|
|
|
CYTAT Jakbyś była głupia to bym ci napisał o rosnącej inflacji, długu publicznym itp. ale ty dobrze wiesz co to jest i jaka jest kondycja naszej gospodarki. Piszesz te swoje mydliny ubrane w trudne słowa i urabiasz motłoch. Za to masz płacone. Do prostytutki mam więcej szacunku niż do ciebie. Tfu! Co ty gudman szukasz w Polsce? Nie wstyd ci mieszkać między takim głupim narodem. Wyjedź do tej twojej demokracji na zapad tam ci będzie dobrze. Zapewniam cię że szybciej wrócisz niż myślisz i będziesz polską ziemię całował. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Skąd ten pomysł? Niejeden wyjechał buty lizać i jakoś nie chce wracać żeby Polską ziemię całować
Mi jest wstyd i przykro że Polak to złodziej i ofiara na socjalu albo biedak. Dla ciebie to powód do dumy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Jakbyś była głupia to bym ci napisał o rosnącej inflacji, długu publicznym itp. ale ty dobrze wiesz co to jest i jaka jest kondycja naszej gospodarki. Piszesz te swoje mydliny ubrane w trudne słowa i urabiasz motłoch. Za to masz płacone. Do prostytutki mam więcej szacunku niż do ciebie. Tfu! Co ty gudman szukasz w Polsce? Nie wstyd ci mieszkać między takim głupim narodem. Wyjedź do tej twojej demokracji na zapad tam ci będzie dobrze. Zapewniam cię że szybciej wrócisz niż myślisz i będziesz polską ziemię całował. Tylko potwierdzasz słowa Goodmana. Kto tu pisał o demokracji wschodu? Sam się odrazu określasz o potwierdzasz, że dzięki takim jak ty mamy tak w Polsce. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Co ty gudman szukasz w Polsce? Nie wstyd ci mieszkać między takim głupim narodem. Wyjedź do tej twojej demokracji na zapad tam ci będzie dobrze. Zapewniam cię że szybciej wrócisz niż myślisz i będziesz polską ziemię całował. Niejeden patriota z tego forum pisze ze zgniłego Zachodu. Zapytaj ich, czy się śpieszą wracać. ***** *** |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Skąd ten pomysł? Niejeden wyjechał buty lizać i jakoś nie chce wracać żeby Polską ziemię całować Mi jest wstyd i przykro że Polak to złodziej i ofiara na socjalu albo biedak. Dla ciebie to powód do dumy. Dla takich jak ten jabar nie ma znaczenia. Zorientuje się jak same głupku jak on zostaną i nie będzie z kogo socjalu zbierać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
sztab w komplecie
będzie sie działo gudmanek - bądź delikatny ***** sztabowców |
|
|
|
|
O! I mamy pierwszego Polaka z Berlina. Kiedy wracasz do Polski gnido?
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Jakbyś była głupia to bym ci napisał o rosnącej inflacji, długu publicznym itp. ale ty dobrze wiesz co to jest i jaka jest kondycja naszej gospodarki. Piszesz te swoje mydliny ubrane w trudne słowa i urabiasz motłoch. Za to masz płacone. Do prostytutki mam więcej szacunku niż do ciebie. Tfu! Ty nami gardzisz i nawet nie wiesz dlaczego Rysiu. CYTAT Polacy są za głupi na referenda. Polacy nawet na demokrację nie zasługują. Polak musi być krótko trzymany i robić za miskę ryżu. Czuć nad sobą bat srogiego pana.
Mamy mentalność komunistycznego narodu i powinniśmy mieć swojego Putina i taki zresztą właśnie kierunek obraliśmy w ostatnim czasie. Polacy sprzedali godność za 500 zł. My nawet na UE nie zasługujemy. Mentalność słowiańskiego niewolnika. ***** polaczków! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
gnido gudmanku
jestem w Polsce tu w tym mieście (Berlin to ukłon w stronę szwaba ze szwabii) a ty co jeszcze robisz w "tymkraju" skoro dla ciebie "polskość to nienormalność"? sio do ryżego, lizać dupe Angeli ***** gudmanka PS nie masz nic wpisane "skąd" nadajesz wstydzisz sie lokalizacji waszego sztabu? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Skąd ten pomysł? Niejeden wyjechał buty lizać i jakoś nie chce wracać żeby Polską ziemię całować Mi jest wstyd i przykro że Polak to złodziej i ofiara na socjalu albo biedak. Dla ciebie to powód do dumy. Dla takich jak ten jabar nie ma znaczenia. Zorientuje się jak same głupku jak on zostaną i nie będzie z kogo socjalu zbierać. Ja widzę że ty jesteś tu oficerem propagandy. W wojsku podobni byli. Na szczęście jest was tu kilku bo inaczej to Polska byłaby w niebezpieczeństwie, choć jak takich zacznie przybywać to pewnie umarli będą musieli z grobów wstawać żeby ją ratować. |
|
|
|
|
CYTAT Skąd ten pomysł? Niejeden wyjechał buty lizać i jakoś nie chce wracać żeby Polską ziemię całować Mi jest wstyd i przykro że Polak to złodziej i ofiara na socjalu albo biedak. Dla ciebie to powód do dumy. Ty progres nic nie rozumiesz, typowy lewacki mózg. |
|
|
|
|
"-He, he głosuję na PISłodziei żeby był socjalizm i dostać zasiłek. Wierzę w hierarchię dwuszczeblową - urzędnik z plebanem a niżej my ciemny lud. Wydaje mi się przy tym że jestem taki prawicowy bo to teraz modne."
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT "-He, he głosuję na PISłodziei żeby był socjalizm i dostać zasiłek. Wydaje mi się przy tym że jestem taki prawicowy bo to teraz modne." Niezaleznie czy to PIS , PO, SLD i PSL wszyscy glosuja tak samo. W telewizji szczuja na siebie, a w sejmie glosuja jak jeden. Niestety polscy politycy to tylko marionetki 3 Panow ( Niemiecki, Rosyjski , Amerykansko-Izraelski). W tej ukadance brakuje jeszcze Chin , ktore powoli staja sie mocarstwem. |
|
|
|
|
Niemiecko-rosyjski chyba.
Amerykanie z Chinami jeszcze na papierze powalczą. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
regresik a czy ty wiesz, że w kółko bredzisz to samo?
coś ci sie w zwojach zablokowało poproś w sztabie, żeby cie odblokowali ***** regresika ***** sztab wolnościowców |
|
|
|
|
Synu nie zasługujesz na moją uwagę. Dyskusja z tobą nie ma sensu gdyż wegetujesz na niższym poziomie intelektualnym co w znacznym stopniu utrudnienia mi komunikację z tobą.
Jesteś mocny wiarą ale brakuje ci rozumu i argumentów. Do tego masz mentalność podnóżka, sługusa i niewolnika. Dać ci miskę ryżu i merdasz ogonem. Znajdź sobie kobietę, jakaąś Juleczkę to nie będzie ci się chciało ***** wszystkich dookoła. Beż odbioru. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
bredzisz
idź po pomoc do sztabu chociaż nie tam tylko beton ale za to umilisz im czas więc idź ***** regresika |
|