|
|
|
podstawowa rzecz to:
***** morderców nienarodzonych dzieci (i zdrowych, i chorych), i tych co to popierają |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Nie chce mi się wyjaśniać podstawowych rzeczy. Ok dzięki. Wszystko już wiem... |
|
|
|
|
CYTAT Przed "i" nie stawia się przecinka. Zawsze zdanie podrzędne wplecione w zdanie nadrzędne musi być wydzielone przecinkami z obu stron – bez względu na typ spójnika następującego po owym zdaniu podrzędnym, a zatem również przed „i” stawiamy przecinek, np.: Marek kupił piłkę, która nadawała się do gry w kosza, i trochę słodyczy. |
|
|
|
|
zaorałeś wyliniałego kocura
***** anżeja |
|
|
|
|
CYTAT Nie chce mi się wyjaśniać podstawowych rzeczy. Powiedział ten, co podstawowych rzeczy nie zna. |
|
|
|
|
Komuś kto nigdy nie toczył prawdziwej bitwy na śnieżki, wyda się to absurdalne. Tymczasem - śnieżką mocno ugniecioną z mokrego śniegu można: - wybić oko - rozciąć skórę - wybić zęby - jeśli śnieżka jest odpowiednio duża i leci szybko, wybicie okna, czy wstrząśnienie mózgu to nie problem. - pamiętam, jak mojemu koledze, który zasłonił się otwartą dłonią... pękła kość w nadgarstku. (Byliśmy dziećmi) Jaki z tego w niosek? - śnieżka śnieżce nierówna - śnieżka w rękach kogoś silnego i głupiego, to bardzo niebezpieczne narzędzie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT No i przede wszystkim: Proszę P jak "PUSTE ŁBY" |
|
|
|
|
CYTAT Komuś kto nigdy nie toczył prawdziwej bitwy na śnieżki, wyda się to absurdalne. Tymczasem - śnieżką mocno ugniecioną z mokrego śniegu można: - wybić oko - rozciąć skórę - wybić zęby - jeśli śnieżka jest odpowiednio duża i leci szybko, wybicie okna, czy wstrząśnienie mózgu to nie problem. - pamiętam, jak mojemu koledze, który zasłonił się otwartą dłonią... pękła kość w nadgarstku. (Byliśmy dziećmi) Jaki z tego w niosek? - śnieżka śnieżce nierówna - śnieżka w rękach kogoś silnego i głupiego, to bardzo niebezpieczne narzędzie. Śnieżką w kask? To już wyszedł? Renty mu nie przyznali? Korzystanie z prowokatorów, pałowanie na oślep, bezprawne represje wobec Polaków to PISowski pokojowy dialog społeczny z poszanowaniem narodu. Jarek K. przyszły lokator więzienia na Załężu korzysta z osłony sytuacji pandemicznej by tłumić wzniecone przez siebie niepokoje społeczne. Jet to robione po to żeby nie mówiono o tym że Polska upadła na kolana na skutek jego wizji dobrobytu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
piszesz o marszach niepodległości?
miło że ci sie dwie szare komórki na chwile połączyły jeszcze "akcja widelec" pamiętasz? ***** regresika |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|