|
|
|
CYTAT Z wielkim impetem odbyła się prezentacja obrazków przez Lucjusza . Skąd my to znamy Osiedle Leśna było już zapowiadane parę lat wcześniej A narazie gówno z tego wyszło. Kasa miasta jest pusta , miasto zadłużone , administracja rozbudowana do granic. Urząd miasta przejął budynki po prokuraturze, dyrekcji HSW i Kulu i ciągle mu mało. Miasto musi spłacać bezsensowne kredyty za zakupione nieruchomości. Brak jak jakichkolwiek perspektyw na rozwòj miasta Lucek zadbał tylko o to aby własną zupę posadzić na wygodnym fotelu Kolego byłem trochę zajęty czym innym i nie miałem czasu na walkę na StalowymMieście. Lucjusz jest jaki jest, ale o nim nie można powiedzieć, że to karierowicz. Po prostu tak wygląda ścieżka kariery w polityce. Obecny prezydent Stalowej Woli pomimo, że nie lubię PiSu i kościoła jest prawym przykładem człowieka, który idzie swoją ścieżką wyniesioną z domu. Tylko może nie wie, że ludziom bardziej opłaca dawać się wędkę, a nie rybę, a potem zbierać z tego wszyscy profity. Warto trzymać cały czas rękę na pulsie, dlatego nie opublikowałem nikomu mojego planu w formie elektronicznej, ale jak będą tylko jakieś pewne informacje, a nie plany odnośnie Osiedla Leśna lub tego na Charzewicach to przekażę go czy obecnemu czy następnemu Prezydentowi. W tej chwili pojawiła się okazja, aby inaczej zadziałać w tym mieście i ruszam w tym kierunku, ponieważ niedługo najprawdopodobniej je opuszczę, a jest tu mój dom i 1/3 mojego serca bije właśnie tutaj. |
|