|
|
|
Proszę o opinie na temat dostawców internetu w Stalowej Woli. Chciałam skorzystać z oferty interblocku ale mojego bloku nie obsługują. Co innego niezawodnego można wybrać w Stalowej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Covernet - jeżeli jesteś w zasięgu to polecam. Jak nie to mtm. Unikaj multimediów - ciągłe awarie i usterki - wystarczy prześledzić to forum.
|
|
|
|
|
CYTAT Covernet - jeżeli jesteś w zasięgu to polecam. Jak nie to mtm. Unikaj multimediów - ciągłe awarie i usterki - wystarczy prześledzić to forum. Ja mam z multimediów internet i ciężko narzekać. Co ty, 24 godziny na dobę siedzisz przed internetem? Jak poczytasz forum to twoje referencje giną w tłumie. Wszystkie sieci mają jakieś usterki czy awarie. |
|
|
|
|
ja tez mam multimedia i awarii brak przynajmniej jak dotąd - polecam
tylko najlepiej wziąć z kablówką bo wtedy za neta płaci się grosze |
|
|
|
|
CYTAT Covernet - jeżeli jesteś w zasięgu to polecam. Jak nie to mtm. Unikaj multimediów - ciągłe awarie i usterki - wystarczy prześledzić to forum. Polisowy, korzystasz z multimediów że odradzasz? Pewny jesteś tego co piszesz? Już lata korzystam z internetu multimedia i nie można narzekać, owszem bywały przerwy jakieś usterki ale krótkotrwałe. W innych sieciach nie było awarii? Nie wiem jakie masz wymagania ale w pracy gdzie internet jest podstawą działalności firmy potrafią być przerwy i awarie. Mam od nich mobilny 20GB w telefonie i też działa bez zarzutu. |
|