|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
No i zlikwidował, teraz jest partyjna. Niestety, taka już pozostanie nawet jeżeli do władzy dojdzie PO. Mam nadzieję, że ludzie w kolejnych wyborach zagłosują rozumem i socjaliści/populiści pójdą w zapomnienie.
PS. Wolne media Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
anżej a wczesniej tvp nie była partyjna?
***** obłudnych sztabowców |
|
|
|
|
CYTAT No i zlikwidował, teraz jest partyjna. Niestety, taka już pozostanie nawet jeżeli do władzy dojdzie PO. Mam nadzieję, że ludzie w kolejnych wyborach zagłosują rozumem i socjaliści/populiści pójdą w zapomnienie. PS. Wolne media Przecież za Brauna zwolnili wszystkich prawicowych dziennikarzy. Musiała być jedna partyjna peowska linia. Czy ty masz amnezję, ile masz lat? |
|
|
|
|
CYTAT anżej a wczesniej tvp nie była partyjna? ***** obłudnych sztabowców Była i było dobrze? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No i zlikwidował, teraz jest partyjna. Niestety, taka już pozostanie nawet jeżeli do władzy dojdzie PO. Mam nadzieję, że ludzie w kolejnych wyborach zagłosują rozumem i socjaliści/populiści pójdą w zapomnienie. PS. Wolne media Przecież za Brauna zwolnili wszystkich prawicowych dziennikarzy. Musiała być jedna partyjna peowska linia. Czy ty masz amnezję, ile masz lat? Nie mam amnezji. Nie podobało mi się to wtedy i nie podoba teraz. Coś jeszcze? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
ale wtedy siedziałeś cichutko
no bo ryży był u władzy |
|
|
|
|
CYTAT ale wtedy siedziałeś cichutko no bo ryży był u władzy Tak samo jak teraz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT anżej a wczesniej tvp nie była partyjna? ***** obłudnych sztabowców https://streamable.com/o6mbsh Ja jednak "delikatną" różnicę dostrzegam. |
|
|
|
|
Pepsi to już towar luksusowy w tym kraju. Nie dla byle pinsetplusa
CYTAT CYTAT anżej a wczesniej tvp nie była partyjna? ***** obłudnych sztabowców https://streamable.com/o6mbsh Ja jednak "delikatną" różnicę dostrzegam. Brak słów, albo tylko jedne słowa - ***** ***! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
regresik - bredzisz
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Przecież za Brauna zwolnili wszystkich prawicowych dziennikarzy. Musiała być jedna partyjna peowska linia. Czy ty masz amnezję, ile masz lat? Nie mam amnezji. Nie podobało mi się to wtedy i nie podoba teraz. Coś jeszcze? To pokaż nam w takim razie te twoje krytyczne komentarze z tamtych czasów. |
|
|
|
|
no co ty
anżej kłamie jak zwykle wtedy dla niego było super ***** anżeja |
|
|
|
|
Tamta TVP a dzisiejsza to jak przeziębienie przy ostrym zapaleniu płuc. Poziom propagandy TVPiS jest tak prymitywny i żenujący, że nie sposób oglądać tego szamba.
***** *** |
|
|
|
|
gudmanku
bo platformiakom tvp było średnio potrzebne ot dodatkowy odpływ szamba wtedy i teraz do dyspozycji mają dżumę, ebolę i cholerę w jednym - tvn. ***** gudmanka |
|
|
|
|
To może chociaż jeden dzień w tygodniu takiego protestu?
Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
wątpię, czy te protesty im się opłacają
reakcja społeczna na pewno ich niemile zaskoczyła straty za brak emisji reklam musiały byś ogromne i dobrze ***** polskojęzycznych |
|
|
|
|
Soros da
To jest nie do pomyślenia, kiedy ulica i zagranica? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Soros :-)
PISda Okradać Ojczyznę metodą na Boga i siebie nawzajem. Wstrętne socjaluchy. Fuj. Już niedługo będą śpiewać "czarny czarny chleb i czarna kawa (...)" i odpracowywać co nakradli. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Czy to było regulaminowe słownictwo i personalny atak?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
regresik - wyjątkowo bredzisz
jak fanatyczna zepsuta katarynka ***** regresika PS pogorszyło ci sie |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy to było regulaminowe słownictwo i personalny atak? Z twojej strony? - Nie wiem. Nie mi to oceniać. Chyba że masz na myśli @PolakzPolki to nie było ale ja go poprostu ignoruję. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Nie wstyd ci pisać pisda na forum Jak nisko upadłeś w tej frustracji swojej. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wstyd to kraść i wołać o socjal kiedy nie jesteś w potrzebie. PIS da wszystkim równo - plus i minus daje g***o socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
no to tak nie rób
a jak nie wiesz, jak żyje drugi człowiek, to go nie oskarżaj ***** regresika PS twoja frustracja czyni cie śmiesznym |
|