Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór Państwu; To możesz być żołnierzem strajku kobiet. Masz tyle samo wspólnego z ciążą co liderki lesbijki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
usunięcie kilku komórek?
regresik idź do sztabu niech cie naprawią, wyregulują to już nie są brednie ty odleciałeś do krainy Oz ***** regresika |
|
|
|
|
Ja już zajęty Polaczku. @go123 masz okazję rozdziewiczyć.
Nic się nie martw @go123 ci którzy narzucają prawo aborcyjne oraz nieskuteczną politykę prorodzinną w tym kraju też jedyny seks jaki mają to masturbacja.. Nie chcesz to nie robisz proste. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nigdy nie uprawiałem seksu i może tak zostać. |
|
|
|
|
Widze , ze chciecie rozmyc temat platne szczurki
|
|
|
|
|
Mogę się zobowiązać że do końca życia nie będę uprawiał seksu... abym tylko miał walutę na utrzymanie się przy życiu. |
|
|
|
|
Skoro nie uprawiasz seksu to zostań księdzem. Celibat spełnisz i kasy ci nie zabraknie. A jak lubisz dzieci macać to już całkiem twoja fucha, bo nikt ci nic nie zrobi.
***** *** |
|
|
|
|
@ Goodman |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zaorany
|
|
|
|
|
nachcik zapewne skłamał, żeby wywołać jakieś emocje i żeby dyskusja potoczyła się wokół niego.
a wy połknęliście haczyk. |
|
|
|
|
CYTAT Nigdy nie uprawiałem seksu i może tak zostać. Seksu nie uprawiałeś tak jak ja,nigdy nie uprawiałem kukurydzy. Dzięki temu,w ciąży,to Ty od tego nie będziesz,ale ręce pewnie bolą? A mnie?A mnie kukurydza nie jest potrzebna. Na tę dygresję nie odpowiadaj. Sorka,Nie chcę obrazić Twoich rodziców(którzy zresztą jak pisałeś,wywalili Cię z domu na zbity pysk-co popieram). Gdyby podzielali 35 lat temu Twój pogląd na "robienie dzieci",mielibyśmy teraz spokój na tym Forum. PS.Nie pisz proszę,co robisz ze swoimi plemnikami!!! Pewnie martwe,z krwią "przemie-szczają" Ci się do mózgu,i stąd te Twoje poronione teksty. Twój seks? https://demot(...)o-chodzi SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Porównałeś płód człowieka do jajka. Żałosne. Aż brak słów. Myślałem, że tylko Mirek potrafi wrzucić coś w tym stylu. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Widzisz, zawsze coś nowego.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
klakierek - chyba nie dostałeś instrukcji
improwizacja ci nie wyszła boś głupi ***** anżeja |
|
|
|
|
CYTAT I nie miałem racji pisząc że niektórym należałby się ban na internet żeby dać im czas na refleksję? |
|
|
|
|
Nie miałeś nudne to by było i bardzo uznaniowe. Za poprzedniego socjalizmu tak było i już nie wróci.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Porównałeś płód człowieka do jajka. Raczej tu chyba chodzi o to, że jajko ma się tak samo do kurczaka, co zygota do człowieka. No ale lepiej widzieć czarne, zamiast pomyśleć. ***** *** |
|
|
|
|
Trzeba użyć wyobraźni. No ale. .......
|
|
|
|
o!
sztab w komplecie no no zapewne było wam miło mam nadzieje, że regresika wyregulowaliście ***** sztab ***** gudmanka ***** anżeja ***** regresika ***** lewaków ***** moderców chorych, nienarodzonych dzieci ***** Lempart ***** złote melony ***** julki i alanów ***** dzbanów i foliarzy |
|
|
|
|
No i przede wszystkim:
***** *** |
|
|
|
|
przede wszystkim
***** morderców nienarodzonych chorych dzieci, i tych co to popierają |
|
|
|
|
Przed "i" nie stawia się przecinka.
***** *** |
|
|
|
|
A dlaczego nie stawiamy przed "i" przecinka? Wyjaśnisz goodman..
***** PiS ***** POKO |
|
|
|
|
Nie chce mi się wyjaśniać podstawowych rzeczy.
***** *** |
|