Posty: 32
Dołączył: 27 Gru 2020r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Żeby żreć kebaby to trzeba nie mieć szacunku dla swojego organizmu, czyli do siebie ogólnie. Raz na rok to jeszcze wielkiego impaktu na organizm nie będzie miało, ale jak patrzę po komentarzach i po ludziach w stw, to tutaj niektórzy jakby parę razy w tygodniu jedli ten syf. A potem płacz, że cukrzyca, że miażdżyca, że zawały, że cholesterol wystrzelony w kosmos, że ciśnienie po 160, że zadyszka po wejściu na pierwsze piętro. Oczywiście wszystkiemu winna "chemia w dzisiejszym jedzeniu", natomiast codzienne, świadome wybory żywieniowe to "panie, kto by miał na to czas, głodny byłem, to żem zamówił kjebaba". Jak o siebie dbacie, takie zdrówko macie. A Pan szanowny to jakie mięso jada? Z własnej świnki rozumiem, 100% ekologicznie karmionej? W jakim mięsie nie masz Pan syfu? W konserwach/mielonkach nie jest pełno chemii? W wędlinkach po sklepach nie ma chemii? W kiełbasie i innych nie ma chemii? Może kupujesz pan surowe mięso i sam robisz szynkę... A antybiotyków to kurczaki nie wpierniczały? Świnka jadła tylko ekologicznie? Gdzie się nie obejrzysz masz to samo - mięso na chemii i ulepszaczach. Konserwanty typu azotany czy fosforany to pikuś - te substancje nasze bakterie same wytwarzają w jelitach. Gorsze w mięsie są rzeczy. |
|
Posty: 732
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
|
|
Posty: 5
Dołączył: 5 Marz 2019r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W Stalowej Woli najlepszy kebs był w Piramidzie teraz pozostaje Emre albo Aleppo.
|
|
Posty: 89
Dołączył: 9 Lut 2021r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Emre to już dawno powinno się spakować i robić wyjazd. Kiedyś to był najlepszy kebab a teraz nieśmieszny żart.
|
|
Posty: 374
Dołączył: 6 Marz 2013r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dla mnie najlepszy kebab z Emre, u Nazira i ten z Wojska Polskiego
|
|
Posty: 32
Dołączył: 27 Gru 2020r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie rozumiem narzekań na Emre. Ostatnio po pewnej przerwie brałem tam XL w bułce z kurczakiem. Palce lizać. Ile tam jest mięsa! Jeśli chodzi o kompozycję warzyw, nie mam nic do zarzucenia. A sos ostry jest ostry, taki, jaki ma być. To nie jest tak, że gdzie indziej są niedobre albo gorsze, ale bez przesady. Najlepiej tak co parę dni jeść kebaba z nowego miejsca i eksperymentować.
|
|
Posty: 28
Dołączył: 22 Maja 2015r. Skąd: Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
po co wy to gówno jecie?????
|
|