|
|
|
Jacy tamci Rysiu
Ciąg dalszy 1/2 prawd dla nieuważnie czytających Niezatapialny masówkowiec ORP Bodnar o propozycji zmian w mandatach: "potężne zagrożenie dla postępowego świata". W Europie nie są zagrożeni W/g Bodnara było dobrze, albo sam zapłacisz mandat, albo komornik zajmie ci konto po wyroku sadu. To jest potężne zagrożenie dla ludzkości - naucza wolnościowiec Bodnar o nowym pomyśle PiS, zgodnie z którym obywatel nie będzie miał prawa odmówić przyjęcia mandatu ale będzie mógł ubiegać się o niezapłacenie, tak jak poprzednio Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Jacy tamci Rysiu Ciąg dalszy 1/2 prawd dla nieuważnie czytających Niezatapialny masówkowiec ORP Bodnar o propozycji zmian w mandatach: "potężne zagrożenie dla postępowego świata". W Europie nie są zagrożeni W/g Bodnara było dobrze, albo sam zapłacisz mandat, albo komornik zajmie ci konto po wyroku sadu. To jest potężne zagrożenie dla ludzkości - naucza wolnościowiec Bodnar o nowym pomyśle PiS, zgodnie z którym obywatel nie będzie miał prawa odmówić przyjęcia mandatu ale będzie mógł ubiegać się o niezapłacenie, tak jak poprzednio Dawno takiej propagandy nie czytałem. Mirki kupili. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Przestałeś czytać artykuły Naszego Miasta, to dobrze dla Ciebie.
|
|
|
|
CYTAT Lepiej być lewakiem niż gnidą. Gnido. tylko że ty jesteś i tym i tym i jeszcze paroma innymi ***** gudmanka ***** anżeja - czyli ciebie klakierku |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Lepiej być lewakiem niż gnidą. Gnido. tylko że ty jesteś i tym i tym i jeszcze paroma innymi ***** gudmanka ***** anżeja - czyli ciebie klakierku Biorąc pod uwagę fakt że socjslizm to lewica to ty i twoja mamcia też nimi jesteście. Ps. Mnie zapomniałeś dodać do swojej litani. Ja też potrzebuję miłości... socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
to anżej już nie daje rady?
ojej no to masz ***** regreska PS. pieprzysz jak potłuczony tak trzymaj |
|
|
|
|
Socjalizm padł, nie znajdziesz dość pożytecznych po ciężkich doświadczeniach. Nowa Lewica wraca do korzenia, marksizmu kulturowego czyli zamordyzmu, dzielenia i cenzury za niepoprawne myśli.
Nic normalnego się nie ostanie, jeżeli ustąpimy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Działacze wałbrzyskiego PiS-u nie przebierają w metodach w walce o władzę. "Wszyscy jesteśmy tak samo pazerni mamy tylko różnych szefów" - mówi jeden z nich.
https://www.youtube.com/watch?v=wuyCUQbCFgI |
|
|
|
|
Drugi jakby mówił dobrze o Kaczyńskim. Niesamowite ze nie wycieli. Wiesz co wycieli?
|
|
|
|
CYTAT Socjalizm padł, nie znajdziesz dość pożytecznych po ciężkich doświadczeniach. Nowa Lewica wraca do korzenia, marksizmu kulturowego czyli zamordyzmu, dzielenia i cenzury za niepoprawne myśli. Nic normalnego się nie ostanie, jeżeli ustąpimy. Socjalizm ma się dobrze. Socjaliści rządzą drugą kadencję. Dla zmyłki nazywają siebie prawicą. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Działacze wałbrzyskiego PiS-u nie przebierają w metodach w walce o władzę. "Wszyscy jesteśmy tak samo pazerni mamy tylko różnych szefów" - mówi jeden z nich. https://www.youtube.com/watch?v=wuyCUQbCFgI Tak jak juz kiedys pisalem , PIS to , to samo gowno co PO - PSL tylko w innym opakowaniu w dodatku za parawanem kosciola i wmawianiu ciemniaka jacy to nie patrioci . |
|
|
|
|
klakier - nie bełkocz
łap te smerfy, myszy cokolwiek do roboty! ***** anżeja - czyli ciebie klakierku |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Socjalizm padł, nie znajdziesz dość pożytecznych po ciężkich doświadczeniach. Nowa Lewica wraca do korzenia, marksizmu kulturowego czyli zamordyzmu, dzielenia i cenzury za niepoprawne myśli. Nic normalnego się nie ostanie, jeżeli ustąpimy. Nie padł tylko roztrwonił i rozkradł co się dało. Zaciągnął długi na pokolenia. Przyniósł widmo biedy. Teraz będzie bohatersko walczył z problemami które sam stworzył. Nie ustąpicie. Będziemy odrywać was od koryta w akompaniamencie waszego kwiku. ***** PISłodziei, będziecie siedzieć socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Progresie, zradykalizowałeś się trochę po odejściu Trumpa. Czujecie krew?
|
|
|
|
Używasz kłamliwych insynuacji. Zawsze sympatyzowałem za Trampem. Bez fanatyzmu w stylu PISowskim oczywiście.
