|
|
|
Witam, piszę tutaj bo chciałabym się trochę rozeznać, przed otworzeniem firmy.
Czy uważacie, że w Stalowej Woli brakuję sklepu z asortymentem typowo dla maluszków? Nie chodzi mi o ciuchy. Głównie pomysł skupia się na arytkułach do wyprawki, ale nie tylko. Mijesce w którym można skompletować wszystko. Artykuły róznych firm bardziej i mniej znanych. i na każdą kieszeń. Proszę o opinie z góry dziekuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak najbardziej. W Stalowej mało jest sklepów z artykułami dla dzieci, a te co są mają ograniczony asortyment. W ostatnim roku kilka sklepów się zamknęło i po jakieś konkretne zakupy dla dziecka muszę jeździć do Rzeszowa lub kupować online.
|
|
|
|
|
Sklepy sie pozamykały bo duzo ludzi kupuje na necie, takze twierdze ze nie wyjdziesz na tym, no chyba ze masz swój lokal to jest wieksza szansa na biznes
|
|
|
|
|
Można próbować jeśli faktycznie na lokalu nie ponosisz zbyt dużych kosztów. Sama byłam zmuszona robić wyprawkę online co mnie bardzo wkurzało bo w stalowej znalazłam chyba 2 sklepy z takimi artykułami. I to jest mały wybór. Myślę że podstawowe rzeczy dla dzieci od 0 do 3 lat będa miały popyt. Ale wiadomo, cena robi swoje tym bardziej teraz
|
|
|
|
|
moim zdaniem nie ma sensu takiego sklepu. ludzie nauczyli sie kupowac przez internet i sklepy padaja. w internecie sa konkurencyjne ceny i ogromny wybor artykułów - sklep nie jest w stanie z tym konkurować. oczywiście znajdzie sie jakaś osoba ktora woli kupić w sklepie stacjonarnym niz przez neta ale to bedzie 1 na 10 i z takich klientow niestety sklep nie utrzyma sie. to jest niestety smtune ale prawdziwe ....
|
|
|
|
|
Najlepsze łóżka dziecięce są to: www.mirjan24.pl/185-lozka-dzieciece-i-mlodziezowe. Super wygląd i baaaardzo solidne. U nas super się sprawdza!
|
|
|
|
|
daj już spokój z ta reklama mirjan ileż można
|
|
|
|
|
Taka hurtownia znajduje sie w Nisku.
|
|
|
|
|
Pytanie czy stać Cie na zamrożenie pieniędzy w towarze ??
wiadomo jeśli chcesz zaproponować możliwość skomponowania wyprawki najlepiej mieć wszystko u siebie i w kilku jak nie kilkunastu wariantach.... pytanie co jeśli klient poprosi o ściągnięcie czegoś ale po powrocie do domu i tak zamówi na allegro .. może najpierw wyceluj w sprzedaż online... sklep internetowy dobre pozycjonowanie strony ... Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|