|
|
|
spartan, randke Ci proponuja!
Sodomici oblegaja stalowe!! A ta ponoc Bogiem silna... Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
najpierw bejtyzjerzowego potem reiker teraz spartan88
|
|
|
|
|
CYTAT spartan, randke Ci proponuja! Sodomici oblegaja stalowe!! A ta ponoc Bogiem silna... hehehehhee !!!!! trochę na randkę zły adres ale na browar i rzeczową rozmowę bardzo chętnie !!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
tylko w ktorej stalowowolskiej knajpie kozla podaja ? ;-)
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
spartan tak oto w bardzo mądry sposób napiętnujesz temat kościoła:
CYTAT i kto mi powie ze w polsce księża nie mają dobrze !!!!! zboczeńcy i złodzieje !!!!!! Jakże to głębokie, jakże to mądre i skłaniające do zastanowienia się nad racjonalnością twoich argumentów. Ciebie coś wkurza i postanawiasz smarować takie populistyczne idiotyzmy na najniższym poziomie? Nie możesz napisać czegoś ambitniejszego? A mnie wkurza takie pierd.olenie jak twoje i też nie boję się o tym napisać. Skoro ty wszystkich kapłanów należących do kościoła katolickiego, tego samego do którego i ja należę i się do niego przyznaję, nazywasz złodziejami i zboczeńcami to dlaczego ja nie miałbym nazywać ciebie skończonym kretynem? Nie wiesz? To ci odpowiem: bo staram się nie zniżyć do twojego poziomu - musiałbym się za bardzo schylać, choć przyznaję się, że nie zawsze mi się udaje. Edit: CYTAT trochę na randkę zły adres ale na browar i rzeczową rozmowę bardzo chętnie !!!!!! Cieszę się, że masz przynajmniej trochę poczucia humoru i hipotetyczną rozmowę z tobą o sprawach kościoła nazywasz rzeczową. |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Fajnie, że można tu napisać o wszystkim, ale trzeba pisać z głową. A tymczasem ostatnio najpopularniejsze tematy to różnego rodzaju napinki. Echelon klawiatury Ci nie szkoda ? Piszesz do gościa który nawet w niewinne z pozoru pytanie o wykonawcę kominka potrafi uwikłać "czarnych" Nie wnikam, czy kolo służył do mszy u abp. Paetza czy też śpiewał w Poznańskich Słowikach Faktem pozostaje, że troluje w każdym temacie i nie odpowiada na pytania mu zadawane Jeśli moderacja się nie ogarnie i nie zacznie odsiewać takich chwastów to z "najbardziej opiniotwórczego regionalnego źródła informacji" w internecie zostaną tylko zgliszcza To mówiłem ja K-Bix |
|
|
|
|
CYTAT ee chyba nie zapomnial ^^ te hektolitry to zapewne o atsie :] echelon sam bym wywalil polowe ale jak widac trza z tym zyc i nie brac do serca, trzeba sie do nich usmiechac :] te o kosciele mnie trochu wkurzaly bo bylo ich za sporo w jednym temacie wszystko umiescic i jak najbardziej do strawienia by bylo :] chociaz z drugiej strony wchodzisz na forum widzisz nowy temat z !!!! usmiechasz sie do siebie ;] spartan czy nie spartan, otwierasz spartan, ja w tym momencie mam juz beke ;-) otwierasz lodowke a tam spartan ]:-> bez prawdziwego i po drugiej stronie barykady np edzia byloby smutno :] wiekszosc tych ktorzy sobie wrzucaja na piwie/ prawdziwy na soku zapewne by sie dogadala ;] moze ktos chcialby sie sprawdzic jako mod zawsze mozna jakis branke zasugerowac Widzisz, można się uśmiechnąc raz czy dwa nad pustymi wpisami ale przesadą jest wpier... tych samych treści do każdego tematu Chcę się pośmiać to czytam ICBO na JM a jeśli szukam prymitywnej rozrywki to szukam perfidnych podszywów na F23 Skoro ten portal pretenduje do miana najbardziej opiniotwórczego regionalnego medium to niech chociaż tyci postara się takim być a nie rynsztokiem |
|
|
|
|
Moderacja się nie ogarnie, co najwyżej zwróci uwagę żeby trollowanie nie było robione z capsem . Do niedawna był Jagermeister, który razem z Callem starali się jakoś to kontrolować. Nagle Jager zniknął, a Call pojawia się od święta i czasem kogoś upomni.
|
|
|
|
|
" nie odpowiada na pytania mu zadawane "
chyba nie zdarzyło mi się jeszcze nie odpowiedzieć na jakieś pytanie!!!!!! a trolować to chyba się tobie zaczęło chwaście !!!!!k-bix BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
No to głosujemy za tym aby zbanować spartana88 niech sie chlop zali do poduszki. Czytałem w komentarzach jak za komuny budował ochronke. To ile on musi mieć lat. Szkoda ze taki stary a głupi ...