Jaką krew? TVPis się naoglądalaś? Damy PiSorzytom uczciwą pracę. Pracę tą opodatkujemy według ich stawek tak że będą robić za miskę ryżu. Tak jak lubią robić innym. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
regresku ty dla odmiany niczego nie używasz
***** regreska |
|
|
|
|
Bez fanatyzmu? To co robi Ameryka Bidena to czysty ideowy fanatyzm i zamordyzm. Wolałabym Amerykę Trumpa i ty tez zakwilisz za tym jak było Oj będą zmiany w słupkach poparcia dla bezpartyjnych wolnościowcow.
Słyszeliście postępową wersje modlitwy w Kongresie, Amen and Awomen na końcu i jakieś multi bogi. totalne świry https://www.youtube.com/watch?v=xunT8PqDtDk Komentarze są najlepsze :-) Amerykanie nadal nie mogą uwierzyć jak wyglądać będzie ich życie pod butem Margot i Czarzastego PS. Najniższa krajowa starczy na miskę ryziu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie orzekł, że rozporządzenie o nakazie zasłaniania nosa i ust jest wydane w sposób sprzeczny z konstytucją.
Sąd przypomniał, że ustawa o zwalczaniu chorób zakaźnych pozwala nakazywać określony sposób zachowania osobom chorym i podejrzanym o zachorowanie. Rządowe rozporządzenie obowiązki nakładało na wszystkich Polaków. W uzasadnieniu podano: "W ocenie Sądu, doszło więc do naruszenia art. 92 ust. 1 Konstytucji RP albowiem rozporządzenie wykonawcze wykraczało w tej części poza granice delegacji ustawowej, ponieważ nie może jej uzupełniać, rozbudowywać ani modyfikować". Wyrok Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Warszawie 26 listopada 2020 r. (sygnatura VIII SA/Wa 491/20). Z cyklu-"Polak potrafi". https://demot(...)dpowiedz SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
ach te sądy juseczku
jakby sąd orzekł, że morderstwo jest legalne - ucieszyłoby cie to? myśl bełkocie ***** juseczka |
|
|
|
|
CYTAT ach te sądy juseczku jakby sąd orzekł, że morderstwo jest legalne - ucieszyłoby cie to? myśl bełkocie ***** juseczka Ach te Mirkowe Wojtki. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT ach te sądy juseczku jakby sąd orzekł, że morderstwo jest legalne - ucieszyłoby cie to? ***** juseczka Nie prowokuj... Ustawa o walce z covidem,pozwala na wiele.Może i to się da radę załatwić? Zamiast szczepionki...upss...sorka- to był pavulon... https://demotywatory.pl/5046955/A-moze PS.Osoba(czyli ja), której tak nie lubisz, składa sie w 72 proc.z wody i 4,5 promila alkoholu. Alkohol konserwuje a to oznacza iż jestem nieśmiertelny. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
ryży by wykorzystał wszelkie luki prawne
był w tym miszczuniem robił draństwa pozostając nietykalnym nie odpowiedziałeś na pytanie juseczku czemu mnie to nie dziwi? ***** juseczka PS. anżej - bełkoczesz weź sie do roboty łap te smerfy ach te betony ryżego ***** anżeja PS.2 juseczku - ja cie nie lubie? ja cie ubóstwiam! a inni? (anżej, madrasek, regresik, heniuś...dzban-foliarz) uwielbiają zabawy z tobą nie mogą bez ciebie rzyć |
|
|
|
|
CYTAT ryży by wykorzystał wszelkie luki prawne był w tym miszczuniem robił draństwa pozostając nietykalnym nie odpowiedziałeś na pytanie juseczku czemu mnie to nie dziwi? ***** juseczka PS. anżej - bełkoczesz weź sie do roboty łap te smerfy ach te betony ryżego ***** anżeja PS.2 juseczku - ja cie nie lubie? ja cie ubóstwiam! a inni? (anżej, madrasek, regresik, heniuś...dzban-foliarz) uwielbiają zabawy z tobą nie mogą bez ciebie rzyć No tak obecna władza już nie ryża, nie robi draństw. Ale jeśli to ponoszą konsekwencje. Ach te mirkowe Wojtki. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
klakier.
i dlatego lepsza! wszystko jest lepsze od ryżego na sznureczkach oraz rycha, zbycha, zdzicha do roboty wyliniały kocurze! łap smerfy oj dzban foliarz będzie zawiedziony... ***** anżeja - czyli ciebie |
|
|
|
|
CYTAT ryży by wykorzystał wszelkie luki prawne był w tym miszczuniem robił draństwa pozostając nietykalnym nie odpowiedziałeś na pytanie juseczku czemu mnie to nie dziwi? ***** juseczka juseczku - ja cie nie lubie? ja cie ubóstwiam! ] Przeczytałem Twój wpis. Ze śmiechu,na podłodze,rozjebałem się jak Rosja na mapie. PS.W Twoim pytaniu jest moja odpowiedz.Kombinuj. A to powinno wprowadzić Cię w stan orgazmu. ...Tusk wraca... https://demot(...)jacego-z SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|