbierasz pajacu pozostałości po fajerwerkach na trawnikach? Psie gówno przynajmniej przyczynia się do uzdatnienia gleby. O tobie chwaście nie można niczego dobrego napisać bo nawet nie wypada... |
|
|
|
|
CYTAT Debile, czy ja pisałem coś o zwierzątkach? Mnie to strzelanie wk!#&€!a osobiście! Nie jesteś sam. Mnie też to wkur... I o ile lubię popatrzeć na piękne fajerwerki o północy w Nowy Rok, to te co robią tylko "jebut" i nic więcej doprowadzają mnie do szału. Walnie takim debil jeden z drugim i zadowolony bo ludzi wnerwi i psy się boją. Wy tu o psach rozprawiacie, a nie wiecie że w blokach mieszkają też starsi zchorowani ludzie czy malutkie dzieci, którym nie idzie wytłumaczyć co tak je..bło za oknem ? Życzę wszystkim dobrze bawiącym się strzelając między blokami, aby ich dzieci (jak doczekają takowch) również zrywały się z płaczem ze snu, a jak już doczekają starości to żeby taka fajna tradycja jak petarda przyprawiła ich o zawał serca! |
|
|
|
|
Twoje życzenia o kant życi. Nie życz komu co tobie nie miłe. Znajdzie się taki jeden co mu wszystko przeszkadza, uchowaj Panie przed takim sąsiadem.
Wojsko strzela źle, fajerwerki jeszcze gorzej. Wymoczki wyrosły po 90 roku. Jakbyś jeden z drugim przeżył ćwiczenia wojskowe na poligonie to by ci nie przeszkadzał jakiś pojedynczy wystrzał. Pacyfiści wielcy. Ten wystrzał ma mniej decybeli niż przelatujący 100 m nad ziemią samolot albo motolotnia. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Psie gówno przynajmniej przyczynia się do uzdatnienia gleby. O tobie chwaście nie można niczego dobrego napisać bo nawet nie wypada... Poczytaj do czego psie gówno się nadaje, do utylizacji. Powinna być w końcu straż miejska i równo karać za zanieczyszczenie przez psy. Większość nie ma pojęcia o sprzątaniu po psie. Pies jest mądrzejszy od właściciela. |
|
|
|
|
CYTAT Twoje życzenia o kant życi. Nie życz komu co tobie nie miłe. Znajdzie się taki jeden co mu wszystko przeszkadza, uchowaj Panie przed takim sąsiadem Ja w przeciwieństwie do ciebie nikomu życia swoimi fanaberiami nie "umilam". Nie wiem co ma cały wywód o wojsku i poligonie do petardy walniętej w śmietnik pod czyimś oknem ... no ale nie muszę ogarniać każdego toku myślenia. |
|
|
|
|
Sam mam psa i nie przeszkadzają mi jakoś fajerwerki w Sylwestra. Swoją drogą angielska nazwa Fireworks nieźle u nas spolszczyła
Najgorsze są petardy hukowe odpalane przez gówniarzy przez parę dni przed Sylwestrem. Takie rzeczy powinny być zakazane i wycofane ze sprzedaży. Poza hukiem nie ma to żadnego efektu. |
|
|
|
|
Stalowa ma tradycje ze strzelaniem ,szkoda że o północy nie bedą strzelać z dział koło Sezamu . Petardy przy tym to perdnięcia niemowlaka .
|
|
|
|
|
CYTAT Swoją drogą angielska nazwa Fireworks nieźle u nas spolszczyła To z niemieckiego pochodzi od Feuerwerk. |
|
|
|
|
prostacy lubią hałaśliwie i kolorowo
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Założę się że ci przeciwnicy petard jak słyszą owe fajerwerki to szybko biegną pod okno. A w sylwestra to już 10 min przed 12 stoją i patrzą w okno
|
|
|
|
|
bzk ile masz lat? 15?
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Chcialbym
|
|
|
|
|
Chcesz strzelać?Strzelaj sobie w mieszkaniu.
|
|
|
|
|
Dobry Wieczór Państwu; |
|