|
|
|
Dzień Dobry Państwu; |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
infolinia orange się kłania
|
|
|
|
|
@ zlopec |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Państwu; Na pewno ci aktywowali jakąś usługę. Idź do salonu i wszystko odkręcisz. Ja miałem podobnie z Tmobile. Jak postraszyłem rzecznikiem konsumenta to sami wszystko za mnie załatwili. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Państwu; Kupiłem starter Orange za 5 zł, aktywowałem usługę "konto ważne przez rok", sprawdziłem stan konta i... mam 2 zł. Czy to normalne ? Co kosztowało te trzy złote ? I tak musisz iśc zarejestrować numer, to sie spytasz |
|
|
|
|
Kupiłem za 5 zł starter w salonie Orange w Jarosławiu (ul. Grodzka 20), jednocześnie rejestrując kartę. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry Państwu; Kupiłem starter Orange za 5 zł, aktywowałem usługę "konto ważne przez rok", sprawdziłem stan konta i... mam 2 zł. Czy to normalne ? Co kosztowało te trzy złote ? I tak musisz iśc zarejestrować numer, to sie spytasz Jak aktywował to musiał zarejestrować. |
|
|
|
|
@ kabi |
|
|
|
|
Kabi, i dziękuję za sugestię. |
|
|
|
|
Ile to kosztuje:
7. Dla Abonentów ze stażem w Orange na Kartę wynoszącym 93 albo więcej dni aktywacja Promocji jest bezpłatna. 8. Dla Klientów ze stażem w Orange na Kartę wynoszącym mniej niż 93 dni każdorazowa aktywacja Promocji kosztuje 3 złote. 9. Z Promocji Abonent może skorzystać wielokrotnie. |
|
|
|
|
@ duda |
|
|
|
|
Dla Klientów ze stażem w Orange na Kartę wynoszącym mniej niż 93 dni każdorazowa aktywacja
Promocji kosztuje 3 złote. |
|
|
|
|
@ duda |
|
|
|
|
Dzień Dobry; |
|
|
|
|
ja mam tez taka opcje w plushu konto wazne przez rok i ona jest darmowa
dziwne ze w orange pobierają kase za to |
|
|
|
|
@ zlopec |
|
|
|
|
urzekła mnie twoja historia
|
|
|
|
|
CYTAT @ zlopec Przekroczyłeś barierę czasu i szybkości. Jeszcze zdążyłeś kupić telefon? Ale brykiet... Niedługo okaże się,że wchodzisz do łazienki,a tam już jesteś! Jest też opcja taka... Zapytam-Po ile jest ten "prysznic" który brałeś i kto jest dilerem? Jak czytam,wyszło że "trzepie beret" przez 24 godziny. Mocne to to jest. A telefon Nokia?Faktycznie był za 130,a zapłaciłeś 159. Nigdy nie kupuj jak wcześniej brałeś "prysznic". Samolubie,podziel się... https://www.youtu(...)O5DtjZck SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek wypocił ponad dwa i pół tysiąca komentarzy i daję wszystkie pieniądze temu kto znajdzie choć jeden normalny. Zastanawiam się czy on w ogóle potrafi porozumiewać się z otoczeniem. Najbardziej to współczuję rodzinie.
|
|
|
|
|
CYTAT Jusek wypocił ponad dwa i pół tysiąca komentarzy i daję wszystkie pieniądze temu kto znajdzie choć jeden normalny. Zastanawiam się czy on w ogóle potrafi porozumiewać się z otoczeniem. Najbardziej to współczuję rodzinie. Przyjdziemy w komplecie na Twój pogrzeb. Zajmij się swoją rodziną. Tymczasem sprawdź czy nie jesteś adoptowany. PS.Dajesz wszystkie pieniądze? To ktoś zaszaleje w Biedronce... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Nie mówiłem? Kto go zrozumie? Pieprzy jak mały Kazio po dużym piwie.
|
|
|
|
|
Zazwyczaj ten który jest nikim,jak chce mi dogryźć,miesza do tego moją Rodzinę.
Poczytaj swoje "inteligentne", jednozdaniowe wpisy.Prawie pół tysiąca bełkotu. Jeszcze jedna sprawa. Brałeś "prysznic"? To widać... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek, wpisy są adekwatne. Celnie w punkt.
|
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jusek wypocił ponad dwa i pół tysiąca komentarzy i daję wszystkie pieniądze temu kto znajdzie choć jeden normalny. Zastanawiam się czy on w ogóle potrafi porozumiewać się z otoczeniem. Najbardziej to współczuję rodzinie. Przyjdziemy w komplecie na Twój pogrzeb. Zajmij się swoją rodziną. Tymczasem sprawdź czy nie jesteś adoptowany. PS.Dajesz wszystkie pieniądze? To ktoś zaszaleje w Biedronce... Misiu kolorowy , na cmentarz zwierząt nie wpusczają. |
|