|
|
|
Tak sie szczepia żydki (patrzcie na igłe)
https://www.wykop(...)izraelu/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie w...uj widać na tym filmie...szkoda że z opisu w lokalnej gazecie nie jest artykul, można by się domyśleć że masz na myśli że jest źle. Nawet ciężko podejrzewać że jest żyd no w sumie głowę szmata przetarł. Żałosne
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT jusek wierzysz w Demiurga, przynajmniej przyznajesz ze wierzysz bo udowodnić nie dasz rady Jakie możesz mieć poglądy na wierzenia, które? Jest jeden Bóg w Trójcy Świętej, był z nami na Ziemi. Platon(i inni)wymyślił Demiurga jako Boga. Platon nie żyje,Demiurga nikt nie widział. Jakie mam poglądy w tej sprawie? Takie,jak na inne religie. Przyjmuję do wiadomości i tyle.Potem robię swoje. Pisząc"...był z nami na Ziemi",masz zapewne na myśli siebie,bo ja urodziłem prawie 2 tys.lat później. Prawie-robi różnicę. Za kolejne 2 tys.mnie nie będzie.Nie w wyniku Apokalipsy. Po prostu za kilka-kilkanaście lat(może nawet dziś) "odwale kitę. I po sprawie. Żadnego końca całego świata z tego powodu nie będzie. Taki jednoosobowy odlot. Powiedziałbym do Ciebie-udowodnij mi,że masz rację, ale... Takie małe ale-"Nie należy wymagać od filozofa aby żył zgodnie z tym co głosi". Prawda jest dla Ciebie bolesna... Mogę się mylić.Ale nie sądzę,aby tak było. Odpuszczam winy Twoje.Grzesz dalej. https://demot(...)pasterza Ponawiam pytanie-Ile razy wg zapisów w Nowym Testamencie ,Jezus rozmawiał z Szatanem? Ale jak zaznaczyłem we wcześniejszym wpisie(do kogoś innego),że jest to-"Pytanie na które odpowiedzi oczekuję ,ale tylko od osoby inteligentnej." Ty też masz z tym problem? Jest jusek w Tobie jakaś śladowa zawiesina przyzwoitości, powiesz mi, dlaczego pływa w nakierowanej złości? Bo masz wątpliwości? Z tą "racją" to postąpiłeś rozsądnie, to samo w sobie już dobrze o Tobie świadczy i podnosi twój ranking forumowy na top. Plus dodatni. Na tle lokalnych gigantów którzy wiedzą, ale nie wierzą skąd wiedzą. Zapewne doświadczyłeś przekomiczne samo-zaoranie Rysia Dawkinsa,,, https://www.youtube.com/watch?v=fPJQw-x-xho PS. Nie miejcie złudzeń, przepytam każdego jak wytłumaczy infantylizm racjonalnego bufona. Ciao Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
kabi, cyt:
Ktoś powiedział, z lewakami się nie dyskutuje bo to zbyt niski poziom. Poziom ścieku. I wcale się nie pomylił. Widzisz, ludzie zaczęli myśleć i widzą co się dzieje, argument o lewakach jest wymówką od myślenia, tym innym nawet informacje z poziomu poniżej ścieku są prawda, albo jak kto woli wiarą i tylko głupią wiarą. Prawdziwa wiara nie robi głupstw, nie naraża innych, choć nie ma nic wspólnego z logiką, nie tłumaczy zła, nie kieruje się owczym pędem, ma się kierować miłością do bliźniego, a to wymaga myślenia i wielu wyrzeczeń. Sukienkowi to wszystko łamią, ich celem jest panowanie nad duszyczkami i nieograniczona chęć zysku, nawet kosztem zdrowia i życia, każda duszyczka jest źródłem dochodu, od chrztu, aż do pogrzebu, wszystkie sakramenty są płatne, zwróć na to uwagę. |
|
|
|
|
CYTAT kabi, cyt: Ktoś powiedział, z lewakami się nie dyskutuje bo to zbyt niski poziom. Poziom ścieku. I wcale się nie pomylił. Widzisz, ludzie zaczęli myśleć i widzą co się dzieje, argument o lewakach jest wymówką od myślenia, tym innym nawet informacje z poziomu poniżej ścieku są prawda, albo jak kto woli wiarą i tylko głupią wiarą. Prawdziwa wiara nie robi głupstw, nie naraża innych, choć nie ma nic wspólnego z logiką, nie tłumaczy zła, nie kieruje się owczym pędem, ma się kierować miłością do bliźniego, a to wymaga myślenia i wielu wyrzeczeń. Sukienkowi to wszystko łamią, ich celem jest panowanie nad duszyczkami i nieograniczona chęć zysku, nawet kosztem zdrowia i życia, każda duszyczka jest źródłem dochodu, od chrztu, aż do pogrzebu, wszystkie sakramenty są płatne, zwróć na to uwagę. a ty co, z departamentu propagandy ateizmu? Zachowaj te uwagi dla siebie, ja wiem co jest dla mnie dobre. |
|
|
|
|
kabi, cyt:
"a ty co, z departamentu propagandy ateizmu? Zachowaj te uwagi dla siebie, ja wiem co jest dla mnie dobre." A znasz to:" i odpuść nam nasze winy biła bez litości, uchowaj Boże takiej pobożności" Gdy się wszystkie rozumy zjadło i gdy uważa się za lepszego i bardziej pobożnego od innych, to nie wiara, to pycha. |
|
|
|
|
Pycha to grzech źródłowy zła. Wystrzegajcie się pychy.
