|
![]() |
|
Dzień Dobry Państwu; |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
infolinia orange się kłania
|
|
|
![]() |
|
@ zlopec |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Dzień Dobry Państwu; Na pewno ci aktywowali jakąś usługę. Idź do salonu i wszystko odkręcisz. Ja miałem podobnie z Tmobile. Jak postraszyłem rzecznikiem konsumenta to sami wszystko za mnie załatwili. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzień Dobry Państwu; Kupiłem starter Orange za 5 zł, aktywowałem usługę "konto ważne przez rok", sprawdziłem stan konta i... mam 2 zł. Czy to normalne ? Co kosztowało te trzy złote ? I tak musisz iśc zarejestrować numer, to sie spytasz ![]() |
|
|
![]() |
|
Kupiłem za 5 zł starter w salonie Orange w Jarosławiu (ul. Grodzka 20), jednocześnie rejestrując kartę. |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry Państwu; Kupiłem starter Orange za 5 zł, aktywowałem usługę "konto ważne przez rok", sprawdziłem stan konta i... mam 2 zł. Czy to normalne ? Co kosztowało te trzy złote ? I tak musisz iśc zarejestrować numer, to sie spytasz ![]() Jak aktywował to musiał zarejestrować. |
|
|
![]() |
|
@ kabi |
|
|
![]() |
|
Kabi, i dziękuję za sugestię. |
|
|
![]() |
|
Ile to kosztuje:
7. Dla Abonentów ze stażem w Orange na Kartę wynoszącym 93 albo więcej dni aktywacja Promocji jest bezpłatna. 8. Dla Klientów ze stażem w Orange na Kartę wynoszącym mniej niż 93 dni każdorazowa aktywacja Promocji kosztuje 3 złote. 9. Z Promocji Abonent może skorzystać wielokrotnie. |
|
|
![]() |
|
@ duda |
|
|
![]() |
|
Dla Klientów ze stażem w Orange na Kartę wynoszącym mniej niż 93 dni każdorazowa aktywacja
Promocji kosztuje 3 złote. |
|
|
![]() |
|
@ duda |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry; |
|
|
![]() |
|
ja mam tez taka opcje w plushu konto wazne przez rok i ona jest darmowa
dziwne ze w orange pobierają kase za to |
|
|
![]() |
|
@ zlopec |
|
|
![]() |
|
urzekła mnie twoja historia
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ zlopec Przekroczyłeś barierę czasu i szybkości. ![]() Jeszcze zdążyłeś kupić telefon? Ale brykiet... ![]() Niedługo okaże się,że wchodzisz do łazienki,a tam już jesteś! ![]() Jest też opcja taka... ![]() Zapytam-Po ile jest ten "prysznic" który brałeś i kto jest dilerem? ![]() Jak czytam,wyszło że "trzepie beret" przez 24 godziny. ![]() Mocne to to jest. ![]() A telefon Nokia?Faktycznie był za 130,a zapłaciłeś 159. ![]() Nigdy nie kupuj jak wcześniej brałeś "prysznic". ![]() Samolubie,podziel się... ![]() https://www.youtu(...)O5DtjZck SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek wypocił ponad dwa i pół tysiąca komentarzy i daję wszystkie pieniądze temu kto znajdzie choć jeden normalny. Zastanawiam się czy on w ogóle potrafi porozumiewać się z otoczeniem. Najbardziej to współczuję rodzinie.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Jusek wypocił ponad dwa i pół tysiąca komentarzy i daję wszystkie pieniądze temu kto znajdzie choć jeden normalny. Zastanawiam się czy on w ogóle potrafi porozumiewać się z otoczeniem. Najbardziej to współczuję rodzinie. Przyjdziemy w komplecie na Twój pogrzeb. ![]() Zajmij się swoją rodziną. ![]() Tymczasem sprawdź czy nie jesteś adoptowany. ![]() PS.Dajesz wszystkie pieniądze? To ktoś zaszaleje w Biedronce... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Nie mówiłem? Kto go zrozumie? Pieprzy jak mały Kazio po dużym piwie.
|
|
|
![]() |
|
Zazwyczaj ten który jest nikim,jak chce mi dogryźć,miesza do tego moją Rodzinę.
![]() Poczytaj swoje "inteligentne", jednozdaniowe wpisy.Prawie pół tysiąca bełkotu. Jeszcze jedna sprawa. Brałeś "prysznic"? ![]() To widać... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jusek, wpisy są adekwatne. Celnie w punkt.
|
|
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jusek wypocił ponad dwa i pół tysiąca komentarzy i daję wszystkie pieniądze temu kto znajdzie choć jeden normalny. Zastanawiam się czy on w ogóle potrafi porozumiewać się z otoczeniem. Najbardziej to współczuję rodzinie. Przyjdziemy w komplecie na Twój pogrzeb. ![]() Zajmij się swoją rodziną. ![]() Tymczasem sprawdź czy nie jesteś adoptowany. ![]() PS.Dajesz wszystkie pieniądze? To ktoś zaszaleje w Biedronce... ![]() Misiu kolorowy , na cmentarz zwierząt nie wpusczają. |
|