|
|
|
|
|
CYTAT Moderacja się nie ogarnie, co najwyżej zwróci uwagę żeby trollowanie nie było robione z capsem . Do niedawna był Jagermeister, który razem z Callem starali się jakoś to kontrolować. Nagle Jager zniknął, a Call pojawia się od święta i czasem kogoś upomni. Może to jest jakiś pomysł na biznes dla bezrobotnego ze znajomością html-a Wymodzić portal, czy też forum zarządzane MĄDRZE bez klucza partyjnego czy towarzyskiego |
|
|
|
|
CYTAT bez prawdziwego i po drugiej stronie barykady np edzia byloby smutno ifeelgood w pewnym sensie ty też masz trochę racji, prawdziwy jest już poza konkursem, karykaturą samego siebie, tylko że kiedyś jego głupoty były jakoś bardziej zabawne (do tej pory się uśmiecham gdy przypomnę sobie ja pisał, że jest adwokatem wszystkich biednych i pokrzywdzonych ). Edit: Wiesz k-bix za kasę to pewnie niejeden by się znalazł, tylko kto by tą kasę wyłożył ? |
|
|
|
|
CYTAT \" nie odpowiada na pytania mu zadawane \" chyba nie zdarzyło mi się jeszcze nie odpowiedzieć na jakieś pytanie!!!!!! a trolować to chyba się tobie zaczęło chwaście !!!!!k-bix Widziałem, że bez inwektywy nie dasz rady Specjalnie dla Ciebie powtórzę pytanie zadane w innym poście " Jak tam po pierwszej komunii dzieciaka good pewno do spowiedzi i komunii razem z latoroślą przystąpiłeś ? jezyk " |
|
|
|
|
Jak tam po pierwszej komunii dzieciaka good pewno do spowiedzi i komunii razem z latoroślą przystąpiłeś ?
a po komunii raczej średnio a odpowiadając na drugą część muszę cie zmartwic bo nie przystąpiłem !!!!! a jeśli chodzi o inwektywy pozwoliłem sobie odpisać twoimi słowami !!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
CYTAT Jak tam po pierwszej komunii dzieciaka good pewno do spowiedzi i komunii razem z latoroślą przystąpiłeś ? a po komunii raczej średnio a odpowiadając na drugą część muszę cie zmartwic bo nie przystąpiłem !!!!! a jeśli chodzi o inwektywy pozwoliłem sobie odpisać twoimi słowami !!!!!! ale tak czy inaczej dziękuję za troskę !!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
spartan jak odpowiadasz na wszystkie zadane Ci pytania to powiedz ile Ty masz lat
"Kazda swinia trafi do rzeznika" |
|
|
|
|
Echelon jest jak koń. Ma klapki na oczach swojego światopoglądu. A może zrobimy konkurs o głupotach echelona?
|
|
|
|
|
CYTAT spartan jak odpowiadasz na wszystkie zadane Ci pytania to powiedz ile Ty masz lat skoro mając ok 10 lat tak jak pisałem budowałem z innymi ochronkę a moje dziecko było u komuni teraz to mozesz policzyć !!!!! mniej wiecej oczywiście !!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
CYTAT Jak tam po pierwszej komunii dzieciaka good pewno do spowiedzi i komunii razem z latoroślą przystąpiłeś ? a po komunii raczej średnio a odpowiadając na drugą część muszę cie zmartwic bo nie przystąpiłem !!!!! a jeśli chodzi o inwektywy pozwoliłem sobie odpisać twoimi słowami !!!!!! Widzę, że podwójna moralność nie jest Ci obca przyjmuję to do wiadomosci Powiedz tylko jeszcze, dlaczego mieszasz kler do takich tematów jak ten ? klik Jeśli czarni zrobili Ci z du.. jesień średniowiecza to zaskarż ich Biskupi z Irl. czy też Usa musieli sprzedawać parafie żeby mieć z czego zaspokoić roszczenia mjątkowe wybolcowanych przez swoich podwładnych |
|
|
|
|
spartan to szkoda ze taki stary a glupi ...
|
|
|
|
|
"Powiedz tylko jeszcze, dlaczego mieszasz kler do takich tematów jak ten "
chyba nie czytasz od poczatku !!!!cofnij sie do pierwszych postów - poczytaj o czym pisaliśmy !!!!! i sprawdz kto w tym temacie zaczął poruszać watki kościoła -jesli chodzi o ścisłość !!!!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
spartan wysyłasz dziecko na katechezy i pozwalasz na to żeby miało kontakt ze zboczeńcami i złodziejami?
|
|
|
|
|
CYTAT spartan wysyłasz dziecko na katechezy i pozwalasz na to żeby miało kontakt ze zboczeńcami i złodziejami? a przepraszam ze zapytam !!!! a Ty masz dziecko albo dzieci?????????? BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Nie przepraszaj, choć rozumiem, że możesz się czuć winny; nie mam, ale jak będę miał to na pewno nie pozwolę mu na kontakty z kimś kogo będę uważał za zboczeńca lub złodzieja.
|
|
|
|
|
CYTAT \"Powiedz tylko jeszcze, dlaczego mieszasz kler do takich tematów jak ten \" chyba nie czytasz od poczatku !!!!cofnij sie do pierwszych postów - poczytaj o czym pisaliśmy !!!!! i sprawdz kto w tym temacie zaczął poruszać watki kościoła -jesli chodzi o ścisłość !!!!!! Myślę, że nie jesteś głupem tylko w tym temacie go tniesz Wiesz dobrze, że moje pytanie nie tyczyło się tylko tego wątku ale całości Twojej "twórczości" na tym forum Tematy o krzyżu, czy też ołtarzu w lasku na Okulickiego strawię, bo prawdą jest, że to co tam się wyprawia to jawne scooorwysyństwo Wytłumacz mi jednak chuopie racjonalnie skąd u Ciebie taka zajadłość w stosunku do kleru ? Temat o kominkach był apogeum bezsensu |
|