PS. Kartkówka @e2rds - Czego "taki sort widowni" oczekuje od Rysia? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
święta minęły i spadek zakażeń!
Cud wielkanocny! |
|
|
|
|
Jasne że cud. Boska częstochowska interwencja.
Te setki zgonów to statyści. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Wszyscy wiemy że wszędzie można się zarazić ale nie w kościele. To jasny sygnał z nieba że słusznie nie przestrzegaliśmy obostrzeń. Wystarczy tylko się modlić. Warto było zaryzykować cudze życie żeby się przekonać. Teraz już wiemy.
Co do zgonów - kto umrze ten umrze i trudno. Skąd się tacy ludzie biorą? Kto im robi wodę z mózgu? Tytuł tego tematu jest bardzo trafny. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Wszyscy wiemy że wszędzie można się zarazić ale nie w kościele. To jasny sygnał z nieba że słusznie nie przestrzegaliśmy obostrzeń. Wystarczy tylko się modlić. Warto było zaryzykować cudze życie żeby się przekonać. Teraz już wiemy. Co do zgonów - kto umrze ten umrze i trudno. Skąd się tacy ludzie biorą? Kto im robi wodę z mózgu? Tytuł tego tematu jest bardzo trafny. Modlisz się ? |
|
|
|
|
CYTAT Co do zgonów - kto umrze ten umrze i trudno. Wszyscy umrzemy, dla pewności zapytaj o ostateczną opinie Rysia Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Możemy pracować zdalnie. Zamykać szkoły. Zamykać ludziom pracę. Zadłużać kraj i pokolenia. Tracić zdrowie. Chować bliskich.
Pan Bóg na pierwszym miejscu. Jak nie pójdziemy do kościoła może się obrazić. Dlatego warto poświęcić życie i zdrowie kilku, kilkuset czy kilku tysięcy osób. Może się odwdzięczy ofiarą i zrobi znowu cud i zabierze zarazę już całkowicie. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Regresie, nie robimy tego dla Boga Ale skoro pytasz, dlaczego Chińczycy wypuścili tak wrednego wirusa z Wuhan, to jest zasadne pytanie.
I mieli tylko 30 tyś ofiar Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Robimy wyłączone dla siebie. Obiecane swoje życie wieczne ważniejsze niż życie sąsiada czy brata. Pan Bóg może doceni że dla niego łamiemy prawo państwowe i składamy w ofierze zdrowie i życie swoje jak i bliskich.
Nie wiadomo do tej pory czy wirus jest z laboratorium. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Zapytałeś Rysia o Wuhan? On nie takie rzeczy wie.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT święta minęły i spadek zakażeń! Cud wielkanocny! W poniedziałek 5 kwietnia(drugi dzień Świąt)- Ministerstwo Zdrowia informuje o: 9902 nowych zakażeniach 64 zgonach z powodu koronawirusa. Liczba zakażeń i zgonów - środa 7 kwietnia(drugi dzień po Świętach)- Nowe przypadki: 14 910 Zgony w ciągu doby: 638 W przybliżeniu: Liczba nowych przypadków wzrost o ok.60 proc. "Spadek" zgonów-1000 proc,.. na plus. I po cudzie... Zobaczymy co będzie za 2-3 tygodnie,jak wyjdą "oprzytulaski"podczas domowych,świątecznych spotkań. PS.Wirusa nie ma,to ściema. R.I.P.Krzysztof Krawczyk zmarł z powodu czegoś, co nie istnieje. ---------------------- Dopisek -Wczoraj,a podane dziś(czwartek) przez Ministerstwo Zdrowia. 27 887 nowych przypadków od poniedziałku razy 2. 954 osób zmarło.-wzrost razy 15.!!! To najwyższe liczby od początku epidemii w Polsce. Wirus w odwrocie.Hurra!!! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Łatwo o cuda jak PiSowi o sukcesy.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A tam zaraz cuda, wirusa niet.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |