|
|
|
W moim MSI uszkodził się prawdopodobnie zawias, bo laptop sie nie domyka, coś się z niego posypało, kawałki plastiku, odstaje z jednej strony plastik od matrycy.
Gdzie mi to zrobią dobrze w Stalowej? Jaki serwis polecacie? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W stalowej? zaden...a jak sie plastik posypal to zapewnie nie sam zawias lecz mocowanie w obudowie. Wiec jak oddasz co jakiegos marniaka to sklei ci to jakims klejem.
|
|
|
|
|
to co ja mam robic?
|
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W moim MSI również poszedł zawias i na zasadzie prowizorki skleiłem go zwykłym klejem szybkoschnącym. Trzyma jak cholera.
Cudny Lolo |
|
|
|
|
u mnie sie pokruszył to o dupe rozbic... nie da sie pokleić, nie ma wyjścia, musze wymienic
|
|
|
|
|
podaj model na PW lokne czy są na wymianę nowe i mogę wymienic
|
|
|
|
|
Serwis da ci rabat na nowego laptopa, bo tego modelu już nie mają na stanie. Tak robi sony, msi, razer... szukaj na allegro używanej obudowy
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Laptop ma rok i 3 miesiace i sporo kosztował... nie jest to laptop za 3-4 tysiace, więc raczej nie... Szukam więc dobrego serwisu. Gwarancji mial rok bo był na firmę. Poza tym na częsci plastikowe, obudowy itp nie ma gwarancji bo zawsze ci wepra że to twoja wina, choć mojej nie ma tu żadnej, prawdopodobnie zawias był wadliwy i cos sie obsunęło, skruszyło. Laptop stoi na biurku i nawet nie był przesuwany wiec nie ma mowy o uszkodzeniu samodzielnym, upadku itp.
|
|
|
|
|
Jak plastik to nie zawias bo te sa zazwyczaj metalowe... to kawalek obudowy sie wylamal. Wiec mozesz w sumie zapytac w AMD moze Infomech. Choc jak pisalem wczesniej polecal bym jakis servis autoryzowany np w Rz.
|
|
|
|
|
andcomputers
p. Tomek |
|