|
|
|
Dzień Dobry Państwu; |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bardziej mnie zaciekawiło, że w Indonezji również funkcjonują powiaty
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
@ stella |
|
|
|
|
Nie wiedziałem że jesteś wypisany ze szpitala.
Co ten Covid robi z mózgiem... Próbowałeś pracy już w CIA,Mossadzie i ABW gdzie składałeś CV. Pisałeś o rakietowych torpedach.Powiedz szczerze -czym zawiniła Indonezja,że się do niej "pszypjerd@alasz' https://demot(...)w-dopoki SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
CYTAT @ jusek Ale pyerdolnołeś.Jak łysy grzywką o parapet. Dowcip miesiąca!!!! https://demot(...)y-idiota SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
Gość kulturalnie rozpoczął temat.
Zapytał jakie ludzie mają zdanie. A niejaki jusek sie pruje. Jeżeli już ktoś ma xhiry mózg to jest to jusek. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Państwu; A czy Ty nie określałeś się jako ateista? To chyba kłóci się z wiarą w duchy... |
|
|
|
|
@ Sanowy |
|
|
|
|
CYTAT Gość kulturalnie rozpoczął temat. Zapytał jakie ludzie mają zdanie. A niejaki jusek sie pruje. Jeżeli już ktoś ma xhiry mózg to jest to jusek. @Neptun 1999(i jedna czwarta). Nigdy nie pisałem że nie jestem pojebany. Że normalny też. Nie myl pojęć chory i debil. Sprawdź swoją kartę chorobową,a zrozumiesz. "Moje zdanie" jest moim zdaniem,a kiedy wypowiadasz się publicznie"koziołku matołku",licz się z każdą opinią. Nawet jeśli ogólnie nie wiesz o co chodzi,gimbusie, Jeśli tak lubisz nieroba @go321,zatrudnij gościa. Będzie miał mniej czasu na płacz, że nie może znaleźć pracy jako politolog. I że CIA nie chce jego informacji, o latających torpedach. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jusek, kiedy te swoje wypociny przeniesiesz do książki? Nobel masz murowany.
|
|
|
|
|
W polskiej tradycji, nieumarli są znani raczej jako wampiry. |
|
|
|
|
Fajne
Gdyby ktoś chciał to zapraszam na priv w ramach zabawy: Palenie swastyki hajlowanie niszczenie grobów żołnierze wyklęci JP 2137% YHWH królem polski wciąganie włada walenie konia na koniec zawarcie paktu z diabłem aby sobie przysporzyć dóbr materialnych i spędzić resztę życia w piekle z pozostałymi demonami. |
|
|
|
|
@ nivea |
|
|
|
|
CYTAT jusek, kiedy te swoje wypociny przeniesiesz do książki? Nobel masz murowany. @Kabi Jak Ciebie nie kochać? Kupią rodzice "takiemu"komórkę z dostępem do netu i ...jedzie pampersiak. Twoja ułomność umysłowa to jeszcze nie kalectwo. Jeszcze,ale wszystko jest na"dobrej drodze". Tak trzymaj!!! PS.Wejdz na stronę-"HWDP."adoptuj debila".msw.pl"-Może się załapiesz. Nie szukaj jak mi doyebać.Za cienko w uszach. A tu jest Twój pokemon. https://demot(...)Pokemony SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Co za czlowiek
Pisze baran o sobie , ze nigdy nie mówil ze nie jest pojebany. Ale w swojej marności wypomina pisze jakieś bzdury o komorkach danych od rodziców. Dramat |
|
|
|
|
Szkoda więcej komentować.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT jusek, kiedy te swoje wypociny przeniesiesz do książki? Nobel masz murowany. @Kabi Jak Ciebie nie kochać? Kupią rodzice "takiemu"komórkę z dostępem do netu i ...jedzie pampersiak. Twoja ułomność umysłowa to jeszcze nie kalectwo. Jeszcze,ale wszystko jest na"dobrej drodze". Tak trzymaj!!! PS.Wejdz na stronę-"HWDP."adoptuj debila".msw.pl"-Może się załapiesz. Nie szukaj jak mi doyebać.Za cienko w uszach. A tu jest Twój pokemon. https://demot(...)Pokemony Nie mam nic do tej osoby ale komentarze strasznie mnie irytują. Albo jesteś mod-em czy adminem na demotywatorach albo Cię delikatnie już pop...do.iło? Większość nawet nie śmieszy, proponuje wypowiadać się w dziale Humor. A jak coś wrzucasz to ogarnij BBCode bo uwierz że nie wystarczy link, zdjęcie też można dodać tu akurat z twojego linku. Samozaoranie |
|
|
|
|
CYTAT Co za czlowiek Pisze baran o sobie , ze nigdy nie mówil ze nie jest pojebany. Ale w swojej marności wypomina pisze jakieś bzdury o komorkach danych od rodziców. Dramat Nigdy nie obrażałem Ciebie ani Twoich Rodziców. Nie miałem nawet takiego zamiaru. Nigdy!!! A o sobie mogę pisać co zechce. PS.Nie rozmnażaj się.Prosze!!! https://demot(...)COVID-19 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Rozumiem że temat jest kontrowersyjny, ale sugeruję trzymać się tematu. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Państwu; Dzień Dobry WieczUr Państfó. W polskim(to wschód od Indonezji)-takim nijakim Szówsku, nieroby z @go123 na czele,wynalazły nową formę wyzwania. Spacery z niebieskim krokodylem po cmentarzu w Berlinie. Wynika to z braku ofert pracy w powiatowych Urzędach i Ośrodkach Pomocy dla poganiaczy krokodyli. Co Państwo sądzą o tej nowej chorobie pokovidowej? PS.Deklu. Masz zapalenie opon mózgowych?Zmień,,, na letnie. https://demot(...)-pozniej SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Wiele osób nigdy nie spotkało nocą grasującej zjawy zmarłego człowieka. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Państwu; Jak to pozbawiona perspektyw?! Milion dolarów to dla nich nic? Bo dla mnie to całkiem fajna perspektywa, ale ja pracujący Polak jestem, nie wywołujący duchy Indonezyjczyk. No ale do meritum. Skoro wywołują duchy i traktują to jako, specyficzną, ale jednak, zabawę to potrafią to zrobić też w warunkach kontrolowanego, naukowego eksperymentu, prawda? Co więc stoi na przeszkodzie do zgłoszenia się do fundacji Rhandiego, która za udowodnienie JAKIEJKOLWIEK paranormalnej aktywności (nie wiem kurde, duchy, Yeti, UFO, Chupacabra, wszystko!) daje z miejsca bańkę zielonych?! Ile perspektyw się otwiera! No, tylko jak mówiłem - eksperyment w rygorze naukowym. Tak że tego. Ps. Dobra, przyznaję się. Najpierw napisałem komentarz, a potem obejrzałem filmik. Przecież to jakaś komedia jest. Bardziej powinien się postarać ten wywoływacz, bo gość w kostiumie z diodami zamiast oczu, poruszający się jak wóz z węglem nie robi jakiegoś paranormalnego wrażenia, o strachu nawet nie wspominam. A może to tylko ja nie mam instynktu samozachowawczego i jedyne co taki duch może u mnie wywołać to salwa śmiechu? Nie, odważny jakoś specjalnie nie jestem. Tylko krytyczny. A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
CYTAT Wiele osób nigdy nie spotkało nocą grasującej zjawy zmarłego człowieka. Ty spotkałeś? |
|